![]() |
vin cu mare placere dar.... sambata ar trebui sa merg la o preselectie pentru o echipa de teatru,daca chestia asta se lasa pe vineri o sa ajung daca nu.... :( :( pentru mine sunt fff importante ambele lucruri...sa vad cum ma impart :((
|
EgOisM, macar la una din doua, sambata, poate tot ajungi; adica macar numai la vizionare sau macar numai la discutia de dupa, cu suc si cafea.
Cornel si-a anuntat si el prezenta. |
Originally Posted by Pauline Kael:
@EgOiSm: Forumeetingul dureazä multe ore, deci ai sanse sä ne prinzi mäcar din mers (desi ar fi päcat sä pierzi filmul...) Fä schimb de telefoane cu cineva, si tine aproape. @Gloria: Care Cornel? |
Cum care Cornel; forumist de-al nostru; scria, de exemplu, la Michael Clayton:
Filmul începe greu ºi pânã când suspansul creat cu minuþiozitate explodeazã, unii spectatori se pot plictisi, dar cu cât acþiunea se apropie de final cu atât devine mai interesant. Alãturi de inocenþa copilului lui Michael, nevrozele, crizele sau dereglãrile tuturor personajelor sunt pline de realism, chiar dacã acest film nu este inspirat dintr-un caz real, ºi ne aratã fãrã înflorituri starea societãþii de azi, care nu este deloc sãnãtoasã, ci dãunãtoare oamenilor simpli. Cu ajutorul unor interpretãri remarcabile (in special Tom Wilkinson si Tilda Swinton) ºi cu un subiect delicat, tratat inteligent ºi realist, acest film se numãrã printre puþinele filme care îþi dau de gândit dupã ce s-a terminat. cornel Veteran Conectat la: 28 Iun 2007 Mesaje: 154 Locatie: Bucuresti Trimis: 10 Mar 2008 08:54 Titlul subiectului: _________________ http://cornel-popescu.blogspot.com/ |
A, Cornel...!!!
Päi de ce nu zici? |
Originally Posted by Pitbull:
de la braindead-ul ala am primit si eu mesaje pe vremea cand nu mai frecventam forumul, da se adunasera prea multe si mi-a fost lene sa verific :lol: |
Asa, pe cine mai trec pe lista?
|
Pai avand in vedere ca Festivalul la care particip si eu in calitate de actor e in plina desfasurare o sa fac un "sacrificiu" si nu voi onora prezenta pa un Workshop pentru a fi si eu prezent (Pittbul-parca tu veneai si la spectacolul nostru, sa te vad cum o sa fii tu in 2 locuri simultan)
Sper ca nu o sa se supere nimeni ca o sa vin si nu voi sta decat maxim pana pe la orele 14-14:30, pentru a putea sa imi vad, bineinteles ca daca nu va supara se poate ca dupa sa mergem mai multe persoane la "Festivalul de teatru AMA-torissima", unde mai tarziu voi intra si eu in scena. |
Aha.
|
@Pitbull
Adica sa venim la ora 10 la Bellu, sa mergem la "parcela artistilor" ? E o idee buna, dar unde ne intalnim, la intrarea in cimitir ? |
@mafalda
but you were not invited :lol: |
Las-c-o invitäm acum.
Sä-mi iau si eu mäsuri de prevedere - cä dacä plouä? |
Ca sã vedeþi cât de ignorantã pot fi... toate ca toate... dar la Bellu voiam ºi eu. Am fost anul trecut la artiºti... dar nu am putut sta mult ºi am vãzut puþin. Deci mie pe asta chiar mi-e ciudã. :hmm:
|
Singurul lucru care il vreu este sa faceti si poze si sa le postati aici.Biensur,daca toata lumea doreste asa ceva :)
|
Sau un filmulet mai bine...eu sunt liber sambata intre 14:00 si 16:00, daca mai sunteti pe acolo as putea da si eu o fuga sa va filmez. :D
|
S-a fait.
|
Voi veni si eu sambata pentru ca nu vreau sa ratez o asemenea ocazie. Adica sa vad un film bun si sa vad cum arata forumistii (scuze pt eroare) cinemagia.
|
doar sa nu veniti de la bellu mai multi decat ati intrat :)
|
Wow, mi-ai dat o idee!
Ce-ar fi sä-i aduc si pe Amza, Bibanu', Birlic, Cotescu, Cozorici...? E? Ee?? EEee?!!!?
Originally Posted by cornel:
(Bine cä n-ai scäpat un "i" - unde nu trebuia!) |
bine, sa vina si ei, doar sa se spele un pic de pamant inainte, da? :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:51. |