Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   filmele psihologice pe care le-ati vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93348)

zpetryn 16 Nov 2009 13:50

toata seria Saw .... e ft. tare... am fost impresionat de film :-S

Disciple 16 Nov 2009 17:45

Ce ti s-a parut asa psihologic la macelul ala?

omudindulap 19 Nov 2009 16:17

The Number 23? Nu a fost foarte bine primit, dar mie mi-a placut.

Gospin 19 Nov 2009 19:17

Originally Posted by omudindulap:

The Number 23? Nu a fost foarte bine primit, dar mie mi-a placut.

Me too !
Pur si simplu intri intr-un vartej din care nu mai iesi decat in ultimele minute ale filmului :).

TheNewBlack 07 Dec 2009 19:50

"Triangle" - 2009
mi-a placut atat de mult incat imediat dupa ce s-a terminat am inceput sa il vad chiar ca sa fiu atenta la detalii :))))) mi-a dat senzatia de asfixie.
si m-am hotarat, filmele psihologice sunt filmele mele preferate!

rm_cristian 09 Dec 2009 11:58

^triangle m-a dezamagit, m-am uitat la film de 2 ori si l-am inteles dar nah nu a fost nu stiu ce.

mihnea999 17 Dec 2009 11:06

Psycho ( 1 , 2, 3 si 4 ) , American Psycho , Scream , Saw (1,2,3,4,5,6)...astea sunt cateva de care imi amintesc acu...toate sunt foarte tari...

hellsteed 17 Dec 2009 12:30

rosemary's baby ?

Zatoichi 18 Dec 2009 15:42

Originally Posted by hellsteed:

rosemary's baby ?

Daca tot e Polansky,trebuie spus si Repulsion.

hellsteed 19 Dec 2009 12:21

dogville ? dancer in the dark ?

Cinemania 19 Dec 2009 16:21

doar ca nu sunt horror :D

hellsteed 19 Dec 2009 19:56

they r psycho.. nu ? (acuma vad ca e in threadul Horror)...hihi :P

Cinemania 19 Dec 2009 23:37

da...sunt psiho rau, in general :D

virusvega 04 Jan 2010 17:44

Filme psihologice? Hmmmm.....The Thirteenth Floor,A Clockwork Orange,The Dark Hours,the ring,the cube,fight club,memento,american history X,Twelve Monkeys,Frequency,The Devil's Advocate,Primal Fear ,Rounders,American Psycho,The Score....atat imi amintesc apoi tre sa pomenim si de filmele pe care nu multa lume le inteleg...sau nu le plac in regia lui emir kusturica : Underground,Zivot je cudo-the life is a miracle,Arizona Dream,.......Romanesc-Filantropica :) cam atat imi amintesc.Sper sa va placa.

Cinemania 05 Jan 2010 08:29

Originally Posted by virusvega:

Filme psihologice? Hmmmm.....The Thirteenth Floor,A Clockwork Orange,The Dark Hours,the ring,the cube,fight club,memento,american history X,Twelve Monkeys,Frequency,The Devil's Advocate,Primal Fear ,Rounders,American Psycho,The Score....atat imi amintesc apoi tre sa pomenim si de filmele pe care nu multa lume le inteleg...sau nu le plac in regia lui emir kusturica : Underground,Zivot je cudo-the life is a miracle,Arizona Dream,.......Romanesc-Filantropica :) cam atat imi amintesc.Sper sa va placa.

Horror > filmele psihologice pe care le-ati vazut

Medicate 14 Jan 2010 15:09

.....

As dori sa adaug si eu cateva filme ce m-au impresionat :
- Orphan
- Wind Chill ( realizat pe baza unei teorii sugerata de catre Nietzsche )
- Hide'n seek
- The uninvited
- Shining ( mini-seria ce contine 3 parti , filmul din '80 , avandu-l ca protagonist pe J. Nicholson mi-a lasat un gust amar )
- Secret Window
- Pet sematary ( acelasi S. King )
- The mist ( acele mici spalaturi de creier realizate de "nebuna cu biblia" in opinia mea ar putea fi incadrate in acest domeniu )

Ar mai fi si altele dar momentan nu imi vin in minte !

shadowofnight 15 Jan 2010 18:44

@Medicate: In sfarsit mai gasesc pe cineva caruia sa-i fi placut mini seria Shining mai mult decat filmul Shining :D
Adica, la prima vizionare, m-a impresionat foarte mult filmul, dar de curand am citit cartea si l-am revazut....nu imi mai place deloc, dar absolut deloc.

Medicate 15 Jan 2010 20:50

....

ma bucur de faptul ca impartasim acelasi sentiment ... Nu am reusit sa citesc cartea respectiva , sper ca o voi face pe viitor !

movie4 16 Feb 2010 19:47

The Others mi s-a parut foarte bun

Medicate 17 Feb 2010 13:25

....

Indeed , The others este un film foarte bun , cu un final surprinzator ;) !

All times are GMT +2. The time now is 18:35.