![]() |
o mai adaug şi pe regretata Adrienne Shelly cu singurul film pe care l-am văzut de ea: Waitress. Are o sensibilitate aparte!
|
Originally Posted by Leonard:
Revenind la subiect,eu trebuie sa revad"Holy Smoke",l-am cam uitat,dar stiu ca mi-a placut mult(tin minte scena cu Kate goala urinand:p ,cu Harvey plangand nefericit...) Daca ai timp,recomanda niste filme de dragoste,(si cel din avatarul tau)e un topic,cu iertare ca am zis candva ca nu-mi plac filmele"lacrimogene"(cred ca ma refeream la celel de duzina,americane). ON:Din cate mi-amintesc si Jodie Foster a cochetat cu regia. |
http://en.wikipedia.org/wiki/Categor...film_directors
Sa facem un poll,tot aici,cu cele mai bune regizoare. Mi-am amintit de Seven beauties...(Lena Wertmuller) Din pacate nu pot edita prima postare din thread,sa adaug un poll,il vom face separat,sau venim cu propuneri,de la LENi Riefenstahl(are topice separate) pana la tinerele sperante. |
o uitasem pe Rebecca Miller (The Ballad of Jack and Rose, Angela, Personal Velocity: Three Portraits)
şi cum am putut uita de favorita mea dintre toate regizoarele (şi unul din regizorii preferaţi. punct): Susanne Bier (After the Wedding, Brothers, Open Hearts (geniale), The One and the Only, Things we lost in fire - ultimul nu e grozav totuşi) şi Zoe Cassateves (Broken English) |
Kira Muratova
|
mira nair, am vazut acu' cateva zile "the namesake"
|
All times are GMT +2. The time now is 07:41. |