![]() |
Multumesc.
Da, o sa mai avem parte cat de curand. |
Originally Posted by Bubu:
vine noua admina si spune "ho, ba, nu mai injurati, c'est BUBU" :lol: |
Originally Posted by marx:
cita ipocrizie din partea acestui marx...! sint convins ca-si freak miinile k pleak emi! si nu m-ar mira sa aflu k acelasi marx e in spatele spamurilor nenumarate d p ac. forum!! :sick: |
mai degraba herbert :P
|
eu stiu k TU ai cva cu (impotriva lui) herbert (k si cu/impotriva lui: bubu, pitbull, notorious... sa mai continui sau sa mai continuu? ;) ), dar nu: nu cred k e herbert... care ar fi motivul??
i'm telling u k e tov. marx: he has the reasons, the drive, the spite & the energy to do it! |
continuia si continuua :P
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
[quote="Alex Leo Serban"]
|
... dk tu crezi k poti convinge p cineva cu ac. vorbe mieroase...
tocmai pt k munk lui emi am apreciat-o si eu - si el stie asta - am scris ceea c am scris! a ta - nu stiu, k nu m-am imbolnavit k sa-ti cer, k la doctor, a second opinion :lol: |
|
it only confirms what i thought: u r a retard! :lol:
|
loool |
Originally Posted by gionloc:
|
yeah right... toti avem probl psihice cu exceptia ta! :w00t:
hai, marsh inapoi la punct; virgula o punem noi ;) |
Deci, adineaori am visat cä eram la cinemeetingu' ästa, acolo la noi la '80 pe terasä, si discutam cu Airlight si cu Obvious despre proiectul lor äla cu ACADEMIA. Si nu stiu de ce, aveam un fel de premonitie negativä. Apäi, Dómne-fèri...
|
|
... mitocanu tot mitocan :sick:
eu, kiar si cind ma enervez (si o fac adesea, con gusto! :P ), ramin urban, iar cuvintele tari - sau deokeate - p care l folosesc nu sint altceva decit sabiile unui duel cavaleresc... tu, in skimb, vii cu maciuk - si flegmezi p sabie, k intr-o versiune hiphop la 'dezonorata' lui von sternberg, cind marlene s rujeaza inaintea executiei in oglinda sabiei unui ofiter... dar lucrul p care nu ti-l pot ierta, dincolo d magarii d duzina, este k esti absolut, cumplit, complet, definitiv, incomensurabil & interminabil (d) boring! |
Quote:
|
domnule (!?) marx, avand in vedere ce ati spus mai sus
nu realizati ca ceea ce spuneti
vi se adreseaza dumneavoastra de fapt? sau cum etapa asta Craiova o batut... hmm... vi s-au dilatat venele mititel-e (altfel) incat nu mai vedeti bine ? |
.LA MULTI ANI !!! pt. zile mai bune ;) multa sanatate,fericire si filme!
.cui? 8) se stie el. |
All times are GMT +2. The time now is 04:11. |