![]() |
Eu cred ca toata actiunea in film se ptrece in cadrul civilizatiei Maya, dar se poate sa ma insel.
|
Originally Posted by Lecart:
Din cite-mi aduc eu aminte ( din jucatul de "Civilization" in special ... :P ) civilizatia Maya isi cam traise traiul cind au debarcat spaniolii si plus de asta niciodata ei nu au practicat niciodata sacrificiile umane la scara asa de mare ca si aztecii. :? |
sh cineva cand ii premiera pe DVD la Apocalypto
|
claudiu-daniel
Pentru mine acest film ramine o capodopera de film,nu am mai vazut un film asa interesant si bun de foarte mult timp asa ca acest film e un film adevarat indiferent de ce sa mai postat aici.
|
Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:
|
OMFG =)) , nu mai pot!
Cum sa folosesti cuvantul "film" de atatea ori intr-un context atat de scurt? |
Nu prea mi s-a parut cine stie ce, 10.000 B.C. il depaseste cu mult.
|
Originally Posted by Pitbull:
:)) super tare Filmul e o capodopera,urmatorul film al lui Mel Gibson va demonstra asta. Apropo aia erau Canibali ,un fel de adunatura a tuturor triburilor.;) |
Originally Posted by johnny89:
|
Nici nu suporta termen de comparatie, 10.000 B.C. merge la Recycle Bin, impreuna cu alde 2012 si New Moon, burning together in the movies hell forever and ever without any chance or posibility of redemption...>:)
Amen. |
O avea 10.000 B.C destule clisee dar mi se pare mai interesant..mamuti, desert si totul culminand cu piramidele.La Apocalypto nu pot sa spun ca m-a impresionat ceva, doar partea cu sacrificiile si eclipsa.
|
Originally Posted by johnny89:
Se vede ca mai ai de invatat.Doar ideea filmului trebuia sa te impresioneze,povestea si finalul filmului.Efectele spaciale sunt si ele intr-o anumita masura partase la succesul unui film ,dar nu asta e cel mai important. |
Nu ma omor eu dupa efecte, cel mai mult chiar dramele imi plac dar asta n-a fost chiar pe gustul meu/^#(^ mi-ar fi placut mai mult cu accentul pe scara macro.
|
Mie 10.000 B.C. nu mi-a transmis nimic, a fost o povestioara banala. In schimb, Apocalypto a surprins in mod subtil declinul unei civilizatii si momentul de inceput al unei noi pagini din istoria acelor locuri.
|
Uite aici care-i treaba cu laba aia veselä (desi se voia tristä) de "10,000 B.C.":
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...42#post1403642 |
All times are GMT +2. The time now is 21:24. |