![]() |
redmen, un film de talia celui de care vb nu poate fi luat prea in serios
|
Probabil nu`ti place nici umorul englezesc :)
|
pai, tinand cont ca e regizat (Braindead aka Dead Alive) de Peter Jackson, sa zicem ca nu'mi place umorul englezesc :lol:
|
Io ma refeream la Shaun of the Dead.
|
aaaa.. :huh: :P
|
funny games mi s-o parut din cele mai proaste filme horror .... mai ales faza cu telecomanda m-o dat pe spate :sick:
|
Cine spune k George Romero e cel mai bun regizor de filme horror. Pana acum a facut numai filme proaste, rareori mediocre. Sa fim seriosi. Singura tema din filmele "de Oscar" ale lui Romero a fost zombi. E ceva exagerat. Fiecare titlu pe care l-am vazut de la filmele lui Romero a continut cuvantul DEAD : Land of the Dead ; Diary of the Dead ; Day of the Dead. E cumva o serie a filmelor care contin cuvantul DEAD?
Si dak ar fi sa aleg filmele horror care imi plac cel mai mult as alege filmele inspirate din cartile lui Stephen King. Pet Sematary , Carrie , 1408 si IT au fost remarcabile , si cine nu lea vazut il invit sa le urmareasca |
Originally Posted by ghost04:
ce nap |
Draga Ghost04, n-o fi Romero chiar cel mai bun regizor de filme horror, dar aceste filme ale lui, "proaste, rareori mediocre" , i-au inspirat pe multi, de-a lungul timpului. Cat despre prezenta cuvantului "dead" din titlurile filmelor sale, eu zic ca esti suficient de inteligent sa-ti dai seama ca-i vorba de o serie. De altfel, te poti lamuri singur aici : http://www.imdb.com/name/nm0001681/maindetails ...sau nu esti ? |
George A.Romero Rules :lol:
Cartile lui Stephen King sunt geniale,filmele rareori reusesc sa fie pe masura cartilor sale. |
Freddy vs Jason - poate m-a dezamagit asa de tare si pentru ca aveam pretentii mari de la el. Pentru mine filmul era un fel de clash of the titans. But it just SUCKED!! In afara de o singura scena, cea cu baiatul ala din cada, absolut nimic care sa ma faca sa tresar.
House of Wax, cel din 2005 evident, nu cel din 1953 cu marele Vincent Price (I am a fan of classic horror movies :) ). Recunosc ca m-am uitat la film doar ca sa o vad pe Paris Hilton murind :lol: si chiar asta era singurul motiv pentru care se merita sa ma uit. |
cred ca erai beat cand te-ai uitat la ele...daca spuneai din start ca nu-ti plac filmele lui poate mai intelegeam...dar sa spui ca a facut numai filme proaste... Night of the Living Dead a marcat un nou inceout pt genre-ul horror Martin, Creepshow, Monkey Shines, The Dark Half deja sunt niste clasice
no comment
bati campii...The Dark Half si Creepshow sunt dupa Stephen King crawl back under your funeral stone |
Originally Posted by gabonne1:
is he now? |
Originally Posted by buticut:
din seria cum sa ne batem joc de filmul horror facand niste bani |
KKt
Nu zic nimik,numai Blood Gnome si the Breed ,pe amandoua gasiti la http://filmedegroaza.ebul.ro/ .
|
avertisment
|
Originally Posted by StefanDo:
se recomanda o blocare de IP din start |
intr-adevar, dar i-am trimis un mesaj privat si sper ca a inteles :)
|
Cel mai prost horror? Pai toate remake-urile americane dupa filmele de groaza ale altora.
|
hmmm....sunt o groaza de filme horror proaste , de-asta la multe nici nu le mai stiu numele :shock: ...dar asa ca exemple:Tales from the crypt-serial, Trifidele-e un film vechi de tot, si nu ii stiu denumirea in engleza, si poate am sa dezamagesc pe multi dar as include in cele mai proaste si seriile:I know what you did last summer, in general nu imi plac cele care il includ pe Jason si pe Freddy Krueger :x ;) ...nu imi plac horror-urile cu adolescenti...aaa si sa nu uit de Blair witch project=absolut fals si prost...ca film...iar printre cele mai bune horror-uri ar fi:land of the dead, the mist, dracula, psycho ale lui Hitchock, apoi ecranizarile dupa Stephen King si John Carpenter sunt fenomenale, foarte reusite...IT, de exemplu...King e si scriitorul de horror, pe care il ador...si pot sa zic oricum ca sunt multe filme horror bune, mai multe bune decat cele proaste :happy:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:56. |