![]() |
nu e chiar asa rau oricum.... are ceva actiune... oricum asa pe sfarsitul anului cam toate filmele sunt de nota 5
|
O RLY?
|
ABSO-LUTE-LY RLY!
La fel cum: - pe începutul anului toate filmele sunt de 8,50. - în anii bisecti, jumätate din filme sunt corijente. - filmele europene cu premiera pe 15 martie nu iau Oscarul decât foarte rar. - toti regisorii näscuti în 13 aprilie la Tg. Jiu se numesc Sergiu Nicolaescu. - vara nu-i ca iarna. |
Foarte tare :lol:
|
Originally Posted by buticut:
in ciuda avertizarilor m-am uitat...:P. intr-adevar au batut recordul la jason cat mai naked (dar vb ta, nu ne suparam, macar sa nu fi vazut filmu dageaba...:d). ce m-a enervat cel mai mult...ce l-au sensibilizat asa...unde se cred, in titanic? pupa-maaaa sincer.....WTF??? si ce s-au luat atata da haleala romanesca???...huooo!!! |
Over her dead body(film cica comedie dar pe bune de am ras vreun pic,nici macar de jocul prost al alora n-am putut sa rad mi s-a parut trist...:)
Daybreakers(m-a plictisit,de abia asteptam sa se termine) The men who stare at goats The invention of lying Year one Jennifer's body deocamdata astea-mi vin in minte,dar ca pt toti sunt mult mai multe |
did you hear about the morgans:-S
|
Mie mi-a placut putin asa "The men who stare at goats" , iar "The invention of lying" m-a dezamagit , mi-a placut doar prima jumatate de ora sau cam asa.
|
Si atunci, de ce sä nu le vedem...? :-?
|
Midnight meat train - o porcarie de film, secvente ieftine, sange cat cuprinde. Pacat de ideea filmului si de final. Putea fi un film interesant.
|
....
Hmmmm am intocmit o lista cu filme neplacute ochiului :
- Dark prince : The true story of Dracula - Cirque du freak : Vampire's assistant - Hannah Montana ( :) ) - Supravietuitorul ( S. Nicolaescu ) - 4 luni , 3 saptamani si 2 zile - Seria American Pie - Epic Movie - Van wilder ( toate ) - Pirates of Ghost Island - No contry for old man - Shutter |
Originally Posted by Medicate:
Merg de minune pe langa celelalte din lista. As fi ingrosat si Shutter daca era vorba de versiunea coreana, dar probabil nu e. |
e contry, nu country, poate se refera la altul...:-?
|
Si men, nu man, daca e sa fim corecti pana la capat :D
|
Aia nici n-am mai remarcat. E clar vorba de alt film - Nu baga contre la omu' batrin. Am auzit de el si, intr-adevar isi merita un loc in lista...:-q
|
Liviule, versiunea originala de la "Shutter" e tailandeza, nu coreeana.
Dau si eu 10: 1. Legion 2. The Last Legion 3. Supravietuitorul ( ca nu supravietuiesti) 4. Batman And Robin 5. Adventures Of Pluto Nash 6. Knowing 7. 2012 8. American Pie cam de pe la 3 in sus... 9. Night At Museum 10. Deuce Bigalow Orice Uwe Boll, Orice Steven Seagal, Orice Spy Kids, Aproape Orice film pseudo-horror cu criminali in serie sadici, Aproape Orice pseudo-horror cu ziua indragostitilor si Halloween, etc. |
Originally Posted by Disciple:
Scuze. L-am vazut cam in aceeasi perioada cu A tale of two sisters si mi-a ramas gresit in minte :D |
No problem. Pe astia ii diferentiezi dupa nume si nu dupa chipuri, deci eroarea ta nu a fost grava. Oricum, horror de top!:D
|
Originally Posted by Disciple:
Ce ai cu Night at Museum si 2012? Sunt niste filme bune, care sarputea sa nu-ti fi placut tie, dar de ce sa nu vada si altii niste filme atat de populare ca O noapte la muzeu si 2012? Poate unora chiar o sa le placa aceste filme. |
....My mistake
Am facut o greala , titlul filmului era intr-adevar : No country for old men ! Nu ma refeream la altul :P !
|
All times are GMT +2. The time now is 00:23. |