Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cum s? ajungi SCENARIST PROFESIONIST ! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91853)

herbert 11 Dec 2007 21:40

Originally Posted by hellsteed:

Mie mi se pare ca CARMINE scrie de dragu counterului de mesaje. De fiecare data observ in cazul lui mesaje aproape monosilabice sau foarte scurte, pe alocuri vulgare si fara un spirit obiectiv.

si mie mi se pare Ca Carmine e inutil-degeaba pe aici.
Gloria, ai putea sa ne faci un cadou in ajunul Craciunului...

jeleu 11 Dec 2007 22:29

Deporteaza-l pe Herbert in Siberia

Carmine Galante 11 Dec 2007 23:40

Originally Posted by jeleu:

Cica mama Rusie a dat drumu' la gaze si curent la chisinau.

herbert 12 Dec 2007 00:23

Originally Posted by Carmine Galante:

Originally Posted by jeleu:

Cica mama Rusie a dat drumu' la gaze si curent la chisinau.

mai carmine, mai mult respect si patriotism, ce naiba?! scrii Rusia cu litera mare, iar Chisinau (al doilea oras romanesc ca numar de locuitori) cu litera mica. apropo, ai fost la Chisinau?

Carmine Galante 12 Dec 2007 00:31

Originally Posted by herbert:

iar Chisinau (al doilea oras romanesc ca numar de locuitori) cu litera mica.?

Imi pare rau, dar chisinau e in Republica Moldova, tara in care limba oficiala e limba moldoveneasca.

apropo, ai fost la Chisinau?

Da, am stat la hotel Continental. Chisinau e un oras unde lumea bea apa la cismea, autobuzele sunt rosii, la intrare sunt niste stapilopozi de beton unde te intampina "prietenos" niste militieni / militari cu kalasnikov, totul e urat si gri (mai urat ca la noi), pe frontispiciul alimentarelor scrie CARNAT, vin bijnitarii la usa sa-ti vanda dolari. A, era sa uit, Chisinaul e oraselul rusesc unde baietii mi-au spart de doua ori masina si militia a zis ca sunt norocos ca nu mi-au furat-o, asa ca sa fug repede in Romania daca nu vreau sa raman fara ea. Asa ca fuck chisinau, oras rusesc.

herbert 12 Dec 2007 00:57

carmine, nu te lua dupa capul lui Voronin, comunistul troglodit, ca el e pe duca. fii mai optimist - Chisinaul, Basarabia in general, e sansa Romaniei...
peripetiile tale mi se par suprarealiste. Chisinaul e un oras f. ospitalier. cand am fost ultima data la Chisinau, acum vreo 3 luni, m-am simtit excelent. au niste restaurante!!! si se gateste/mananca mult mai bine decat in Romania... ce mai, cred ca te-am convins sa mai mergi la Chisinau...

Neuptolem 12 Dec 2007 00:59

Eu stiu un pretenar care o zis ca-s pitzipoance beton in Chijnau. 8)

herbert 12 Dec 2007 01:06

Originally Posted by Neuptolem:

Eu stiu un pretenar care o zis ca-s pitzipoance beton in Chijnau. 8)

mai, napoleon, scrie mai inteligibil. adica vrei sa spui ca fetele/femeile sunt frumoase la Chisinau? da, are mare dreptate prietenul tau.

Neuptolem 12 Dec 2007 01:18

Quote:

napoleon,

:lol:

scrie mai inteligibil

PITZIPOANCA prin DEFINITZIE este fata/tipa/femeia coafata la moda, vopsita strident dar cu gust totusi, are geaca scurta pan' la fund, eventual imblanita pe la maneci si spre fund, blugi inchisi la culoare sau pantaloni ce imita pielea mulati pe fund, cisme pana la genunchi sau pe aproape, eventual imbalnite spre extremitati, tocuri la ghete/cisme sau fara tocuri, ideea e ca face un zgomot zgaitor pe trotuar, se fereste de gropi ca de dracu' cand ea de fapt ar face sex in draci prin gropi, asta nu inseamna ca e fata/tipa/femeie usoara, este doar pitzipoanca, o noua categorie, jumatatea ciumpalacului (adica tipul cu mertzan de la papa si), caracteristica lor de baza e ca sunt fete inteligente uneori si pot pune cu botul pe labe chiar un intelectual ca thequietsurfer, au marea calitate de a putea fi "travestite" in domnisoare de second-hand sau rasfoitoare in bebleoteci, de ochelariste experte-n mess sau asistente de manager, de posesoare de permis da feministe pan' la papushi gonflabile aruncate pe canapea si imprastiate cu "faina". Le duce capul da' nu vor, le duce motorashul da' se gandesc prea mult doar ca sa para inteligente, le duce cisma pe trotuar da' se gandesc la ce bun? Ele vor ciumpalac dar daca te duce pana le poti lipi si langa Kafka, numai sa ai pana buna, cu AMBELE intelesuri. Got it?

jeleu 12 Dec 2007 17:10

Da, am stat la hotel Continental. Chisinau e un oras unde lumea bea apa la cismea, autobuzele sunt rosii, la intrare sunt niste stapilopozi de beton unde te intampina "prietenos" niste militieni / militari cu kalasnikov, totul e urat si gri (mai urat ca la noi), pe frontispiciul alimentarelor scrie CARNAT, vin bijnitarii la usa sa-ti vanda dolari. A, era sa uit, Chisinaul e oraselul rusesc unde baietii mi-au spart de doua ori masina si militia a zis ca sunt norocos ca nu mi-au furat-o, asa ca sa fug repede in Romania daca nu vreau sa raman fara ea. Asa ca f*** chisinau, oras rusesc.

"Bine ati venit in RM"

Pitbull 12 Dec 2007 17:55

Simplu:
Herbie reprezintä categoria acelor patrioti care nu si-au pierdut credinta în România Mare (asemeni mie); optimistii.
Carmine face parte dintr-o altä categorie de patrioti: cei care au capitulat (în fata alienärii Basarabiei); defetistii.

mirodoni 12 Dec 2007 20:36

Pitbull, doar atât ai de spus dupã atâta timp? Aici discutãm despre patriotism, sau cum sã ajungi scenarist profesionist ?! Cruntã deziluzie !

Neuptolem 12 Dec 2007 21:52

Originally Posted by mirodoni:

Pitbull, doar atât ai de spus dupã atâta timp? Aici discutãm despre patriotism, sau cum sã ajungi scenarist profesionist ?! Cruntã deziluzie !

Originally Posted by Neuptolem - 29 nov 2007 - 14.44:

pe Mistah J l-as aduce de Sarbatori acum, sa ne distram, ii dam in cap, il intoarcem pe dos, facem cu el cum face pitbull-ul cu Garfield, apoi il bannam. N-ar fi cul?

Carmine Galante 12 Dec 2007 22:20

PITZIPOANCA prin DEFINITZIE este fata/tipa/femeia coafata la moda, vopsita strident dar cu gust totusi, are geaca scurta pan' la fund, eventual imblanita pe la maneci si spre fund, blugi inchisi la culoare sau pantaloni ce imita pielea mulati pe fund, cisme pana la genunchi sau pe aproape, eventual imbalnite spre extremitati, tocuri la ghete/cisme sau fara tocuri, ideea e ca face un zgomot zgaitor pe trotuar, se fereste de gropi ca de dracu' cand ea de fapt ar face sex in draci prin gropi, asta nu inseamna ca e fata/tipa/femeie usoara, este doar pitzipoanca, o noua categorie, jumatatea ciumpalacului (adica tipul cu mertzan de la papa si), caracteristica lor de baza e ca sunt fete inteligente uneori si pot pune cu botul pe labe chiar un intelectual ca thequietsurfer, au marea calitate de a putea fi "travestite" in domnisoare de second-hand sau rasfoitoare in bebleoteci, de ochelariste experte-n mess sau asistente de manager, de posesoare de permis da feministe pan' la papushi gonflabile aruncate pe canapea si imprastiate cu "faina". Le duce capul da' nu vor, le duce motorashul da' se gandesc prea mult doar ca sa para inteligente, le duce cisma pe trotuar da' se gandesc la ce bun? Ele vor ciumpalac dar daca te duce pana le poti lipi si langa Kafka, numai sa ai pana buna, cu AMBELE intelesuri. Got it?

Buna definitia.

Concluzia : F UCK cHISINAU & RM SI TOTII RUSII DIN EA. Prefer sa mananc la mec decat sa am "ocazia" sa mananc in restaurantele "extraordinare" din RM. Deci f uck them.

cornel 13 Dec 2007 08:16

Concluzia : F UCK cHISINAU & RM SI TOTII RUSII DIN EA. Prefer sa mananc la mec decat sa am "ocazia" sa mananc in restaurantele "extraordinare" din RM. Deci f uck them.

Foarte inteligent. Tine-o tot asa, dar n-ar mai strica sa mai treci si pe la scoala din cand in cand sau daca ai terminat-o sa stii ca nu ar strica sa pui mana pe o carte (cultura ajuta la dezvoltarea intelectului, spun unii)...

Poate iese si un scenariu de film sau macar un scenarist din toate aceste discutii pasionale despre patriotism, moldoveni si rusi...

Carmine Galante 13 Dec 2007 22:26

Originally Posted by cornel:

Poate iese si un scenariu de film sau macar un scenarist din toate aceste discutii pasionale despre patriotism, moldoveni si rusi...

Buna idee, dezvoltam pe atelier Cornele. :lol:

mirodoni 19 Dec 2007 15:59

@Proletar
dacã mai trece p-aici…

Originally Posted by Proletar:

Ca scenarist, nu trebuie sa ai nici un leu in buzunar pentru a te afirma.
Este suficient sa fii talentat si sa ai noroc.
Ambele iti sunt date de catre Dumnezeu si nu de un "nume" aflat in spate

Acum te înþeleg. Nu numai cã ai câºtigat cu un scenariu, dar þi l-ai ºi vãzut fãcut film. Felicitãri, aud cã a ieºit bine. Îmi pare foarte rãu cã nu l-am vãzut la tv. Eu nu citesc tot forumul, în primul rând din lipsã de timp, dar ºi rãbdare. Prietenii ºtiu de ce trebuie rãbdare...
Din pãcate, când am deschis acest topic, am uitat sã menþionez cã producãtorii nu organizeazã concursuri de scenarii. Adevãrate concursuri. Am mai încercat sã spun cã sunt foarte mici ºansele ca la un concurs sã-þi citeascã cineva scenariul în întregime. Am primit ceva replici, dar a apãrut hodorg-tronc Neuptolemn sã spunã cã eu sunt Mistah J, ºi s-a rupt filmu’.
ªi eu am câºtigat nu de mult cu un lungmetraj, dar 2000 de parai nu-mi þin de cald. Nu am un regizor, pentru cã regizorii au scenariile lor, ºi nu am un producãtor, pentru cã producãtorii au regizorii lor. Dacã aveam un… nume, te asigur cã se rezolva problema.
Succes în continuare!

films4all 19 Dec 2007 16:14

nu neaparat ..regizorii au scenariile lor si producatorii regizorii lor... tre sa ai curaj..sa intrebi in stanga si in dreapta si poate..o poarta se va deschide..
multi regizori cauta subiect bun...
stii dc cauta?
Pentru ca le e drag sa faca filme!
Cand nu gasesac... atunci scriu pentru ei... etc...
So..tre sa ai curaj si incredere! Daca nu.. stai acasa si spera!
:hmm:

Neuptolem 19 Dec 2007 23:24

The Past

a apãrut hodorg-tronc Neuptolemn sã spunã cã eu sunt Mistah J, ºi s-a rupt filmu’.

ªi eu am câºtigat nu de mult cu un lungmetraj, dar 2000 de parai nu-mi þin de cald. Nu am un regizor, pentru cã regizorii au scenariile lor, ºi nu am un producãtor, pentru cã producãtorii au regizorii lor.

" :shock: "
-------------------------------------------------------------------------------------
Originally Posted by films4all:

sa intrebi in stanga si in dreapta si poate..o poarta se va deschide..

www.cinemagia.ro
The Futu(r)e " :love: "

Cazeemeer 19 Dec 2007 23:46

The Futu(r)e " :love: "

Un superb joc de cuvinte beneficiind de umorul caracteristic ca de obicei lui Neuptolem. Exceptional, maestre, pur si simplu exceptional.
Da' ce-i aia "Futue"? Cum se pronunta ca sa existe o poanta inteligibila?

All times are GMT +2. The time now is 08:46.