![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
Cu sau fara voie. :) |
Pe Mala tot din oficiu trebuie s-o inscrii; si pe Ava, care scrie foarte frumos, chiar daca vine pe forum mai ales la concursuri cand ia toate premiile :P
|
Dacä iau Norina si Norina, cum faceti, rupeti märtisorul în douä? Sau îi dati douä identice?
|
Originally Posted by Pitbull:
(Cä väd cä se tot lucreazä...) |
Originally Posted by Gloria:
exista o user-itza pe nume Ava? Never heard about her.... |
Straniu poll... :shock:
Are zece optiuni, si aratä asa: Gloria 22% [ 2 ] Gloria 22% [ 2 ] buticut 0% [ 0 ] illotempore2002 0% [ 0 ] corinka 0% [ 0 ] Pauline Kael 22% [ 2 ] bre 0% [ 0 ] irene marlyne monroe 0% [ 0 ] Mala Portugal 33% [ 3 ] Ava 0% [ 0 ] Ava 0% [ 0 ] Parc-ar fi concursurile de ls C.N.C. |
Na c-a dispärut acuma! :huh:
|
Unde-i poll-ul? Led, il editezi tu in acest moment, nu-i asa?
|
teama imi e ca toata atentia de pe forumul asta (si asa slab) o sa se mute de la filme la acest concurs.....adica in loc sa vbim despre ce e important aici (si de ce nu, si acum), o sa ne vanturam cand la deal cand la vale pe topicul asta adolescentin.....
dar nu-i bai :) cine vrea sa invete/faca/urmareasca film, se descurca si fara forum |
Tre sa recunoastem ca Led a reusit o performanta nemaiintalnita pe forum: sa puna mai mult de 10 categorii la chestionar.
|
nu inteleg ce se intampla? :shock:
pe fiecare nume l-am introdus doar o data, evident. stati, nu votati inca! |
Ce de gagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici!!!! :w00t: :love: :w00t: :love: :w00t: :love:
|
ma bucur ca va distrati :)
da-mi explica si mie cineva ce se intampla? |
A început clonarea gagicilor de pe Cinemagia!
Eu, dusmanul clonelor, în acest moment îmi schimb loialitatea si votez PENTRU! Mä înscriu sä iau eu PRIMA clonä a fiecärei tipe. Originala i-o läsäm partenerului legiuit, iar pe urmätoarele le servim în ordinea venirii. La vita e bella!!! :happy: :love: |
Led, nu mai intra pe chestionar in urmatoarele 10 minute; intru eu si ma uit despre ce e vorba :alien:
Pana atunci, uitati-va la Mister Cinemagia, ca am mai propus 10 candidati; Miss Cinemagia si cu Mister Cinemagia vor primi o invitatie dubla la o premiera, astfel incat sa mearga impreuna la film :oops: , plus cate un DVD, plus cate un afis. |
Da, Glo, excelent, continuä! Cât mai multe! Poate ajung chiar si sä ne luäm fiecare douä-trei de-acelasi fel.
Eu merg asa: vreau 4 Glorii, 2 Pauline, 3 Illotempore, 1 Buticut, 7 Imemeuri, 5 Male, 2,5 Mafalde, 6 Ayane, 2 Ave, 2 Caesar... Si mä mai gândesc, si mai pun... Plätim aici, sau la casä? Dragomare nu stiti unde are? |
sunt 30 in loc de 10
si sunt 3 pagini ale topicului sa fie vreo legatura? Pitbull, da nehalit mai esti! :) |
da, tre' sa vorbesc la programare sa vedem din ce cauza apare eroarea.
|
7 IMM-uri? adica ea e cea mai insatiabila pt tine?
:x aaaa, sau era vorba de 7 Intreprinderi Mici si Mijlocii? daca e vorba de Irene merlin monrou, nu am mai joc :x |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Ce-s io, Tribu' Baluba? Leatherface? Hannibal Lecter? M-am mai gândit, vreau 10 Illotempore - cä-i tipä de nota 10. |
All times are GMT +2. The time now is 15:51. |