Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   X-Men Origins:Wolverine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95494)

ooo333 26 Aug 2009 18:02

super film super efecte !

Pitbull 26 Aug 2009 18:18

Mhm. :-S

Lili1982 26 Aug 2009 19:10

Wolverine e chiar reusit... Exceptand faza cu varianta neretusata care a invadat dc++ inainte de lansare ! Conform ultimelor zvonuri, in 2011 va avea loc lansarea urmatorului film avand ca subiect unul dintre aceste 2 personaje: Magneto sau Deadpool care sunt in stadiu de proiect si momentan nu s-a luat decizia finala despre personajul prioritar. Desi conform benzilor desenate, personajul cu povestea cea mai interesanta este Gambit. Benzile desenate despre el au facut furori in America...

Avalhon 27 Aug 2009 08:28

As vrea un film despre Gambit! Doamne, ce mult as vrea!:)

Lady_Skar 27 Aug 2009 10:02

Actorii simpatici au fost singura mea sursa de placere in filmul asta. In rest: efecte jalnice (saracele gherute ale lui Wolverine n-au parut in viata lor mai false), montaj haotic (identic cu cel din workprint pe care l-am scuzat ca era doar o versiune nefinisata a filmului), poveste care fura de peste tot si fura prost.

laurentiu33 30 Aug 2009 09:10

..Bai nene....te iei dupa toti.....intradevar....x-man origins ar fi trebuit sa fie primul film din seria celenra x-man , dar avand in vedere ca va mai fi un x-man origins2 tot cu wolfverine , te sfatuiesc sa-l vezi , este un film suberb..:D

ooo333 30 Aug 2009 18:12

da ar fi fain sa se faca un film dedicat fiecarui erou din film !:P

Pitbull 30 Aug 2009 20:58

Interesantä initiativä, ooo!
Fii asa de bun si dezvoltä subiectul. Ne-ar interesa în primul rând urmätoarele aspecte:
- de ce ar fi fain?
- cum ar suna dedicatiile?
- care ar fi specificul fiecärui film dedicat câte unui erou din film?
- ce idee ar comunica fiecare dintre aceste filme?
- care ar fi ideea globalä, sintetizatä din toate cele partiale?
- în ce proportie si sub ce unghi, în fiecare dintre scenarii, axa paradigmaticii s-ar proiecta pe axa sintagmaticii?
- cum s-ar aplica antropomorfismul si mai ales antropocentrismul mesajului filmic, cä fiecare film în parte?
- pentru fiecare dintre eroi, care ar fi cardinala proppianä, si cum s-ar finaliza ea de fiecare datä?
- biletu' cât o sä coste?

ooo333 18 Jan 2010 15:07

Originally Posted by Pitbull:

Interesantä initiativä, ooo!
Fii asa de bun si dezvoltä subiectul. Ne-ar interesa în primul rând urmätoarele aspecte:
- de ce ar fi fain?
- cum ar suna dedicatiile?
- care ar fi specificul fiecärui film dedicat câte unui erou din film?
- ce idee ar comunica fiecare dintre aceste filme?
- care ar fi ideea globalä, sintetizatä din toate cele partiale?
- în ce proportie si sub ce unghi, în fiecare dintre scenarii, axa paradigmaticii s-ar proiecta pe axa sintagmaticii?
- cum s-ar aplica antropomorfismul si mai ales antropocentrismul mesajului filmic, cä fiecare film în parte?
- pentru fiecare dintre eroi, care ar fi cardinala proppianä, si cum s-ar finaliza ea de fiecare datä?
- biletu' cât o sä coste?

Raspunsuri .
1- Ar fi fain pentru ca mie si multor altor oameni ne plca eroii din fime .
2-9 - Nu ai inteles nu am spus ca am sa fac eu film ci regizorii( mi-ar placea ca regizorul sa fie James Cameron slabe sanse dar sperata moare ultima !
9- Nu Stiu 20-25 lei ?!?!

Pitbull 19 Jan 2010 00:15

Ah, bon, j'ai compris maintenant.

NmpN 03 Feb 2010 18:08

Frumos film . Sper sa faca un film pentru fiecare dintre mutanti .

shade4free 06 Feb 2010 19:50

Vazut,,,interesant,,,urmatorul

All times are GMT +2. The time now is 23:36.