![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
reusesti sa ajungi la film? |
Gloria, s-a strans numarul necesar?
|
Dar tu vii? Ca Illo am inteles ca ajunge doar la cafea; Egoism, te-am trecut pe lista,da?!
|
Gloria, vin numai daca e nevoie sa se faca numarul. Nu am absolut nici un chef sa fii supusa supliciului numit "Carol". Dar, daca se poate, nu vin din doua motive:
1. Cea pe care vreau sa o vad nu vine, iar cea pe care nu vreau sa o vad vine. 2. Am, asa, vaga impresie ca stiu filmul... |
2 Egoism
n-ajung la film, ajung dupe. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
ca sambata dimineata sunt la curs....as fi mers la film, dar ce sa fac?
|
Asa mult stai in Bambu?
|
Actually, frecventez cluburile underground, dar tu deja stii asta.
|
Mda, stiu...
|
Hm, ma vad fortata sa anulez forumeetingul de luna aceasta.
Egoism, Illo, Judex, va invit la o cafea in redactie, ca sa compensam lipsa intalnirii de sambata. Poate la forumeetingul de luna viitoare vor fi mai multi inscrisi. G |
Originally Posted by Gloria:
|
Bun, hai sa ne vedem la redactie, mi-a mai trecut supararea. Unde e exact si cand sa venim?
|
hai recunoaste ca e din cauza mea :D |
ehh...
|
:)) Dragomara, om incerca sa facem si intalniri de cate o saptamana; deocamdata oamenii nu se aduna nici pentru 3 ore...
Cinemania, daca te-ai prins, o si spui asa in gura mare?! Of, of (:)) ) Judex, ce zici de saptamana 25-29 mai; atunci voi fi venit si eu cu informatii calde de la Cannes. |
Gloria, in saptamana respectiva plus inca vreo doua sunt in frumosuil oras Lisabona. :)
Daca aveti drum pe-acolo, fac eu cinste cu vinisorul ala al lor senzational. Serios acum, nu-i nici un bai, ne vedem cand revin, la jumatatea lui iunie - o sa am o perioada de nunti de vechi prieteni si/sau fosti colegi de liceu (deh, e varsta, se sparge incet-incet gasca de bere) ceea ce inseamna ca e sezon de chefuri si intalniri, deci oha lucru foarte sustinut si program strict, deci posibilitatea de a ma vedea si eu cu voi. |
Ok, atunci. Egoism, tu tot pe la jumatatea lui iunie vii?
|
Gloria mai bine te invitam io la regalul meu, Pedro Almodóvar, aşa aveam încă un motiv să pun de cafea, să mă schimb de halat. mor să văd filme împreună (nu chiar atât de împreună ca la cinema) :">
|
halat? :-O
cat e halatul? cat e halatul? (nu-l dai jos niciodata?) |
All times are GMT +2. The time now is 14:22. |