![]() |
Cineva tot ºtie cum aratã,cel puþin maicã-sa ºi/sau taicã-so. :?
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Credeti voi :D!
Ce-i cu ascensiunea asta a mea in top?You're nuts,just like the Academy :P. |
Lasati fetelor ca daca nu va da nimic Cinemagia va dau eu bani de 2 bilete la cinema si un DVD, ce mai am prin casa.
Afis nu, ca n-am. :? |
Originally Posted by halebardul:
Led, multumesc pt mentiune. Intr-adevar, si eu am fost surprinsa ca am primit acele voturi de popularitate. Mi-ar fi placut sa particip si la celelalte probe insa timpul nu mi-a permis-o. Mult succes celorlalte concurente! |
Analizand cum stau lucrurile, propun sa tragem concluzia si sa desemnam castigatorii:
(*) (*) (*) Miss Cinemagia, editia 2009: EgOisM (*) (*) (*) 2 Mentiuni speciale pentru popularitate :love: : Mala Portugal si Illotempore Cele trei castigatoare trebuie sa-si aleaga cate un Mister pe care il vor invita la film - de invitatii se ocupa Cinemagia! Totul este sa stim si noi pe cine invitati :D EgOisM va primi un bonus, constand intr- un DVD, un afis Inglourious Basterds!!!! si cateva reviste Cinemagia. |
Buticut se afla pe primul loc cu Egoism(au cate 9 voturi) si n-a castigat nimic,nici macar felicitari ca aparticipat la toate probele? :x :(
Oh,Master Frodo. |
|
wow..sunt flatata..dar da...buticut de ce nu a castigat nimic? :(
multumesc tuturor celor care m-au votat,cred ca alte fete meritau premiul asta mai mult ca mine,dar oricum multumesc! |
Felicitari Egoism,eu te-am votat cu drag.
Da,am scris mai sus,Buticut e la egalitate de voturi cu Egoism,au cate 9 voturi,si a participat la toate probele!!!.Si fetele celelate care au participat ,Corinka,Bre,Norina,n-au fost nominalizate macar..Nu e frumos deloc. :huh: :o In fond (fara nici o rautate) titlul de miss il merita participantele active,nu fantomele.Dar,e ca in viata.Nu ca in filme. |
|
|
O felicit din toata inima pe Egoism, dar, totodata, vreau sa formulez o contestatie, pe care sper sa o sustina si celelalte fete.
Sunt nemultumita de premii si voi fi pana i se face dreptate lui buticut. Propun sa primeasca un afis cu Johnny Depp. Cine este de acord? |
Hm,si la ala cu creatii la indragostiti...E nedrept.macar sa fie nominalizati adevartii castigatori.Si sa se spuna ca premiile s-au dat la altii ca sa se popularizeze forumul l.
|
bravo, egoism! Felicitari! Chiar meritai.
toate concurentele meritau ceva, dar asa se intampla la concursuri: daca pici de pe locul 1, nu iei 2 sau 3, iesi din schema cu totul :( eu o preferam pe corinka doar pentru genul ei de umor si ca a facut testul IQ prima. Dupa Gloria, evident! (si subiectiv) :). Insa, obiectiv judecand, egoism a fost cea mai buna. Buticut de asemenea merita sa fie Miss, dar nu incap 2 sabii in aceeasi teaca. Sau 3. Diferentele, sunt sigur, sunt la nivelul zecimilor de punct. So, don't worry, be happy! Ce nu te omoara te face mai puternic. There is a God! Uneori castigi mai mult cand nu castigi. Din partea mea, felicitari tuturor concurentelor! Ati confirmat ca "girls wanna have fun". Ceea ce e minunat. |
Fetelor,nu avem nevoie de un concurs pentru a demonstra ce stie toata lumea: ca suntem toate niste doamne :). Eu,la fel ca voi,am facut-o de distractie, nu pentru intalnire (stiam ca oricum nu pot ajunge) sau premii sau pentru a demonstra ca sunt deasupra tuturor fetelor...pentru ca nu sunt :D. Felicitari lui Ego si tuturor celorlalte fete, mi-a facut placere sa va citesc si sa va vad in varianta cyber :). Multumesc pentru sustinere,in curand o sa imi deschid propriul fan club :).
|
Io n-am votat cu nimeni.Nu m-am putut hotãrî între buticut ºi corinka. :D
|
Nici eu nu am votat...:)
|
eu am votat cu bre :)
da' cred ca buticut e marea nedreptatita aici... pai si ea are 9 voturi, ea de ce nu are premiu de popularitate? |
Originally Posted by Gloria:
deci ramane valabil Glo? vreau sa invit un mister anume la film :D |
All times are GMT +2. The time now is 20:14. |