Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alaturi de Basarabia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95351)

europe_east 08 Apr 2009 23:42

am si eu o intrebare: daca toti romanii sunt asa de mult de partea basarabenilor demonstranti, de ce nu s-a iscat nici o miscare/manifestatie de sprijin in Ro? sau sunt si nu stiu eu?

Pitbull 08 Apr 2009 23:47

S-au fäcut; marti la 20:00 în Piata Universitätii, si-n alte câteva orase.
Dar lesinate... Suntem molesiti, nici mäcar pentru cele de-acasä nu ne miscäm curu', necum pentru Basarabia... Nu ne-am mai urnit cu adevärat de vreo 12-13 ani... Cred cä ultima mare miscare publicä a fost särbätorirea victoriei C.D.R. în alegerile din noiembrie, 1996.

corinka 08 Apr 2009 23:48

Originally Posted by Eufrosin:

Din cate stie orice om avizat, revolutiile oranj poarta marca CIA, nu FSB, iar ce avem aici, poarta toate atributele clasice ale unei asemenea facaturi, croite pe spatele Basarabenilor de buna credinta care s-au saturat.

Eufrosin, crezi ca li s-au facut farmece basarabenilor? De catre cine? CIA, FBI, KGB, Mossad?
FĂCĂTÚRĂ, făcături, s.f. (Pop.; în superstiţii) Farmec, vrajă (făcută cuiva); mijloc întrebuinţat de vrăjitoare în farmecele sale.

Pitbull 08 Apr 2009 23:49

Nu-l lua-n serios, Cori - e dus cu pluta (da' räu!).

Judex 08 Apr 2009 23:56

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by Judex:

Deci pe bune, asta-i de antologie. E drept ca n-ai de unde sa stii de ce ar trebui sa ma crezi pe cuvant. :D

ok, te cred, te cred. acum poate că suntem într-un univers paralel în care eu sunt tu, sau vice versa. acum chiar cred că ştii ce-am trăit. mai rămâne să-mi spui că sub nickul tău se ascunde Tucă. :rolleyes:

acum, ca să cârcotesc până la capăt, te rog să-mi aduci comentariul ăla despre diete-napoi. presupun că inclusiv comentariile nepublicate sunt salvate într-o bază de date, nu?!

Ma cac in ele de diete, fie-mi iertata folosirea termenului 'diete". :D

Floydman 09 Apr 2009 09:46

judecand mai la rece, distrugerile din Chisinau de alaltaieri par trase la indigo cu ce s-a intamplat in 13 iunie 1990. Manualele KGB au ramas aceleasi. De-a dreptul nemodernizate.

de fapt intregul scenariu din 7 aprilie 2009 pe care mi se pare ca Voronin si ai sai l-au tesut seamana cu acele evenimente, mai putin venirea minerilor, de care la Chisinau n-a fost nevoie.... Sau faza a fost ca Moldova nu detine o masa de oameni care sa fie manipulata ca minerii...

Voronin a lovit mai multe tzinte. A discreditat studentii idealist-reformisti transforamndu-i intr-o banda de descreierati beti de sange....pfff...... A convins UE ca Moldova nu e interesata de structurile europene, complacandu-se in instabilitate politica. A multumit satrapii de la Moscova. A lovit crunt in opozitie ai carei lideri probabil se vor confrunta cu dosare penale pentru tentativa de lovitura de stat. A aratat Romaniei pisica stricand relatiile diplomatice. (Eu as fi expulzat si eu pe toti diplomatii moldoveni, ca sa le arat ca nu ne pot lua la pret de 3 lei bucata, indiferent ce fac la ei in amaratul ala de stat artificial al lor)

Daca vreti o parere sincera, pt ca de dovezi va dati seama ca nu poate fi vorba, mi se pare din ce in ce mai evident ca printre studenti erau agitatori care au cauzat majoritatea distrugerilor la cladirile de stat din Chisinau.

iata si o analiza pertinenta, cu care eu sunt de acord.

http://revistapresei.hotnews.ro/stir...ul-moldova.htm

Chambord 09 Apr 2009 10:54

Originally Posted by Pitbull:

Cred cä ultima mare miscare publicä a fost särbätorirea victoriei C.D.R. în alegerile din noiembrie, 1996.

si calificarile nationalei :p

Chambord 09 Apr 2009 10:58

Originally Posted by corinka:

@ Corinka - Suceava era oricum a mea. io VREAU şi Bălţi,şi Soroca, şi Orhei, şi Tiraspol, şi Dubăsari şi Edineţ! Întreaga mea Moldovă!

Ete na, si eu si urmasii mei? Si urmasii urmasilor mei? Si a lu' Chambord, Suspect de bizar, Pitbull, Pauline, illotempore etc etc? A noastra nu-i? Iote-o hapsana, vrea sa puna laba pe toata mostenirea de la Stefan!

hopaaaaaa ... se pune d'un proces "People vs. Dragomara" pe chestia: cine sa-si traga Moldova ? cory, ne sustii in instanta, da ? ;)

Bogie 09 Apr 2009 11:07

Un lucru pe care l-am putea face cu totii ar fi editarea paginilor de pe Wikipedia despre revolte, despre istoria Moldovei etc. Fara idei tendentioase, sa prezentam adevarul intr-un mod obiectiv, lipsit de patima.

Pitbull 09 Apr 2009 11:44

Originally Posted by Bogie:

Un lucru pe care l-am putea face cu totii ar fi editarea paginilor de pe Wikipedia despre revolte, despre istoria Moldovei etc. Fara idei tendentioase, sa prezentam adevarul intr-un mod obiectiv, lipsit de patima.

Corect.

Judex 09 Apr 2009 14:44

Deci pe bune, asta-i de antologie. E drept ca n-ai de unde sa stii de ce ar trebui sa ma crezi pe cuvant. :D

ok, te cred, te cred. acum poate că suntem într-un univers paralel în care eu sunt tu, sau vice versa. acum chiar cred că ştii ce-am trăit. mai rămâne să-mi spui că sub nickul tău se ascunde Tucă. :rolleyes:

acum, ca să cârcotesc până la capăt, te rog să-mi aduci comentariul ăla despre diete-napoi. presupun că inclusiv comentariile nepublicate sunt salvate într-o bază de date, nu?!

Ma cac in ele de diete, fie-mi iertata folosirea termenului 'diete". :D

într-adevăr un răspunds argumentat, logic, cu bun-simţ, PERFECT BĂRBĂTESC! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

până deseară să-mi faci pachet timpul pierdut cu tine şi să mi-l trimiţi cu Cargus-ul, la Cernavodă! s-a înţeles?! :mad: :mad: :mad:

Haida de, esti cam impertinenta.

StefanDo 09 Apr 2009 17:04

uite asa ∞

StefanDo 09 Apr 2009 17:22

nici acum?

Judex 09 Apr 2009 17:32

Dragomaro, eu inteleg iti place sa existe postari multe pe forum, dar cel mai simplu era sa mergi frumos pe site la JN si sa incerci sa postezi un comentariu, nu sa ma trimiti pe mine sa-ti caut pagina de diete. :D
Acum nu mai eram nici off-topic, nici nu-i mai dadeai motiv Paulinei sa-ti mai zica vreo doua si iti rezolvai si problema cu dietele JN. :cool:

Pitbull 09 Apr 2009 20:36

Firesc. Si orbu' vede cä Voronin aplicä un scenariu similar cu al lui Tätuka Ilici în 13 iunie - doar s-au (semi)alfabetizat amândoi la scoala K.G.B.-ului.
Calea cea mai fireascä ar fi sä ne luäm Basarabia înapoi cu armele - DAR, din päcate:
- Nu avem fonduri pentru o asemenea operatiune.
- Nu avem nici puterea economicä pentru reintegrare (lectia Germaniei, în anii '90, a fost relevantä!)
- Ne blocheazä toate artificialitätile din relatiile internationale, care s-au adunat în ultimii douäzeci de ani.

Si iar mä enervez si-mi doresc sä ajung mäcar o datä fatä-n fatä cu Ilici si sä-l fac criminal, trädätor si bälegar al istoriei - inclusiv pentru pupincurismul filorus din '89-92, când avea unirea-n mânä, cum spunea Vasile Gârnet, si s-a cäcat pe ea.

corinka 09 Apr 2009 22:47

eu mai înainte de-a afirma că cineva e criminal/ trădător (prost în cazul lui Ştefan - LOL) mă gândesc mai întâi la mine. îmi reamintesc semnificaţia termenului, mă analizez, şi abia apoi, după caz, vorbesc sau tac. :cool: din păcate nici măcar noi nu putem fi etaloane pentru noi înşine, darmite pentru alţii, nu crezi!?

Draga Dragomara,
Ii judeci cam mult pe ceilalti. Ii si raportezi la persoana ta? Cand spui ca Stefan e prost, pe ce te bazezi? I-ai calculat coeficientul de inteligenta? Cum? Apropo, pe care Stefan il consideri prost? Cel Mare sau Do?

Pitbull 09 Apr 2009 23:14

eu mai înainte de-a afirma că cineva e criminal/ trădător (prost în cazul lui Ştefan - LOL) mă gândesc mai întâi la mine. îmi reamintesc semnificaţia termenului, mă analizez, şi abia apoi, după caz, vorbesc sau tac. :cool: din păcate nici măcar noi nu putem fi etaloane pentru noi înşine, darmite pentru alţii, nu crezi!?

Ai perfectä dreptate!
Asa am fäcut - de-aia si vreau sä-i zic Bunicutei cä-i un criminal, un trädätor si un bälegar al istoriei.

corinka 09 Apr 2009 23:22

Ai perfectä dreptate!
Asa am fäcut - de-aia si vreau sä-i zic Bunicutei cä-i un criminal, un trädätor si un bälegar al istoriei.

In cazul tov. Ilici este altceva. Astea nu sunt judecati, sunt realitati!

Pitbull 09 Apr 2009 23:25

Originally Posted by corinka:

Ai perfectä dreptate!

In cazul tov. Ilici este altceva. Astea nu sunt judecati, sunt realitati!

...palpabile!

redmen 09 Apr 2009 23:29

Eu nu cred in ceea ce se intampla in Moldova.Totul este o minciuna.

All times are GMT +2. The time now is 16:51.