![]() |
americanii stiu sa isi faca reclama intens, prin urmare dispun si de mai multe fonduri si astfel la capitolul efecte speciale au de unde sa fie mai buni. la idei o mai dau in bara, dar de multe ori tot scot banul pentru ca stiu sa promoveze si filmele de kkt. pe ansamblu au cea mai dezvoltata industrie a filmelor. ideile bune apar in schimb de oriunde, fie ca e america, fie ca e europa ... om destept sa fie
|
What about Bollywood? Unde, cică, scot un film în 30 de zile.
|
inca nu se simte la nivel global
|
Originally Posted by vave:
= telenovele indiene :p |
dap ... de facut faci nu-i bai dar nu se pune problema doar sa faci un film
|
vave, sper ca Bollywood era doar un reper si nu mai mult. :P
|
Originally Posted by SoX:
My point is.... există viaţă dincolo de America sau Europa. :D |
normal ca exista ;) pana si romanii nostrii exista
|
Te referi la rommi?
|
radu1711
sunt european dar filmele americane imi plac mai mult poate pentru ca ei investesc mai mult in filme ca europeni;)
|
Originally Posted by Radu1711:
Avatar e filmul vietii tale? @omudindulap. ai dreptate. Am fost la cinema sa vad "Un profet", remarcabil film, scenariul e foarte tare si actorii joaca bine. Mult, mult peste tampeniile alea de filme nominalizate la Oscar, aberatii nivelatoare de creier facute de hollywood. La "Clash of the Titans", film mediocru, sala era plina, iar filmul era rulat in mai toate cinematografele din Bucuresti. La "Un profet" nu erau decat 6 scaune ocupate. Sunt si filme americane bune, unele dintre ele lipsite de super-reclama, insa de la o vreme incoace apar filme din ce in ce mai slabe, lipsite de substanta, de traire, de emotie, cat si de inteligenta. Din ce in ce mai mult mediocru. Filmele europene sunt mai bune decat cele americane. Chiar daca am vazut considerabil mai putine fata numarul filmelor hollywoodiene, cele realizate de europenii mi-au facut o impresie mult, mult mai buna. |
Originally Posted by Radu1711:
|
Lăsând la o parte Hollywood-ul, în Europa există multe „școli” naționale de film remarcabile. La fel, în Asia; chiar și India are artiști mari, cum a fost Satyajit Ray, iar multe filme muzicale indiene au scene care, dincolo de naivitatea artistică, impresionează prin naturalețe/-ism. Chiar și în America, avem cinematografia țărilor Americii Latine. În ultimele decenii se manifestă prolific și cinematografiile africane (de nord și sub-sahariană) și chiar australiano-oceaniană.
|
Originally Posted by SoX:
E pacat ca faci asa glume de prost gust,pe seama subiectului in cauza.Daca noi nu ne respectam,atunci de ce ne miram ca strainii nu ne respecta. In Turcia pentru acest lucru te odihneai 6 luni la puscarie. |
All times are GMT +2. The time now is 22:14. |