Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Am o intrebare.(Pentru administratori) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95381)

Dragomara 16 Apr 2009 15:48

loooooooool

http://www.youtube.com/watch?v=_mO0-...eature=related

corinka 16 Apr 2009 15:51

De ce nu este emoticonul cu pupăcelul? Nice video. Nu l-am mai vazut de mult timp.

Pitbull 16 Apr 2009 16:17

Originally Posted by corinka:

Tanti Lina le zice hipopotani. :p Si traiesc in Magadascar, nu in Madagascar. :p

Aaaa - päi zi ASAAA...!!!

corinka 16 Apr 2009 16:19

Originally Posted by Pitbull:

Tanti Lina le zice hipopotani. :p Si traiesc in Magadascar, nu in Madagascar. :p

Pitbull, chiar ai crezut ca le zic hipopotani? Asa le ziceam cand eram la gradinita.

Pitbull 16 Apr 2009 17:02

Nu, am crezut c-ai propus o licentä poeticä.

illotempore2002 16 Apr 2009 20:48

Originally Posted by Dragomara:

te pomeneşti că le-o fi şi înţeles?! :p
ai chinuit copilul de mic, tată sadic ce eşti! acum mă întreb dacă taţii călăi la fel procedează cu progeniturile lor?! :p :p

M-am pomenit atunci. (Când vin la Cernavodä-ti povestesc.)
Acum nu mä mai pomenesc eu - se pomenesc profesorii lui si colegii de la regie; äia care se bat sä lucreze cu el.

da, Collins e super tare, confirm
:)

Pitbull, let me know cand se desparte de iubita-sa :p

illotempore2002 16 Apr 2009 20:50

Pitbull, chiar ai crezut ca le zic hipopotani? Asa le ziceam cand eram la gradinita.

astea-s super amuzante

am niste amici care cand acum cativa ani a dat o super furtuna in Vama Veche, ei fiind betzi morti, au luat-o la fuga prin Vama si strigau cat ii tineau gura "vine Acopalipsa, vine Acopalipsa, fugiti"

:D

Dragomara 16 Apr 2009 20:59

fii pe pace, chestia asta nu se va întâmpla ever, cel puţin nu în viaţa curentă.

Originally Posted by illotempore2002:

ai chinuit copilul de mic, tată sadic ce eşti! acum mă întreb dacă taţii călăi la fel procedează cu progeniturile lor?! :p :p

Acum nu mä mai pomenesc eu - se pomenesc profesorii lui si colegii de la regie; äia care se bat sä lucreze cu el.

nu primesc în casa mea autoinvitaţi, cel puţin nu genul ăla care te insultă pe Net, şi apoi spăşit vrea să-ţi cunoască... patul. prefer să rămân neinformată. etc. etc.

Pitbull 16 Apr 2009 21:18

N-as avea nimic împotrivä, da' sansele-s infime - relatia-i Veche ca Vama (la propriu - vamesii stiu de ce!) si Stabilä ca Persoana.
(L-ai cunoscut färä stirea mea, sau mä lasä pe mine memoria...?)
Apropo, Illo, nu-i asa cä, atunci când te-am vizitat la domiciliu, nici n-am pus problema cunoasterii altor piese de mobilier decât scaunele si masa pe care ti-am ghicit (si nici a statului peste o orä decentä)? Oare de ce unele persoane (care mi-s dragi - cu toate imperfectiunile lor omenesti) îsi închipuie cä dacä unui om i-ar pläcea sä le vadä orasul, musai se duce cu gândul la domiciliu (si la mobila cu specific orizontal)? Eu înteleg c-au avut de-a face cu din-ästia (toti avem), da' de-aici pânä la generalizäri nätântoale, drumu-i pe cât de lung, pe-atât de lipsit de imaginatie! (Persoanele de fatä se... ää... mä mai gândesc.)
...A, si apropo de altceva dintre cele de mai sus. Recent, cineva a depäsit o anumitä limitä. Sä nu se astepte la iertare din partea mea. Lichelelor concepute la betie, al cäror loc ar fi în cämasa de fortä, incapabile sä se târascä dincolo de baremul ambrablurit-brownbulinat-shitwanic, nu le mai acord nici o sansä.

illotempore2002 16 Apr 2009 21:24

nu mi-a dat prin cap nimic de genul asta, nu-s paranoica, cacat, suntem oameni, oamenii se viziteaza intre ei, is that so strange?

ti-am zis, cand se mai incalzeste te invit la mine pe terasa, si eventual si gasca simpatica de se pregateste sa dea la UNATC :) va gatesc tarte cu fructe si va fac ceai cu gheatza :)

illotempore2002 16 Apr 2009 21:53

ce naiba se intampla aici, de se tot schimba ordinea mesajelor astora si se multiplica?
adminule, te-ai imbatat?

am o intrebare pt moderator (pitbul e moderator aici ca nici nu stiu?)

cine are sa-mi dea o carte de istorie a celor doua razboaie mondiale? i really need this desperately , pliz help

StefanDo 16 Apr 2009 21:56

am sters niste mesaje dragute de-ale lui pauline, asta-i explicatia

Dragomara 16 Apr 2009 21:57

mda, adminul s-a ramolit di tăt

a şters mai totul. tb scos la pensie. :mad:

illotempore2002 16 Apr 2009 21:57

si carte din aia ai?

Dragomara 16 Apr 2009 21:57

nu le-ai şters tu

Originally Posted by StefanDo:

am sters niste mesaje dragute de-ale lui pauline, asta-i explicatia

de ce minţi?

Dragomara 16 Apr 2009 21:59

să mor io dacă ştiu

cum de vă MAI ŞI poate plăti careva?! io nici cu oile n-aş avea încredere să vă trimit. :mad:

Pitbull 16 Apr 2009 21:59

Nu - de altfel, scrie pe usä. ;)

illotempore2002 16 Apr 2009 21:59

e chiar atat de important? cine a sters?
puten sa discutam acum si despre altceva, eventual, asa, din intamplare, despre filme, carti, ca intelesesem ca te pasioneaza lucrurile astea?

asa, ca hobby, you know?

illotempore2002 16 Apr 2009 22:00

Nu - de altfel, scrie pe usä. ;)

stiu, dar cand edtiam mesajul in ferestruica asta, nu se vedea cine modereaza.

Pitbull 16 Apr 2009 22:00

Aha. OK.

All times are GMT +2. The time now is 05:18.