![]() |
Originally Posted by musetell:
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine. Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana! Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii. Te du, dar, la: Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32 si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii. (Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!) Ave, I.M.M.! |
Originally Posted by Carmine Galante:
cata inteligenta nu va intrebati chiar cum de nu l-am remarcat pana acum... :lol: :lol: |
tot ce facem noi in acest topic inseamna promovarea prostiei neconditionata... poate nu e sanatos sa tot ridicam la rang de amuzament atata debilitate mintala... mi-e groaza cand vd curajul si tupeul acelui om. Nu ia zis nimeni ca nu prea da bine pe sticla ?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |