![]() |
:"> Ma apasa o curiozitate profunda: de ce ? :))
|
no reason, sau ... pt ca atata timp cat mai exista liceeni ca tine, it aint over yet.
|
Auzita zilele trecute intr`un bar :
Mi`a zis nevasta`mea sa nu mai beau seara ca ma duc obosit la serviciu.I`am zis ca nu o sa ma mai duc la serviciu. |
Dacă mă cobor la nivelul tău, mă voi lovi la genunchi. - profesorul de română din timpul liceului [ne-a dat multe sfaturi pe parcursul celor patru ani de zile, iar unele cuvinte mi-au rămas întipărite în minte].
|
O replica dintr-o discutie purtata de doi antrenori de fotbal:
"O sa spuneti ca noi nu avem nici-o sansa pentru ca toti jucatorii buni sunt in Rai" |
Originally Posted by SoX:
... Da. Dar arbitrii? Nu face parte din monologul lui Toma Caragiu - Mefisto!? :-? |
E finalul.
"O sa spuneti ca noi nu avem nici o sansa, pentru ca toti jucatorii buni mergi toti în Rai... ... Da. Dar arbitrii...? ;)>:) " |
Aham. Replica asta am auzit-o la o discutie dintre fostul meu antrenor si cu un altul. Mai avea el niste replici gen "viata nu e ca-n tenis", "dragi parinti, sa fa f.t in dinti, trimiteti-mi bani nu fiti golani" sau daca ii ziceam pofta buna el raspundea cu "multumesc, vezi-ti de drum" etc...
|
Aia cu tenisul sugereazä clar cä omul îl admira pe Nea Tomitä. :)
|
Dap. Ai dreptate. A zis ceva interesant: "odata cu Toma Caragiu a murit si zambetul oamenilor ..."
|
Ce frumos, si ce adevärat!
|
Azi mi-a pus un prieten o intrebare: " griul, e un alb inchis sau un negru deschis?" :|
apropo, blugii se calca? :-/ |
Numai dacä-i vrei la dungä, ca snobii.
Pusi pe sfoarä bine întinsi, se vor usca drepti, färä cute. Chestia cu griul: similarä cu proverbiala "jumätate plinä/goalä a paharului" = optimism/pesimism. |
Partea plina a paharului e si ea goala, lipsa sperantei e cea mai crunta boala...
|
Paharul gol, care cade de pe masä...
...Unde? Unde? AUD??? |
Pitbull, nu ştiu să îţi răspund la întrebare, dar mi-am amintit noua concepţie la care vreau să rămân legată de jumătăţi pline/goale şi pahare.
Paharul meu e plin.. până îl beau şi devine gol. Uneori trec la sticlă. Prin urmare goliciunea paharului şi/sau a sticlei este strict consecinţa faptului că le-am băut conţinutul. Cum bine zice[a] Horaţiu Mălele: ... pe care le-am băut! :D |
Got your point - întrebarea rämâne deschisä.
|
Originally Posted by Pitbull:
jos? :-/ era o intrebare retorica? :-? |
Nu, era cu sensul de: "In ce film?"
|
Originally Posted by SoX:
E similara cu Daca un copac cade in padure ..... Nu mai tin minte premisele filozofice care se iau in discutia de genu. Crec ca e vorba de Observator si lucrul observat. |
All times are GMT +2. The time now is 13:31. |