![]() |
Originally Posted by films4all:
da, mai films4all, dar tu le faci constant :P Si tot timpul cu rezultate irezistibil de haioase :lol: (si nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna 20-ul ala! :sick:) |
Originally Posted by Planmaker:
Daia le fac constant. Ca sunt haioase. (Nu te gandi :) ) |
Pai atunci, lasa-ne si pe noi sa continuam gluma si sa le amplificam haiosenia :D
|
:lol: Pai nu se poate asta pentru ca au copy right. Sorry! :P 8)
|
(Tu nu ne baga in seama.. frusina_gugulan mama, sa nu crezi ca ne certam, da-i acolo cu criticile)
|
*scripeticile... ããã... scriticile © :P
|
Aaa..asa. Vezi ca inveti :)
Eh..mai uiti cate-o litera. Nu-i nimic. Inca un pas si o sa fii si u comic. Uite..deja :lol: ..deci nu mai pot.. :lol: Sa vii sa-ti mai dau lectii. |
Pana la urma, care e faza cu CineTin-ul? Se reia, nu se reia?
Haideti, domnule producator, cum stam? |
Originally Posted by films4all:
films4all tata, sezi binisor ca nu ma spariu asa usor. inainte sa aflu de cinetin n-am venit pentru ca, evident, nu aflasem de cinetin. si dupa, taman d'aia: ca n-am avut timp (sau chef). sau n-am fost in buc. asa ca daca reiei proiectul, fa-i publicitate, pe forumuri, pe grupuri de yahoo, pe mess, pe unde iti trasneste mintea, asta in cazul in care vrei sa apara cineva din afara gastii tale de prieteni. in rest n-am ce scritici sa sfac. |
Din afara gastii mele de prieteni :P
O spui de parca n-as fi vrut asta :hmm: Ma rog.. la cate afise am pus, cum ma plimbam prin Bucuresti cu impartitul de fluturasi about proiectii and all (si nici nu eram platit :lol: ).. numai eu stiu dar asta e partea a doua. Da mai... reclama mai brutala. Am inteles mesajul .Oka :* |
All times are GMT +2. The time now is 12:07. |