![]() |
super film super efecte !
|
Mhm. :-S
|
Wolverine e chiar reusit... Exceptand faza cu varianta neretusata care a invadat dc++ inainte de lansare ! Conform ultimelor zvonuri, in 2011 va avea loc lansarea urmatorului film avand ca subiect unul dintre aceste 2 personaje: Magneto sau Deadpool care sunt in stadiu de proiect si momentan nu s-a luat decizia finala despre personajul prioritar. Desi conform benzilor desenate, personajul cu povestea cea mai interesanta este Gambit. Benzile desenate despre el au facut furori in America...
|
As vrea un film despre Gambit! Doamne, ce mult as vrea!:)
|
Actorii simpatici au fost singura mea sursa de placere in filmul asta. In rest: efecte jalnice (saracele gherute ale lui Wolverine n-au parut in viata lor mai false), montaj haotic (identic cu cel din workprint pe care l-am scuzat ca era doar o versiune nefinisata a filmului), poveste care fura de peste tot si fura prost.
|
..Bai nene....te iei dupa toti.....intradevar....x-man origins ar fi trebuit sa fie primul film din seria celenra x-man , dar avand in vedere ca va mai fi un x-man origins2 tot cu wolfverine , te sfatuiesc sa-l vezi , este un film suberb..:D
|
da ar fi fain sa se faca un film dedicat fiecarui erou din film !:P
|
Interesantä initiativä, ooo!
Fii asa de bun si dezvoltä subiectul. Ne-ar interesa în primul rând urmätoarele aspecte: - de ce ar fi fain? - cum ar suna dedicatiile? - care ar fi specificul fiecärui film dedicat câte unui erou din film? - ce idee ar comunica fiecare dintre aceste filme? - care ar fi ideea globalä, sintetizatä din toate cele partiale? - în ce proportie si sub ce unghi, în fiecare dintre scenarii, axa paradigmaticii s-ar proiecta pe axa sintagmaticii? - cum s-ar aplica antropomorfismul si mai ales antropocentrismul mesajului filmic, cä fiecare film în parte? - pentru fiecare dintre eroi, care ar fi cardinala proppianä, si cum s-ar finaliza ea de fiecare datä? - biletu' cât o sä coste? |
Originally Posted by Pitbull:
Raspunsuri . 1- Ar fi fain pentru ca mie si multor altor oameni ne plca eroii din fime . 2-9 - Nu ai inteles nu am spus ca am sa fac eu film ci regizorii( mi-ar placea ca regizorul sa fie James Cameron slabe sanse dar sperata moare ultima ! 9- Nu Stiu 20-25 lei ?!?! |
Ah, bon, j'ai compris maintenant.
|
Frumos film . Sper sa faca un film pentru fiecare dintre mutanti .
|
Vazut,,,interesant,,,urmatorul
|
All times are GMT +2. The time now is 23:36. |