![]() |
Avem voie cu clone? :?
|
Prea multe filme ale lui Scorsese nu prea am vazut decat Goodfellas sau mult laudatul Taxi Driver... nici unu nu m-au impresionat. Shi hai sa fim seriosi care film e mai greu de facut... Babel sau The Departed?... cu siguranta Babel pe care Iñárritu l-a realizat grozav de bine shi nu o spun doar dupa mine ci dupa ce am citit parerile altora shi m-au facut sa ma conving de aceast lucru, chiar sa imi dau seama ca Babel ar putea fi considerat cu usurinta o capodopera, fiindca sa fiu sincer eu nu observasem atatea dupa ce am vazut filmul (Iñárritu chiar este genial - 21 Grams alt exemplu).The Departed din cate am auzit este un plagiat. Acum chiar daca nu ar fi plagiat tot un film mai simplu decat Babel este. Nu zic ca TD n-ar merita Oscarul (desi Babel e mult mai impresionant), dar cu siguranta la categoria cel mai bun regizor Iñárritu era peste Scorsese.
|
The Departed nu este un plagiat, pentru ca Scorsese n-a ascuns nicio clipa ca adapteaza pentru publicul american un film de succes din Hong Kong. Practica este foarte obisnuita la Hollywood, care, in lipsa se subiecte noi, cumpara scenarii straine si le adapteaza la gusturile americane. In orice caz, Scorsese nu merita Oscarul si, chiar daca se spune ca a plans de fericire in culise dupa ce si-a capatat statueta, sigur va ramane cu o mare dilema: l-a primit de mila/sila sau pe merit? Raspunsul este destul de evident... :)
|
Spre rusinea mea nu inteleg 100% ce inseamna plagiat. Shi oricum ai perfecta dreptate :lol:
|
Originally Posted by StefanDo:
|
chiar dacã nu merita Scorsese pentru aceastã mediocritate de film, bine cã i-au dat cã mã sãturasem de moaca lui imploratoare din fiecare an. mi-ar fi fost silã/milã sã-l mai vãd încã nºpe ani la rînd de acum încolo la oscaruri cu faþa aia umilã, gata sã plîngã, sã stea în genunchi ca sã-i dea premiul mult rîvnit. în ce hal a ajuns! dacã avea un pic de demnitate, nici n-ar mai fi cãlcat pe acolo din momentul în care n-a cîºtigat pe vremea cînd fãcea filme bune. din cîte am auzit, woody allen n-a fost prezent la ceremonie cel puþin prima datã cînd i-au dat 2 premii (la Annie Hall). i se rupea de Academie. parcã nici Marlon Brando nu se ducea ºi cred cã mai sunt cazuri de oameni demni. îi apreciez pe cei care se duc doar de distracþie, fãrã sã le pese dacã vor cîºtiga sau nu.
|
Originally Posted by Carmine Galante:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14787 |
Originally Posted by marx:
esti tare, man!!!!: :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 00:15. |