![]() |
c aiurea!
scuipa p base si-i face jocurile... asta s keama incoerenta :P |
Sau poate e selectiv.
Scuipä pe ce-are Bäse räu si-i face din jocuri ce-are bun... (Glory, Steffy, Longie! Preparati de moderati, cä iar o luaräm de la-nceput! :w00t: ) |
auzi, tu esti turnatoru d serviciu??
cum postez cva, ma torni :x k sa nu mai spun k e penibil sa n tot explici 'c vrea sa spuna nume'... |
Nu te torn, te spun.
Mama lu' Cafeneaaa!!! Mama lu' Cafeneaaaaaa...!!! :o Uitati la Sändel si Fänel, iar se bate! Mm! :P Iar explicatu' cevrutului sä spunä nume e retorico-amortizoristic. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
mai bine sa spui aberatii (din cind in cind; s mai intimpla!) decit sa fii una, tot timpul...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Pentru chestia asta ai merita sa stai pe tusha si tu un timp. Continua sa ne explici cum e cu sexul anal si oral, de cateva pagini incoace numa' asta faci pe cinemagia. Bogata contributie, la mai mare ! :lol: |
t simti vizat?? eu am facut o simpla constatare, cu valoare d generalitate...
cit priveste 'kestiile cu sexu', probabil k ai scame-n oki & mai bagi d la tine, din inepuizabila-ti obsesie pt 'the prurient' si/sau the money; nu am observat sa ai vreo contributie notabila la 'cartea preferata', d ex :lol: |
Mama lu' Cinemagiaaa!!! :w00t: Uitati la acestia...!
|
( Andrei Plesu, note stari, zile - DilemaVeche nr.192)
Miercuri, 14 ianuarie 1976, Bonn Dacã s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol. |
memorabila ( si trista, ca orice despartire) scurta nota de "la revedere" a lui als din ID... o redau aici, integral, cu speranta ca autorul "exilului" autoimpus se va re-intoarce cat mai grabnic sa depuna - tot in scris, si poate tot in ID - ...marturie
" Cu aceste insemnari despre festivalul de la Venetia , a 64-a editie, imi iau la revedere de la cititorii Ideilor In Dialog...Am decis - cu acordul prietenului Horia Patapievici - sa-mi iau o vacanta mai lunga in care sa reflectez la lucruri care sunt, si nu sint, strict cinematografice: un fel de "post" prelungit de la scris. Cum am publicat o carte care se cheama Dietetica lui Robinson, mi s-ar parea o dovada de ipocrizie sa continuu sa scriu, alimentand lucrativ un program care se reclama, tocmai, de la eshiva si "ermitaj". Va multumesc ca ati avut rabdarea sa citit - lunar - aceste doua pagini: mesajele multora mi-au fost nespus de dragi." |
da, trista :(.
sper sa nu renunte si la pozele de pe liternet :( http://atelier.liternet.ro/articol/5...rban/Trei.html (my favourite :love: ) |
bai, banuiesc ca se refera numai la a renunta sa scrie.
|
Citisem si eu mesajul de adio din id si nu stiam ce sa cred. Mie incercarea asta care aduce a asceza nu mi se pare atat de surprinzatoare. Are si omu o varsta, zicea pe undeva ca jurnalismul este totusi o forma de prostitutie(parca Tolstoi il vedea ca pe un bordel intelectual) cu toate ca scria pentru niste publicatii "de nisa", "culturale", "pt. intelectuali" sau cum mai sunt ele etichetate de catre cei care le privesc in raport cu "presa normala".
Eu miros ca ne pregateste ceva semnificativ; un proiect pe care nu a avut timp sa-l infaptuiasca, sa-l definitiveze. Cred ca (ne) coace ceva. Sau poate ca am eu nasu infundat si nu miros bine. Nu stiu, da imi vine greu sa cred ca i s-a acrit intr-o asemenea masura de expunere. |
il invidiez pe als.
uite, poate sa se lase, asa, ca un nobil cu o mostenire fabuloasa, de scrisul pt reviste... refuza prim-planul, desi are o prestatie excelenta, apreciata de multa lume. este alegerea lui... mie insa imi va lipsi, mai ales pe linie cinematografica, unde nu are egal in Romania... mi-as dori sa se consacre mai mult literaturii. are instrumente foarte potrivite pentru proza (vezi cele doua carti excelente pe care le-a publicat). negrabit, cu pasaje de hedonist in delir, sa scrie romane. sa devina un Houellebecq al Estului... |
TATAL MEU ESTE BOIER SI-ARE MARE CARACTER MI-A ADUS ELICOPTER!!!!. Da-o dracu' de treaba, asta e tara in care traiti / traim.
Si daca e circ trebuie sa fie si o inmormantare! Hai Romania, hai Steaua, hai Gigi ! |
pai, stai putin! s-a intors lumea cu curu'-n sus? Eu nu mai inteleg nimic!
tie nu-ti plac kestii alea??? :huh: |
sigur ca-i plac... mimeaza si el o stupoare, dar nu-l crede nici Korben.
este mediul lui, se vede dupa prestatia de pe Cinemagia... lume-nume-minune... |
Originally Posted by herbert:
"Nu te apleca decat pentru a iubi. Daca mori, tu continui sa iubesti" - Rene Char Asa ca apleaca-te ! |
traducerea e un pic neinspirata, iar Carmine a luat-o exact incotro nu trebuia... :)
originalul: "Ne te courbe que pour aimer. Si tu meurs, tu aimes encore." Sensul e de a se supune, a se lasa subjugat. |
All times are GMT +2. The time now is 20:42. |