![]() |
Explicati-i careva cä un sir de înjuräturi mitocänesti ca räspuns la o analizä de film nu prea se calificä drept "discutie".
|
la alea s-a ajuns cand a vazut ca nu are cu cine discuta despre lynch
|
Bäi, eu m-am plictisit, a luat-o razna total - nu mai are ce zice, scormoneste prin rahaturi vechi, pomeneste mortii de pe M.D.L... Câh. Mä duc sä mai lucrez o vreme. Vi-l las vouä - mâine, poimâine, când mai aveti chef de-o miutä de rambilici.
|
Same time, same place, tomorrow...bineinteles, larinho80 din toaleta.
Poate maine vom vorbi si "In legatura cu revista Cinemagia" Noapte buna! |
Nu, nu am zis ca remake-urile sunt mai bune decat clasicele, in cel mai rau caz asta s-o fi inteles. Nu dezvolt.
Nu doream sa ma iau de larinho80, doar ca m-a amuzat teribil expresia pitbulliana cu cartusele lui Stallone. N-am inteles niciodata "smekeria comparativa" vis-a-vis de films4all, n-o inteleg si n-o voi intelege niciodata. Oricum, ar fi un gigacompliment, atat pt mine cat si pt films4all, sa creada lumea ca avem ceva-'n comun... films4all, nu mai repeta si tu ca locui in Brasov, c-or sa creada oamenii c-am devenit clujean si perd timpu' prin Focsani. Supastar... rspkt! Am plecat la Reclamatii - acolo unde-mi sade mie bine - s-o strang de gat pe aschimodia aia. (ce lent am fost, se vede de la o posta ca nu-s oltean one hundred procents) Topic inchis. |
Topicul ar fi cazul sä se închidä, cä s-a värsat de mult, da-l mai tinem o vreme, ca sä aveti voi unde sä-l faceti postä pe Rambilici.
Si pe Illo te rog s-o lasi în pace, da? |
Originally Posted by films4all:
Originally Posted by Neuptolem:
|
Originally Posted by Pitbull:
Cariera ta pe aici ar trebui sa se inchida,ca dublezi media de varsta a membrilor acestui forum.faza cu posta e doar o marlanie tipica pt un turnator. |
Semioltene, vezi cä ti s-a stricat jucäria.
Ca orice mecanism ieftin, repetä aiurea niste tâmpenii ale altor cretini, färä nici o legäturä cu subiectul. Dä-i un pumn în cutiutä, poate trece peste faza asta si-si dä drumul si cu alte înregisträri... Un "Pisicutä pis-pis-pis", ceva... |
subiect inchis
pitbull, te aprinzi in legatura cu revista cinemagia mai mult decat trebuie |
All times are GMT +2. The time now is 20:49. |