![]() |
am si eu o intrebare: daca toti romanii sunt asa de mult de partea basarabenilor demonstranti, de ce nu s-a iscat nici o miscare/manifestatie de sprijin in Ro? sau sunt si nu stiu eu?
|
S-au fäcut; marti la 20:00 în Piata Universitätii, si-n alte câteva orase.
Dar lesinate... Suntem molesiti, nici mäcar pentru cele de-acasä nu ne miscäm curu', necum pentru Basarabia... Nu ne-am mai urnit cu adevärat de vreo 12-13 ani... Cred cä ultima mare miscare publicä a fost särbätorirea victoriei C.D.R. în alegerile din noiembrie, 1996. |
Originally Posted by Eufrosin:
Eufrosin, crezi ca li s-au facut farmece basarabenilor? De catre cine? CIA, FBI, KGB, Mossad? FĂCĂTÚRĂ, făcături, s.f. (Pop.; în superstiţii) Farmec, vrajă (făcută cuiva); mijloc întrebuinţat de vrăjitoare în farmecele sale. |
Nu-l lua-n serios, Cori - e dus cu pluta (da' räu!).
|
Originally Posted by Dragomara:
|
judecand mai la rece, distrugerile din Chisinau de alaltaieri par trase la indigo cu ce s-a intamplat in 13 iunie 1990. Manualele KGB au ramas aceleasi. De-a dreptul nemodernizate.
de fapt intregul scenariu din 7 aprilie 2009 pe care mi se pare ca Voronin si ai sai l-au tesut seamana cu acele evenimente, mai putin venirea minerilor, de care la Chisinau n-a fost nevoie.... Sau faza a fost ca Moldova nu detine o masa de oameni care sa fie manipulata ca minerii... Voronin a lovit mai multe tzinte. A discreditat studentii idealist-reformisti transforamndu-i intr-o banda de descreierati beti de sange....pfff...... A convins UE ca Moldova nu e interesata de structurile europene, complacandu-se in instabilitate politica. A multumit satrapii de la Moscova. A lovit crunt in opozitie ai carei lideri probabil se vor confrunta cu dosare penale pentru tentativa de lovitura de stat. A aratat Romaniei pisica stricand relatiile diplomatice. (Eu as fi expulzat si eu pe toti diplomatii moldoveni, ca sa le arat ca nu ne pot lua la pret de 3 lei bucata, indiferent ce fac la ei in amaratul ala de stat artificial al lor) Daca vreti o parere sincera, pt ca de dovezi va dati seama ca nu poate fi vorba, mi se pare din ce in ce mai evident ca printre studenti erau agitatori care au cauzat majoritatea distrugerilor la cladirile de stat din Chisinau. iata si o analiza pertinenta, cu care eu sunt de acord. http://revistapresei.hotnews.ro/stir...ul-moldova.htm |
Originally Posted by Pitbull:
si calificarile nationalei :p |
Originally Posted by corinka:
hopaaaaaa ... se pune d'un proces "People vs. Dragomara" pe chestia: cine sa-si traga Moldova ? cory, ne sustii in instanta, da ? ;) |
Un lucru pe care l-am putea face cu totii ar fi editarea paginilor de pe Wikipedia despre revolte, despre istoria Moldovei etc. Fara idei tendentioase, sa prezentam adevarul intr-un mod obiectiv, lipsit de patima.
|
Originally Posted by Bogie:
|
|
uite asa ∞
|
nici acum?
∞ |
Dragomaro, eu inteleg iti place sa existe postari multe pe forum, dar cel mai simplu era sa mergi frumos pe site la JN si sa incerci sa postezi un comentariu, nu sa ma trimiti pe mine sa-ti caut pagina de diete. :D
Acum nu mai eram nici off-topic, nici nu-i mai dadeai motiv Paulinei sa-ti mai zica vreo doua si iti rezolvai si problema cu dietele JN. :cool: |
Firesc. Si orbu' vede cä Voronin aplicä un scenariu similar cu al lui Tätuka Ilici în 13 iunie - doar s-au (semi)alfabetizat amândoi la scoala K.G.B.-ului.
Calea cea mai fireascä ar fi sä ne luäm Basarabia înapoi cu armele - DAR, din päcate: - Nu avem fonduri pentru o asemenea operatiune. - Nu avem nici puterea economicä pentru reintegrare (lectia Germaniei, în anii '90, a fost relevantä!) - Ne blocheazä toate artificialitätile din relatiile internationale, care s-au adunat în ultimii douäzeci de ani. Si iar mä enervez si-mi doresc sä ajung mäcar o datä fatä-n fatä cu Ilici si sä-l fac criminal, trädätor si bälegar al istoriei - inclusiv pentru pupincurismul filorus din '89-92, când avea unirea-n mânä, cum spunea Vasile Gârnet, si s-a cäcat pe ea. |
Draga Dragomara, Ii judeci cam mult pe ceilalti. Ii si raportezi la persoana ta? Cand spui ca Stefan e prost, pe ce te bazezi? I-ai calculat coeficientul de inteligenta? Cum? Apropo, pe care Stefan il consideri prost? Cel Mare sau Do? |
Asa am fäcut - de-aia si vreau sä-i zic Bunicutei cä-i un criminal, un trädätor si un bälegar al istoriei. |
Originally Posted by Pitbull:
In cazul tov. Ilici este altceva. Astea nu sunt judecati, sunt realitati! |
Originally Posted by corinka:
|
Eu nu cred in ceea ce se intampla in Moldova.Totul este o minciuna.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:51. |