Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Apocalypto" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89890)

Lecart 23 Apr 2007 15:52

Eu cred ca toata actiunea in film se ptrece in cadrul civilizatiei Maya, dar se poate sa ma insel.

Coshava 23 Apr 2007 16:08

Originally Posted by Lecart:

Eu cred ca toata actiunea in film se ptrece in cadrul civilizatiei Maya, dar se poate sa ma insel.

Din cite-mi aduc eu aminte ( din jucatul de "Civilization" in special ... :P ) civilizatia Maya isi cam traise traiul cind au debarcat spaniolii si plus de asta niciodata ei nu au practicat niciodata sacrificiile umane la scara asa de mare ca si aztecii. :?

Pui 25 Apr 2007 18:41

sh cineva cand ii premiera pe DVD la Apocalypto

claudiu-daniel-lugoj 11 Nov 2009 11:57

claudiu-daniel

Pentru mine acest film ramine o capodopera de film,nu am mai vazut un film asa interesant si bun de foarte mult timp asa ca acest film e un film adevarat indiferent de ce sa mai postat aici.

Pitbull 11 Nov 2009 12:05

Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:

Pentru mine acest film ramine o capodopera de film,nu am mai vazut un film asa interesant si bun de foarte mult timp asa ca acest film e un film adevarat indiferent de ce sa mai postat aici.

Un adevärat iubitor de film care e un iubitor de film, adicä un iubitor de film (prin care înteleg iubitor de film - citeste: iubitor de film) adevärat indiferent ce sa mai postat aici.

Gospin 11 Nov 2009 13:20

OMFG =)) , nu mai pot!
Cum sa folosesti cuvantul "film" de atatea ori intr-un context atat de scurt?

johnny89 30 Nov 2009 16:53

Nu prea mi s-a parut cine stie ce, 10.000 B.C. il depaseste cu mult.

cremaxx 30 Nov 2009 17:58

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:

Un adevärat iubitor de film care e un iubitor de film, adicä un iubitor de film (prin care înteleg iubitor de film - citeste: iubitor de film) adevärat indiferent ce sa mai postat aici.

:)) super tare

Filmul e o capodopera,urmatorul film al lui Mel Gibson va demonstra asta.

Apropo aia erau Canibali ,un fel de adunatura a tuturor triburilor.;)

corinka 30 Nov 2009 18:44

Originally Posted by johnny89:

Nu prea mi s-a parut cine stie ce, 10.000 B.C. il depaseste cu mult.

:-O Apocalypto mi s-a parut un film impresionant, 10.000 B.C. a fos un film de duzina.

Windom 30 Nov 2009 18:53

Nici nu suporta termen de comparatie, 10.000 B.C. merge la Recycle Bin, impreuna cu alde 2012 si New Moon, burning together in the movies hell forever and ever without any chance or posibility of redemption...>:)

Amen.

johnny89 30 Nov 2009 21:47

O avea 10.000 B.C destule clisee dar mi se pare mai interesant..mamuti, desert si totul culminand cu piramidele.La Apocalypto nu pot sa spun ca m-a impresionat ceva, doar partea cu sacrificiile si eclipsa.

cremaxx 30 Nov 2009 21:59

Originally Posted by johnny89:

O avea 10.000 B.C destule clisee dar mi se pare mai interesant..mamuti, desert si totul culminand cu piramidele.La Apocalypto nu pot sa spun ca m-a impresionat ceva, doar partea cu sacrificiile si eclipsa.

Se vede ca mai ai de invatat.Doar ideea filmului trebuia sa te impresioneze,povestea si finalul filmului.Efectele spaciale sunt si ele intr-o anumita masura partase la succesul unui film ,dar nu asta e cel mai important.

johnny89 30 Nov 2009 22:12

Nu ma omor eu dupa efecte, cel mai mult chiar dramele imi plac dar asta n-a fost chiar pe gustul meu/^#(^ mi-ar fi placut mai mult cu accentul pe scara macro.

corinka 30 Nov 2009 22:50

Mie 10.000 B.C. nu mi-a transmis nimic, a fost o povestioara banala. In schimb, Apocalypto a surprins in mod subtil declinul unei civilizatii si momentul de inceput al unei noi pagini din istoria acelor locuri.

Pitbull 30 Nov 2009 23:02

Uite aici care-i treaba cu laba aia veselä (desi se voia tristä) de "10,000 B.C.":
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...42#post1403642

All times are GMT +2. The time now is 21:24.