![]() |
Vin draga Pit,dar as vrea sa poata veni Buticut(are mintea brici). :)
|
Vine si ea, da' la varä! Promit sä nu mä bärbieresc!
|
Vrei sa fii (si mai ) sexy?Anyway,inteligenta si talentul sunt cele mai sexy.Concluzia : sunteti cei mai sexy. :P
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pauline Kael:
Probabil Pitbull a zis ca nu o sa se barbiereasca pentru a-l lasa pe Sweeney. :D |
Nope, pe Buticut!
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Pitbull:
you old pervert!... :D |
Who says he's old?...Oh, I mean pervert..oh, I mean...nevermind... :D
|
Era o gluma nevinovata.
Nu te lega de ea daca n-ai ceva haios de zis. |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ce bine ca mi-ai spus ca era o gluma, ca eram pregatit sa-l sun pe Pitbull sa-i spun ca ai facut misto de el. |
nu-l suna ca e bizi.
am incercat eu si n-a iesit treaba. dar, de fapt, nu te abtine, do what you got to do. daca asa simti. |
Putem continua asa pana dimineata.
Ar fi mai simplu daca ti-ai da seama ca ai gresit si ca nu ai observat faptul ca am glumit si eu mai sus (in mesajul ala cu "old pervert"). |
Originally Posted by E.Floares:
cu mica scuza ca eu il citam pe Pitbull in mesaj, nu pe tine. Practic asteptam un raspuns de la el, nu de la tine. Dar ce conteaza? n-o sa faci un caz din asta. Sper. |
Actually,I have this:
![]() :lol: :lol: :lol: Dar nu te poti increde in calitatile mele de barbierita,exista o sansa minuscula ca sa curga sange,datorita lipsei mele de experienta :P.E riscul tau... Altfel cu mintea nu cred ca e prea eficient sa te barbieresc... |
Originally Posted by buticut:
(Sweeney nu, cä atunci n-ai mai fi postat.) |
as veni si eu :) la ce ora e?
|
E la 11.30.
|
Castigatorul sectiunii New Voices/New Vision a celei de-a 20-a editii a Festivalului International de Film Palm Springs este Pescuit Sportiv, al cineastului roman Adrian Sitaru. Motivatia juriului este: "extraordinara putere si abilitate de a prezenta personaje fascinante, angajate intr-o actiune captivanta, sustinute de talent nativ dincolo de scenariu, joc si regie, toate duse la capat cu un buget minimal". Actrita Maria Dinulescu a fost prezenta la gala si a primit trofeul.
|
Ha!
Mai mult astept cronica lui Pitbull decat sa stiu ce premii a luat. Am mai spus in alt mesaj ca nu prea m-a incantat filmul...nici cu stilul "nou" de filmare, nici cu povestea. Ca lung-metraj de debut e...ok, cred. Anyway, mai multe pareri dupa ce il vede mai multa lume. Haideti sa ne haidem...sambata. |
Ai vazut poza cu Heath de la "Trailere"?:)
|
Acum, dar le stiam. :P
Cine crezi ca a pus afisul de aici? http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=21196 :D P.S.: Nu cred ca ai sa gasesti poze pe care nu le-am vazut cu Heath. :D I'm a freak! :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |