![]() |
Ati auzit de un oarecare Andrei Nourescu, redactor la ProSport? Ei bine, omului nu-i mai ajunge plapuma sportului, asa ca-si da cu parerea, pe blogul personal, cu privire la scandalul CNC. Acestui Nourescu i se pare "ridicol" cum "niste pusti abia iesiti de pe bancile IATC-ului (...) il pun la zid pe un om care a adunat, numai cu un singur film de-al sau, mai multi spectatori in salile de cinema decit toate peliculele celorlalti regizori la un loc"... :w00t:
Si tot Nourescu a ramas "perplex" cand acest "pusti tupeist" pe nume Eugen Istodor l-a jignit pe maestrul care a "adunat peste 130 de milioane de spectatori in cinematografele romanesti" zicandu-i ca si-a pierdut creativitatea si talentul... Delectati-va cu panseurile domnului la http://www.prosport.ro/index.php?sec...d=3 8&aid=237 si poate-i si scrieti niste comentarii bine simtite, sa-l usture la cerebel. :D |
decit sa fi platit 140.000 de lei pentru a inchiria doua filme ale respectivului regizor, mai bine cheltuia acei bani pentru a-si spala masina :lol: :lol: :lol: :lol:
|
I-am dat la gioale stäruitoriu, sârguinciosu si cu mult simtu de räspundere.
Apropo, are-o muträ, se se vede clar cä-i näscut în perioada aia când interzisese Ceascä avorturile. (Mä rog, multi s-au näscut atunci, da' la el e vizibil cä tovaräsa Noureanu n-a stat cuminte si-a misculat totusi cu niste sârme pe-acolo, pe dinläuntru, de l-a lepädat prematuriu... Päcat cä nu s-a-ntrerupt curentu' la incubator chiar în zilele urmätoare...) |
Originally Posted by Pitbull:
|
1) E chestie de interes national. Adicä, asanare moralä si intelectualä. Lasä, sä crape tulînguru, si pe urmä-i mai acordäm o sansä si lu' Boureanu.
2) Dragä, stii cä am si eu nevoie de câte-un sac de box, o orä, douä, pe zi, sä-mi fac croseurile, uppercuturile si jocul de picioare. In cine vrei sä sau, dacä nu-n pigmeii ästia ca el? |
Originally Posted by Pitbull:
|
Ai si tu dreptate, sigur, da', domn'e... E päcat de banii äia, domn'e...
Si pe urmä, cum dovedesc cazurile ca al acestui Bou Rescu (si turma de oi care behäie dupä el), confuzia de valori, incultura, spiritul gregar asociate cu impostura de tip sergiulian s-au räspândit enorm - dupä ce finalul biologic ne va salva de dinozauri, tot vom avea de muncit ca sä mäturäm si mostenirea lor... Altfel, standardul valoric exprimat de Puiu, Porumboiu, Muntean si ceilalti din aceeasi "generatie" se va consacra mult mai lent, având de dus lupta inutilä cu inertia acestor zoaie... Ai väzut ce multe vite fac valuri anti-"M.D.L.", contra "H.V.F.A." si împotriva "A.F.S.N.A.F.", fiindcä-s filme prea dificile pentru ele - ceea ce face ca multi spectatori onorabili, dar si influentabili, sä se lase indusi în eroare si sä le piardä... Asa cä, dacä tot putem sä däm o mânä de ajutor la curätenie, mäcar s-o däm... Sau barem un sut. Apropo, stii bine cä violenta cu care-i atac e mimatä. ;) Stii ce calm privesc eu situatia, ci cä bietul Sergiu chiar mi-a rämas oarecum la suflet, de pe vremuri. Dar folosesc mijloacele astea de expresie atât de brutale numai pentru cä sunt singurele accesibile lor. Ai väzut, poate, acel user "rmnr" de pe blogul Boului Resc: l-a desfiintat cu un rafinament si o elegantä splendide - dar mä tem cä pe-alea le-ntelegem numai noi, nu si Rescul Bou si-a sa cetustä, toti voinci cu fruntea-ngustä. |
Citez dintr-un e-mail pe care tocmai l-am primit, apropo de articolul meu de pe Liternet (vezi linkul mai sus):
La un singur punct te-as contrazice, spagile despre care zici ca n-au cum sa fie mari... Ei bine, aici te inseli. In 2004 am fost solicitat, post coitum, la o productie castigatoare la cea mai rusinoasa sesiune din istoria CNC. (aia cu Carmazan, Bogdan Dumitrescu, si mai nu stiu cine in juriu) Din fericire pana la urma m-am retras si "producatorul" (nu dau nume, firma incepe cu "A..." si se termina cu "...rtis") a putut sa-si faca singur damblaua. In timpul scurtei si furtunoasei relatii cu domnia sa am aflat, la prima mana, ca spaga (cel putin la proiectul in speta) a fost de jumatate de miliard. Bani deturnati, evident, din bugetul filmului. Trebuie sa recunosti ca nu e o suma modica. Iar ca mecanism, asa functiona (functioneaza?): Se ia un buget de film. Din miliardele care vor fi primite, se promite spaga juratului (juratilor). Dupa castigare, se plateste punctul de mai sus, se pun(e) deoparte ceva miliard(e) in beneficiul "producatorului" si din ce mai ramane se face filmul. Care iese cum o da Domnul. Producator. |
Bump.
Cum spuneam în topicul "D'ale C.N.C.-lui...", îl reridic la fileu si pe ästa - nu neapärat pentru a-l continua (capitolul s-a încheiat), ci ca sursä de referintä. De asemenea, o interesantä colectie de articole pe aceeasi temä, la Liternet: http://agenda.liternet.ro/cronici/cnc2006.html |
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |