![]() |
Ratatouille,bine-ai venit!
Iata ca m-am fastacit, Versuri sa improvizez, Cred ca o sa deraiez.. |
Originally Posted by Pauline Kael:
multumesc de-ntampinare, trag nadejdi sa nu pic testul... te sarut, boboc de floare, si le spun "noroc!" la restul. |
Mult stimate Ratatouille,
Bienvenu ici îþi spouille ªi-þi aºtept în ghiers solia Cãt'ã noi, CineMagia! |
Originally Posted by Pitbull:
pace tie, pui de leu! ratatouille-ul nu se lasa daca cineva, din "casa" salta mingea la fileu... |
Soricele bucätar,
Pari în stihuri sä ai har, Sä vedem de-acum, amice, Despre filme ce-ai a zice. |
ce-ti voi spune nu-i subtil si nu cred ca-i pe-al tau plac: nu sunt mare cinefil, asa ca ... mai bine tac. |
E frumos cä esti modest,
Dar ti-o spun right from my chest: Au drept la cuvânt, aici, Cinefilii mari... si mici! |
bull, sunt ageamiu, si as vrea, om bun, nu sa spun ce stiu, ci sa stiu ce spun! |
Apoi, om vedea
Dacä vorba ta Rea o fi, sau bunä. Timpul o sä spunä |
cum sa-ti explic eu, pitbull, tata? n-am fost la cinema (sa mor!) de cand era bunica fata iar filmele n-aveau sonor... |
Atunci, fiule Ratatouille,
Altul ti-ar spune: pofta-n cui! Dar eu un lucru, si bun, stiu: Cä nici acuma nu-i târziu! |
zi-mi si mie-acum, monser: daca domnul regizor striga din rarunchi "motor", se rasteste... la sofer? |
Alt lucru-ti spun, ce-i si mai trist:
Mai nimeresc câte-un coleg, Când îl aud, mai bine-l leg! Nu-i regisor, ci "motorist"! http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=13573 |
te cred, pitbulle, fratioare, ca nu mai vrei sa mergi la slujba cand vreun confrate oarecare zicand "motor", gandea la drujba... |
stau si ma gandesc nitel,
provocat de cerebel, dar uite ca nu-mi iese smenu' si atuncea fac ca trenu'! |
Mäi Ratatouille, si Proletare,
Ia sä vä väd: care pe care! Eu pentru-o vreme mä dau dus. Am un capitol de tradus. |
si eu o-ntind in goana mare iar la copil ramana doica. dati drumul la televizoare caci glasuieste... meme stoica! |
Originally Posted by ratatouille:
asta e soarta eminesciana, ca la ratatouille ce-n goana trece, eu sa raman maestru in pana, nemuritor, ca o bolta rece. |
proletare, nu stiu, vere...
nemurirea pentru noi se atinge, voi-nu voi, exclusiv...prin impaiere! |
Originally Posted by ratatouille:
Rata,rontai-ti-as coada, Vin-apocalips',se stie, -E la moda zau sharada- Luam foc si-n criogenie! :( :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |