Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Finala Miss Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95042)

Suspect de bizar 01 Mar 2009 20:17

Cineva tot ºtie cum aratã,cel puþin maicã-sa ºi/sau taicã-so. :?

Pitbull 01 Mar 2009 20:17

Originally Posted by Pauline Kael:

nimeni nu stie cum arata :P

...crezi tu! ;)

buticut 01 Mar 2009 23:09

Credeti voi :D!
Ce-i cu ascensiunea asta a mea in top?You're nuts,just like the Academy :P.

halebardul 02 Mar 2009 09:12

Lasati fetelor ca daca nu va da nimic Cinemagia va dau eu bani de 2 bilete la cinema si un DVD, ce mai am prin casa.
Afis nu, ca n-am. :?

illotempore2002 02 Mar 2009 12:40

Originally Posted by halebardul:

eu as zice ca fetele care au raspuns la toate cele 4 probe sunt finalistele.
ca, in plus, au si raspuns frumos.
dintre ele egoism are cele mai multe voturi deci......
dar nu ma pronunt eu de unul singur, eu as fi dat la toate concurentele

illotempore merita o mentiune speciala pt ca desi a raspuns doar la o proba are atat de multe voturi.

sa vedem ce-o zice cinemagia.

Led,

multumesc pt mentiune. Intr-adevar, si eu am fost surprinsa ca am primit acele voturi de popularitate.
Mi-ar fi placut sa particip si la celelalte probe insa timpul nu mi-a permis-o.

Mult succes celorlalte concurente!

Gloria 02 Mar 2009 17:52

Analizand cum stau lucrurile, propun sa tragem concluzia si sa desemnam castigatorii:

(*) (*) (*) Miss Cinemagia, editia 2009: EgOisM (*) (*) (*)
2 Mentiuni speciale pentru popularitate :love: : Mala Portugal si Illotempore

Cele trei castigatoare trebuie sa-si aleaga cate un Mister pe care il vor invita la film - de invitatii se ocupa Cinemagia! Totul este sa stim si noi pe cine invitati :D
EgOisM va primi un bonus, constand intr- un DVD, un afis Inglourious Basterds!!!! si cateva reviste Cinemagia.

Pauline Kael 02 Mar 2009 19:03

Buticut se afla pe primul loc cu Egoism(au cate 9 voturi) si n-a castigat nimic,nici macar felicitari ca aparticipat la toate probele? :x :(
Oh,Master Frodo.

Pauline Kael 02 Mar 2009 19:08

Buticut se afla pe primul loc cu Egoism(au cate 9 voturi) si n-a castigat nimic,nici macar felicitari ca aparticipat la toate probele? :x :(
Oh,Master Frodo.

EgOisM 02 Mar 2009 19:16

wow..sunt flatata..dar da...buticut de ce nu a castigat nimic? :(
multumesc tuturor celor care m-au votat,cred ca alte fete meritau premiul asta mai mult ca mine,dar oricum multumesc!

Pauline Kael 02 Mar 2009 19:20

Felicitari Egoism,eu te-am votat cu drag.
Da,am scris mai sus,Buticut e la egalitate de voturi cu Egoism,au cate 9 voturi,si a participat la toate probele!!!.Si fetele celelate care au participat ,Corinka,Bre,Norina,n-au fost nominalizate macar..Nu e frumos deloc. :huh: :o
In fond (fara nici o rautate) titlul de miss il merita participantele active,nu fantomele.Dar,e ca in viata.Nu ca in filme.

corinka 02 Mar 2009 19:30

Corinka,ai pana in 30? Inseamna ca suntem de varste apropiate,desi eu sunt mica si prapadita si cu o fatza ageless.Mie mi s-a parut ca esti f fresh!Imi place Meryl,nu stiu de ce pe unii ii enerveaza.
Ma bucur pt Buticut.Sper sa ma creada.Imi place cum scrie(probele),desi nimeni nu stie cum arata :P

Da, Pauline, cred ca suntem din aceeasi generatie, deci "senioare" pe aici, cred. Si o ador pe Meryl Streep.

Pauline Kael 02 Mar 2009 19:33

Felicitari Egoism,eu te-am votat cu drag.
Da,am scris mai sus,Buticut e la egalitate de voturi cu Egoism,au cate 9 voturi,si a participat la toate probele!!!.Si fetele celelate care au participat ,Corinka,Bre,Norina,n-au fost nominalizate macar..Nu e frumos deloc. :huh: :o
In fond (fara nici o rautate) titlul de miss il merita participantele active,nu fantomele.Dar,e ca in viata.Nu ca in filme
.

Corinka,suntem tinere.Ai vazut ce bine arata Naomi Watts la 40? :)Eu m-apropii de 30,dar arat de 22(asa mi se spune,si sunt invidiata :lol:

corinka 02 Mar 2009 19:36

O felicit din toata inima pe Egoism, dar, totodata, vreau sa formulez o contestatie, pe care sper sa o sustina si celelalte fete.

Sunt nemultumita de premii si voi fi pana i se face dreptate lui buticut. Propun sa primeasca un afis cu Johnny Depp. Cine este de acord?

Pauline Kael 02 Mar 2009 19:39

Hm,si la ala cu creatii la indragostiti...E nedrept.macar sa fie nominalizati adevartii castigatori.Si sa se spuna ca premiile s-au dat la altii ca sa se popularizeze forumul l.

halebardul 02 Mar 2009 21:22

bravo, egoism! Felicitari! Chiar meritai.
toate concurentele meritau ceva, dar asa se intampla la concursuri: daca pici de pe locul 1, nu iei 2 sau 3, iesi din schema cu totul :(

eu o preferam pe corinka doar pentru genul ei de umor si ca a facut testul IQ prima. Dupa Gloria, evident! (si subiectiv) :).
Insa, obiectiv judecand, egoism a fost cea mai buna.
Buticut de asemenea merita sa fie Miss, dar nu incap 2 sabii in aceeasi teaca. Sau 3. Diferentele, sunt sigur, sunt la nivelul zecimilor de punct. So, don't worry, be happy! Ce nu te omoara te face mai puternic. There is a God! Uneori castigi mai mult cand nu castigi.

Din partea mea, felicitari tuturor concurentelor! Ati confirmat ca "girls wanna have fun". Ceea ce e minunat.

buticut 02 Mar 2009 21:36

Fetelor,nu avem nevoie de un concurs pentru a demonstra ce stie toata lumea: ca suntem toate niste doamne :). Eu,la fel ca voi,am facut-o de distractie, nu pentru intalnire (stiam ca oricum nu pot ajunge) sau premii sau pentru a demonstra ca sunt deasupra tuturor fetelor...pentru ca nu sunt :D. Felicitari lui Ego si tuturor celorlalte fete, mi-a facut placere sa va citesc si sa va vad in varianta cyber :). Multumesc pentru sustinere,in curand o sa imi deschid propriul fan club :).

Suspect de bizar 02 Mar 2009 21:41

Io n-am votat cu nimeni.Nu m-am putut hotãrî între buticut ºi corinka. :D

buticut 02 Mar 2009 22:37

Nici eu nu am votat...:)

europe_east 03 Mar 2009 05:20

eu am votat cu bre :)
da' cred ca buticut e marea nedreptatita aici... pai si ea are 9 voturi, ea de ce nu are premiu de popularitate?

illotempore2002 03 Mar 2009 08:46

Originally Posted by Gloria:

Analizand cum stau lucrurile, propun sa tragem concluzia si sa desemnam castigatorii:

(*) (*) (*) Miss Cinemagia, editia 2009: EgOisM (*) (*) (*)
2 Mentiuni speciale pentru popularitate :love: : Mala Portugal si Illotempore

Cele trei castigatoare trebuie sa-si aleaga cate un Mister pe care il vor invita la film - de invitatii se ocupa Cinemagia! Totul este sa stim si noi pe cine invitati :D
EgOisM va primi un bonus, constand intr- un DVD, un afis Inglourious Basterds!!!! si cateva reviste Cinemagia.

deci ramane valabil Glo?
vreau sa invit un mister anume la film :D

All times are GMT +2. The time now is 20:14.