![]() |
Originally Posted by Suspect de bizar:
cand te bati intr-un bar, ii mai scapi din greseala un pumn si prietenului care era cu tine si tocmai iti lua apararea. cel putin in filme asa am vazut :D daca nu intelegeti asta, intrati intr-un bar si cautati scandal cu orice pret :) P.S. bai ce emoticoane de cacat! |
din cate stiu eu, daca acuzarea face greseli grave, acuzatul poate pleca liber... :) asa au scapat niscaiva teroristi de puscarie... asa si cu Pauline, s-au creat greseli grave in acuzarea ei de catre diversi useri, deci ea ar trebui sa aiba cel putin circumstante atenuante.
|
corect.
de ce a fost lasata sa-si faca de cap atata vreme? In alte conditii, la prima injuratura erai out (nu trebuie sa mai dau exemple) e ca si cum l-ai lasa pe un terorist: ia sa mai omoare el inca o suta de persoane, si dupa aia punem noi mana pe el! |
Nu ştiu unde să scriu,aşa că scriu aici.O idee bună mi s-ar părea ca forumul să devină privat,adică numai membrii să poată intra pe el.Nu de altfel,dar când se mai întâmplă scandaluri gen cel recent,şi o să se mai întâmple,o să se zică vrute şi nevrute despre diverşi,şi unii folosesc aceleaşi nick-uri pe mai multe saituri şi unii(cum ar fi Pitbull) se ştiu cum îi cheamă.Şi găseşte careva postările şi îşi face impresie greşită.
|
destul de neclar ce scrii.
oricum, banuiesc ca Pitbull isi asuma fiecare postare. sau ALS, care nu se fereste sa vina cu numele real pe orice forum sau blog. impresia ta despre impresia gresita vine din crezul tau ca vedetele trebuie sa-si construiasca o imagine, nu sa fie asa cum sunt. Impresie care este de asemenea gresita, dupa parerea mea. |
Nu la ce scriu ei mă refer,la ce se scrie despre ei.
|
si asta e, din pacate, asumata.
si daca sunt neadevaruri vor incerca, pe cat ii tin mijloacele, sa le combata. |
In primul rand nu ar trebui sa se scrie lucruri personale despre ei. Iar daca se scriu, pentru ca pare inevitabil sa nu se scrie, mesajul trebuie sters, iar persoana in cauza pedepsita.
|
Păi unii când se uită pe forum poate văd mesaje gen ale lui Pauline,şi nu se uită să vadă ce zice cel acuzat.
|
@halebardul
adica cine nu le combate, inseamna ca le recunoaste! how is that? I dont buy this, baby! |
Originally Posted by illotempore2002:
ai dreptate. dar ce sa mai spun in cazul in speta? :confused: |
uneori gandesti complet imatur. desi esti unul dintre userii cei mai inteligenti de pe aici.
a incuraja forumistii sa combata persoane care le jignesc inseamna a-i incuraja sa se balacareasca la nesfarsit. eu am dat cred ca maxim 3 reply-uri zilele trecute individei cu jingirile, si 2 zile la rand a continuat sa ma balacareasca. unde ajungeam daca o .....combateam???? sau daca toata lumea ar combate pe toata lumea care jigneste? recunosti ca ai zis o mare tampenie? nota 2, stai jos! |
Originally Posted by illotempore2002:
nu despre a intra in balacareala minora a unor nimeni de pe forum. despre a combate idei preconcepute intrate in opinia publica. asa ca nu stau jos, n-am spus nici o tampenie, n-ai inteles tu. |
I can hardly wait :D
|
tu spui ca nu trebuie sa combati o jignire adusa pe forum, apoi imediat jignesti.
buna tactica! :rolleyes: nu conteaza, e Pastele, sa uitam animozitatile... ti-am zis ca n-ai inteles: in primul rand era vorba de vedete, iar pe forum nu prea avem, ca stim bine sa le alungam in al doilea rand a combate nu insemna neaparat a balacari, poate doar pentru unii nu era vorba de a combate jigniri ci tot felul de vorbe care sunt lansate in media, care apoi trebuie infirmate. ca sa fie mai clar, un exemplu: sa zicem ca tu ai fi vedeta si sa zicem ca s-ar lansa zvonul ca esti necrofila. Nu ai face nimic sa il infirmi, nici macar o declaratie? Despre asta era vorba. Back to topic, sau inchideti topicul, ca n-aduce nimic bun. |
bine, atunci am inteles eu gresit, no problem, tuturor ni se intampla.
si ai dreptate, si mie mi s-a cam luat de animozitati (era sa zic necrozitati sub impactul mesajului tau anterior :p ) si nu cred ca te-am jignit zicandu-ti "stai jos nota 2" dimpotriva ti-am facut un compliment, cum ca esti unul din userii cei mai smart.....dar vedem in ceilalti oameni ceea ce selectam noi sa vedem si nu ceea ce sunt ei hugs to everyone! |
frateeeee
da'voi chiar n-aveţi ce face!! :( :(
votat: Vinovata cu circumstante agravante. însă mai vinovaţi dacât ea sunt cei care-au făcut paradă de sentimentele lor, cele de genul "nu o să te bannez niciodată" etc. mareee, da'al naibii de mare pierdere de timp. |
de ce ti-ai editat mesajul stergand partea cu "ai depasit o limita de care ma voi ocupa in curand?"
|
pentru ca tocmai m-am ocupat.
sau nu-mi dai voie sa editez ce vreau? hai sa vorbim discutii... |
era o intrebare draga, ho! nu sari ca nu am dat drumul la rotisor!
ai dreptate, batem apa in piua. cel mai bine ne ocolim si gata daca suntem asa irascibili! |
All times are GMT +2. The time now is 10:53. |