![]() |
tipic noua romanilor, in tara orbilor chioru' e imparat.
|
Ricciotto aka Marge Gunderson nu era chioarä, era doar nefututä. (Poate de-aia nici n-a ajuns împäräteasä, oricât ar fi vrut ea.)
|
Cred ca se confunda cu One eye jack or joe... nu ?sau era cotton eye ?
|
Am pasit cu stangul pe forum. Hellsteed iti dau voie sa arunci primul cu piatra.
|
Apropo, Hell, discutam despre asta si la Condica... > Vârfuri de trafic. Brandul/revista/siteul CineMagia o duc FOARTE BINE - vezi Trafic.ro, vezi tirajul-vânzärile, etc. In schimb, o problemä realä o are FORUMUL, într-adevär - dar nu e nimeni de vinä. Cum spuneam si-n topicul citat mai sus, perioada cool a forumurilor pe net a trecut, acum blogurile sunt trendy... E valabl cam peste tot. Forumurile cele mai slabe mor, iar cele bune se stabilizeazä la un nivel mai potolit. Iuresul de-acu' doi-cinci ani n-o sä mai revinä.
L.E. Hai sä nu dea nimeni cu nici o piaträ, si sä-l läsäm pe Liviu sä se acomodeze. MULTI am pätit ca el. |
sa dau cu pietre ? nu-mi permite structura organica sa fac asta.. in schimb pot sa indrum spre cunoastere intru iertare si cainta.
intrebare : ce personalitate , om shtiu eu cine a avut doar de suferit fiindca a fost tolerant si rabdator. Excceptie fac aici relatiile lor cu femeile |
Quote:
Quote:
|
da . asa e Pitt . eu unul am blog. dar mi se rupe fiindca nivelul de comunicare la nivelul blogurilor e mic. ne indreptam oare spre autism ? eu scriu ceva , tu scrii ceva si ne facem commenturi, ne aduagam unul pe altul la blogroll. super tare. Poate ne facem si pe hi5 sau alte de astea :))
|
:lol: hellsteed "intrebare : ce personalitate , om shtiu eu cine a avut doar de suferit fiindca a fost tolerant si rabdator."
|
Nu-i rea ideea, totu-ar fi sä VREA!
Apropo, Alecu Solomon are user aici, si a activat o vreme (vezi "Cinematografia româneascä > Doc.ro") Dragos Bucur de asemenea (tot acolo ... > "Dragos Bucur") Ana Ularu era una dintre cele mai active userite ale noastre (dar sub nick, doar prietenii o stiau). Mara Nicolescu la fel. Cristian Nemescu (Dumnezeu sä-l ierte), la fel. Si Tudor Voican. Cristi Puiu, Nae Caranfil si Andrei Gorzo citesc permanent forumul, dar nu posteazä. ...etc. @Hellsteed Sä stii cä s-ar putea sä ai dreptate, cu autismul! Dacä stau sä mä gândesc, e unul dintre motivele pentru care iubesc forumurile si detest blogurile. |
Nu e rea ideea unor asemnea intalniri lunare. Ar fi in genul emisiunilor de radio, asa imi inchipui eu. S-ar da si teme probabil pe datile viitoare. :)
|
Te pomenesti cä ti-a iesit un îngeras pe gurä! Ia s-o sun eu pe Gloria, sä-i spun ideea!
|
No suna. :huh: ca acush am vazut-o inregistrata. se plimba si ea pe aici. Pittbull nu ai blog ? As face pariu ca ar fi un blog absurd. Stii la ce ma refer.
|
Agreez o anumita libertate, desfasurare!, in panorama dimensiunii virtuale; m-ar stresa sa am un blog numai al meu, o presiune interioara m-ar inclina sa recurg la nervi cand ma voi gandi ca nu am mai pus nimic de 2 luni acolo, dandu-i o aura de obligativitate a postarii. In atelier intru cand vreau, ies cand vrea mushkyw meu.
Originally Posted by hellsteed:
|
u bet ya :)))
|
Am sunat-o, da' n-are semnal, sau ceva... I-am dat m.p., väd si eu cä e on.
Blog n-am, si sper nici sä n-am vreodatä! N-am timp de bloguri - e cronofagie curatä. Am grupuletul meu MSN (care hiberneazä de vreo patru ani), am cronicile pe Liternet, am prezenta aici... mi-ajunge. |
Originally Posted by Pitbull:
Mungiu nu ar fi batut in cuie, ii putem contacta pe Nae, Gorzo, Puiu, Rasuceanca, etc. Ideea o am de ceva timp dar ma gandeam ca nu as fi luat in serios (Premiu pt Sinceritate! :P ). Totul se face pe net today iar CineMagia ar putea sa le ia fatza altor site-uri inca de pe-acum (site-uri ce, probabil vor recurge la asta in viitor, gratie combustibilului consumat de masinile cu destinatia Screenwriting's Workshop prin tara sau doar Bucharest). Ar fi un fel de seminar gen Robert McKee (al Romaniei, Virtual). |
in final imi spune si mie cineva daca stie cum se numeste filmul?
|
Din päcate, e evident cä "finalul" încä n-a venit (sau, poate, din fericire... ;) ). Nimeni dintre noi nu l-a väzut, altfel l-am fi recunoscut. Da' nu dispera. Mai avem si alti useri, si alti vizitatori - noi, ästia, suntem doar cei mai activi. Pânä la urmä, aproape sigur o sä ti-l identifice cineva. (Am väzut topicuri ca al täu la care se räspunsese chiar si dupä luni de zile, dacä nu ani! Cum ti-o fi norocul...)
Hint: gândeste-te la ceva date, nume, cuvinte, etc., care sä poatä fi folosite la cäutarea pe IMDB. |
l-am vazut acum 15 ani...chiar nu mai tin minte...mersi oricum
|
All times are GMT +2. The time now is 02:35. |