![]() |
Originally Posted by musetell:
|
:)
|
Originally Posted by Carmine Galante:
Pot sa ma sterg de tine ? |
dragii mosului..pe topicul meu nu accept dialoguri din astea sarcastice :) :) :)
|
Originally Posted by sade:
|
Originally Posted by Neuptolem:
imi place mult atitudinea lui brad din poza ta..da' mult de tot :) |
Originally Posted by herbert:
|
in functie de...
imi place cafeaua ness la furie, cafeaua expresso la relaxare si la lene, cafeaua dubla expresso cind am de lucru...
imi place cafeaua facuta cu tact si rabdare de o femeie care pune ceva din corpul ei in savoarea licorii... imi place sa delirez la o cafea si sa vorbesc, planuiesc, delirez, calatorii... imi imaginez cum ar arata o cafea bauta dimineata pe trezie linga femeia pe care o iubesti... |
Re: in functie de...
Originally Posted by preda porter:
huh? :) |
Originally Posted by StefanDo:
:lol: well, let me guess: some...milk? cafea cu lapte de mamã! must be yummy anyway, cred ca dragul nostru june cinemagician a vrut sa spuna "spirit" in loc de "corp" ...dar vorba aia, ce mai e "spiritu" in ziua de azi... |
Originally Posted by StefanDo:
Imi amintesc foarte clar de o tipä care, în anii '80, ca sä-si "lege" bärbatu' sä n-o mai însele, i-a fäcut farmece cum a-nvätat-o o tigancä din cartier si i-a pus în cafea sânge menstrual descântat. Culmea ironiei e cä ea îl însela pe toate gardurile. El, säracu', era doar alcoolic si devenise impotent. Da' ea credea cä n-o mai voia, deci avea amante. Pân-la urmä, el a cäzut din tren si a murit, ea s-a cäsätorit cu amantu' de moment, pe urmä l-a läsat si pe äla si acuma-i în Spania (da' definitiv, nu la cäpsuni). Toate astea, asa... ca bârfä la o cafea. ;) |
Eu nu cred ca s-a referit la asa ceva. In orice caz am auzit si eu de ineptia, se spune ca cea care face chestia asta isi leaga barbatu' de ea pe viata.
|
Originally Posted by erectia eunucului:
numai dc locuieste langa cimitir! :w00t: |
sinteti niste fini hermeneuti...
sanatate sa fie ca talent exista... |
la naiba, zice frumos preda cu cafeaua si femeia, dar mie imi vine in minte cand alatur cele doua notiuni, titlul unei telenovele: "cafea cu parfum de femeie" parca asa se numea; ce ne fac si soap opera astea, ne rup din viata orice pofta de poezie... :(
cat ma priveste, eu beau o cafea totalmente depersonalizata: la dozatorul din redactie; preferintele mele sunt nescafe-ul frappe cu inghetata de vanilie si multa frisca. :w00t: |
in vieata mea totul este personalizat...
|
Originally Posted by Leonard:
ejdi homou? :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Samus_Aran:
|
je ne parle french skuze :lol: :lol: :lol:
|
:)
pitbull, esti tare..nu mi-a placut niciodata franzeca si nu mi-au placut nici francezii dar sincer m-a amuzat mesajul tau.. ..in alta ordine de idei..am si eu 2 intrebari generale: una, de ce nu mi se vede poza pe site? (nu de alta, dar ador poza aceea in care eram roscata, acuma sunt blonda, adica naturelle :) ) a doua, de cand sunt domn'le SENIOR (e in functie de nr. de mesaje scrise sau cum??? :? ) |
All times are GMT +2. The time now is 21:01. |