Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   (de)banarea cu jeleu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92776)

costobocus 07 May 2008 00:18

Originally Posted by Pitbull:

Las-o jos cä mäcäne. Mäcar de ti-ai fi ales o fiintä mai substantialä s-o lingi în cur, nu un un zero fecaloid ca äla pe care l-am zburat de-aici în suturi si hohote de râs, când am optat pentru igienizare. La fel ca el, proiectezi asupra altora propriile tale fixatii si limite - si cerebrale, si (tehnic vorbind), morale. Continuä cât vrei, oricum minti atât de transparent si grosolan, cä nu te ia nimeni în serios - da' de la mine sä nu te mai astepti la räspunsuri, si-asa ti-am sacrificat destul timp. Cel mult câte-un sut cu cälcâiul, dacä rämâi prea iritant.

* * *

Scuze pentru off-topic, am avut o micä problemä. Alte opinii despre cazul pe rol?

Am vazut ca ti-ai modificat iar mesajul...

Astept sutul cu calcaiul!

Acelasi om care te-a primit in casa,

Pitbull 07 May 2008 00:37

Motiv pentru care l-am respectat.
Am avut încredere în el.
Când m-a lovit, am avut räbdare si i-am sugerat cä nu e bine ce face.
A continuat.
Sorry.
Orice iert, chiar si trädarea - o datä. Errare humanum est. Dar perseverrare...
Capitol închis. Nu de mine.
Dacä acel om care m-a primit în casä mai are o brumä de caracter, îl rog sä se poarte ca si cum n-as exista. In numele unei minime decente. Voi face si eu la fel.
Gata.

costobocus 07 May 2008 00:45

Originally Posted by Pitbull:

Motiv pentru care l-am respectat.
Am avut încredere în el.
Când m-a lovit, am avut räbdare si i-am sugerat cä nu e bine ce face.
A continuat.
Sorry.
Orice iert, chiar si trädarea - o datä. Errare humanum est. Dar perseverrare...
Capitol închis. Nu de mine.
Dacä acel om care m-a primit în casä mai are o brumä de caracter, îl rog sä se poate ca si cum n-as exista. In numele unei minime decente.
Gata.

Daca nu bagai ultima fraza as fi tacut. As vrea sa ma lasi pe mine sa am ultimul cuvant. Caracterul meu este la fel.

Tac pentru ca nu-mi place sa ma cert, nu am timp de polemici inutile si maine dimineata ma duc la munca. Plus ca pe cinemagia imi place sa citesc despre FILME!

Gata!

Alex Leo Serban 07 May 2008 08:17

vezi, draga pitbull, dc nu e bine sa 'cotoaiezi' p oricine?? intri in casa la unu-altu (kestie p kre eu n-as face-o IN RUPTU CAPULUI! adik, la mine aksa, treak-mearga, au mai intrat unii, da sa calc EU in casa orisicui??? :shock: JAMAIS!), adik t bagi in troak, t manink porcii... ;) )

ps nu stiu d unde persista ac parere (falsa) cum k mi s-ar aplik, MIE, vreo 'dubla masura'!? este total neadevarat; dimpotriva - EU sint mai persecutat decit restu celor d aici, dovada, tratamentu clement d kre s bucura caraghiosu ala d marx & tratamentu dur la kre sint supus eu... :((

Proletar 07 May 2008 09:58

Nu pot sa nu remarc incapatanarea cu care Alex si Mihnea se avanta in niste discutii energo si cronofage.
In locul lor, nu mi-as batea capul cu nimeni.
Au nume, au statut social, au anvergura intelectuala... de unde pofta asta de a toca marunt niste fleacuri, nu stiu....

illotempore2002 07 May 2008 13:15

pai toate lucrurile alea de care zici tu ca cei doi le au....duc in timp la supradimensionarea ego-ului....iti dai seama ca un anonim nu are atatea probleme ego-narcisice....

gheorghe orban si baba 07 May 2008 18:14

Originally Posted by Proletar:

Au nume

mda. marca inregistrata chiar :lol:

Alex Leo Serban 07 May 2008 19:51

pai nu stiu la pitbull, da la mine are cauze medicale; am mai spus-o, da unii nu stiu, asha k o sa (ma) repet: eu am un deficit d adrenalina, asha k tre sa ma cert k sa fac sa-mi creask nivelu...
asha am functionat d mic, m-am obisnuit, imi place - si, oricum, prefer, decit sa iau medikmente, sa ma iau d altii ;)

oricum, mie kestia asta-mi face f bine - si asta e c conteaza, nu? :P

Pitbull 07 May 2008 19:52

U m o r
|<----10 km---->|

(Poate merge si aici, nu stiu... :hmm:)

Proletar 07 May 2008 21:27

@dragomara

perfect de acord in privinta lui Pit.
insa Alex, pe care l-am cunoscut in doua intalniri (din pacate scurte), nu e asa cum il percepi aici.
e dinamic, inteligent, spontan, sensibil.
nu am nici un interes sa-i scutur scame imaginare de pe rever.
nici nu i-ar placea asta si nici nu sunt genul care sa perieze fara convingerea ca nu greseste.

Alex Leo Serban 07 May 2008 21:31

dragomara, fato,

c cauti fa aicea, n-ai zis k pleci dracu & n lashi in pace??
nu vezi k nu t vrea nimeni, nu interesezi p nimeni & nu e interesat nimeni d parerile tale?? vrei sa t footi iesi p centura, nu aicea!

sa mor dk mai intru p site-u asta: kiar n-am kef k toate postarile mele sa fie amushinate d tot felu d vaci* k asta, kre rumega stupide prin apropiere... :sick:

* si kre comit si prostu gust d a-mi emaila opinii d prost gust NU p mp, ci p (unu dintre) email-uri... :x vrei, fa, sa l fac publice, sa vada toata lumea c vulgaritati ai in cap?? zi, vrei? :P

illotempore2002 07 May 2008 21:36

Doamne, spumele de furie ale lui ALS sunt delicioase....io rad de ma prapadesc cand ii citesc posturile care incep cu "auzi fa" .... pe cuvantul meu de onoare ca ma tavalesc pe jos....

Ma rog la Ceruri sa nu se opreasca niciodata Dragomara din scris

:lol:

Pitbull 07 May 2008 21:53

Originally Posted by illotempore2002:

Doamne, spumele de furie ale lui ALS sunt delicioase....io rad de ma prapadesc cand ii citesc posturile care incep cu "auzi fa" .... pe cuvantul meu de onoare ca ma tavalesc pe jos...

Idem! :lol:

illotempore2002 07 May 2008 21:57

mai ca imi vine sa-l racai un pic pe ALS sa se enerveze sa-mi zica si mie "auzi, fa"

Alex Leo Serban 07 May 2008 22:02

nu, illo dear, k tu nu mi-ai scris emailuri necuviincioase in lba d mahala a individei - so u wouldn't qualify for 'fa'! ;)

ii vbesc asha pt k, in pofida predicilor ei gretos-evlavioase & a culturii d almanahe, nu e decit o tzoapa nefu & nefericita...

illotempore2002 07 May 2008 22:03

pai asta ziceam, sa continui sa-i zici asa.....dar si ea sa continuie sa-ti zica ....asa-i frumos, pe bune!

:D

Supastar 07 May 2008 22:04

Originally Posted by Alex Leo Serban:

dragomara, fato,

c cauti fa aicea, n-ai zis k pleci dracu & n lashi in pace??
nu vezi k nu t vrea nimeni, nu interesezi p nimeni & nu e interesat nimeni d parerile tale?? vrei sa t footi iesi p centura, nu aicea!

chiar asa!

topicul asta e inceput de mine, n-ar fi normal sa-l pot curata de dejecte?

@dragomara, poti te rog sa nu mai scrii pe topicul asta? merci!

Alex Leo Serban 07 May 2008 22:15

supi, esti prea delicat, n-o sa inteleaga! o sa (re)vina cu un citat bine simtit din evanghelii & evtushenko :lol:

Pitbull 07 May 2008 22:35

Parcä-l chema EVGHENII, nu "Evanghelii" Evtushenko! :?

Pitbull 07 May 2008 22:51

Dacä Dragomara se culcä, eu nu mai intru pe forum! :x

All times are GMT +2. The time now is 00:17.