![]() |
Quote:
http://uk.eonline.com/uberblog/b2434...ys_help.htm l |
|
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade1....php?uid=27962
|
A trecut un an de cand o mare stea a fost trimisa pe cer.
Rest in Peace. Felicitari pentru nominalizarea la Oscar...munca ta va fi vesnic tinuta minte. |
Odihneascã-se în pace.
|
Casanova :love: l-am vaut de vreo 6 ori :D
Brokeback Mountain :love: da da da!!!! 10 things i hate about you :love: Am si eu o iesire in public deghizata in Joker :D cand o sa aflu cum atasez poza am sa va arat :oops: |
Odihneascã-se în pace. Mi-a placut foarte mult si ar fi devenit un actor foarte mare :( ultimul sau rol din Batman a fost extraordinar :(
|
Un actor bun, dar rolul Joker-ului din „The Dark Knight” nu e nici pe departe unul colosal, este doar o altă prestaţie, nimic ieşit din comun. Din păcate, moartea cumplită i-a induioşat pe critici, astfel acordând-i decedatului orice premiu la categoria 'Best Supporting Actor' . În cadrul tuturor festivalurilor de film din 2008, această categorie a fost periclitată de o milă cel puţin caraghioasă.
|
Originally Posted by R_Afc:
imagineaza-ti TDK fara personajul Joker asa cum l-a conturat Heath |
Prestatia lui Jack Nicholson din "Batman" (1989) in regia lui Tim Burton, nu mi se pare mai slaba decat a lui Heath.
|
parca nici mie (Jack e actorul meu preferat), totusi cred ca Heath a dat o noua dimensiune Joker-ului
|
Nu cred ca e vorba de prestatie ci de abordare. Joker-ul lui Ledger difera destul de mult de cel al lui Nicholson. Ultimul in ordine cronologica e mult mai sumbru si mai serios, cu un comportament asemanator unui adevarat nebun, pe cand cel jucat de Nicholson mi s-a parut mai vesel si aducea mai mult a persoana normala imbracata intr-un costum. Rolul lui Ledger mi s-a parut mai greu, tocmai pentru ca i s-a cerut mai mult din punct de vedere comportamental si expresiv.
PS: Nicholson e si preferatul meu. |
Imi pare rau ca a murit . Era un actor bun . Am vazut Casanova de n ori cred...
|
Happy birthday! :(
|
Rolul lui Joker din The Dark Night, a jucat genial aici. Genial !!! Pacat de sfarsitul tragic... foarte tare actorul.
|
Heath Ledger a facut în The Dark Knight un rol memorabil,fantastic!!!
|
de acord cu Romania!Foarte bun in acel film
R.I.P Ledger |
Pacat ca ne-a parasit. :( Un actor care cu siguranta ar fi devenit in cativa ani, unul dintre cei mai buni de la Hollywood, deoarece avea un talent nativ. Mie mi-a placut in Povestea unui cavaler (2001), O iubire secreta (2005) si in Cavalerul negru (2008). R.I.P
|
Pacat ca ne-a parasit. :( Un actor care cu siguranta ar fi devenit in cativa ani, unul dintre cei mai buni de la Hollywood, deoarece avea un talent nativ. Mie mi-a placut in Povestea unui cavaler (2001), O iubire secreta (2005) si in Cavalerul negru (2008). R.I.P
|
Unul dintre cei mai buni actori,mare pacat ca a murit.RIP
|
All times are GMT +2. The time now is 07:26. |