Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ma pis pe CFR (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89216)

Ambra Blu 13 Sep 2006 10:55

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ult kestie (apropo tot de venezia): mie mi-a reprosat o japoneza, la coada la kenneth kkt branagh, k fumez... AFARA!!! tot dadea din labele alea d ratza cind am inceput sa pufai, eu m-am facut k nu observ, pina a avut tupeu sa-mi spuna sa dau fumu in alta parte!!! i-am zis, it's open air, so gimme a break.
e o lume defecta.

CLAR.

Nightwane 13 Sep 2006 12:17

in aeroporturi NU s mai fumeaza

in aeroportul din Malaga (cu accent pe primul a) se mai fumeaza. Si in Milano (+restul :P) doar la wc.

Alex Leo Serban 13 Sep 2006 12:40

Originally Posted by Bubu:

Eu daca as fi la putere as face timbrul ala de 2.000.000 de lei bucata, sa usture pachetul la buzunar. Sa dea la greu daca vrea sa fumeze... :w00t:

P.S.: Incendiara declaratie, nu-i asa? :love:

F BINE - sa fie 100 d euro paketu! da sa avem voie sa suflam TOT fumu in mutra alora care nu fumeaza :x pasivilor!! :D

EgoN 13 Sep 2006 13:18

mda, e o porcarie. de fiecare data ne aratam mai catolici decat papa. am aflat ca normele ne spun : "mai usor cu fumatul peste tot", alegem solutia cea mai usoara: "trebuie sa facem vagoane speciale pentru fumat? in gari sa facem "smoking areas"?? e greu fratia, interzicem cu totul"...

Leonard 13 Sep 2006 13:43

Originally Posted by Cinemania:

cfr=caca-te frate romane pe caile ferate romane

eu ºtiam CFR=Cacã-te Fãrã Ruºine.

F BINE - sa fie 100 d euro paketu! da sa avem voie sa suflam TOT fumu in mutra alora care nu fumeaza :x pasivilor!! :D

dacã aþi fuma trabuc din ãla mai scump (2-300.000) sau din ãla cu foiþe sau pipã nu ar mai deranja pe nimeni cã au un miros plãcut. chiar ador sã stau la masã cu cineva care fumeazã aºa ceva. poate sã-mi sufle ºi-n faþã. dar fum de þigarete din astea ieftine de pînã în 50.000 ce fumeazã toatã lumea normal cã e insuportabil pt nefumãtori. provoacã usturimi de ochi, nu e vorba numai de plãmîni

Alex Leo Serban 13 Sep 2006 14:23

bah, mie mi s pare gretzos TOCMAI fumu d trabuc! cit o fi el d dulce, d aromat (sau poate tocmai d aia), imi vine sa vars cind il simt...
fumu d tigara e cu totul altceva!
aaaaaaaaaah, tigara: acest scurt foretaste al iadului in care-o sa cadem... :P

Bubu 13 Sep 2006 14:37

Care ai fumat pipa? Eu am fumat...

Ambra Blu 13 Sep 2006 14:50

'If alcohol is queen, then tobacco is her consort. It's a fond companion for all occasions, a loyal friend through fair weather and foul. People smoke to celebrate a happy moment, or to hide a bitter regret. Whether you're alone or with friends, it's a joy for all the senses. What lovelier sight is there than that double row of white cigarettes, lined up like soldiers on parade and wrapped in silver paper? I love to touch the pack in my pocket, open it, savor the feel of the cigarette between my fingers, the paper on my lips, the taste of tobacco on my tongue. I love to watch the flame spurt up, love to watch it come closer and closer, filling me with its warmth.'

Luis Bunuel, My Last Sigh

GhitzaCartitza 13 Sep 2006 18:58

si acum hai sa obligam pe toata lumea sa fumeze :hmm:.

Bubu 13 Sep 2006 19:05

...da, sa fumeze, sa bea si sa f-f-f-f-f-f-f-f-f-f-fumeze..., nu?!

Alex Leo Serban 13 Sep 2006 19:19

Originally Posted by Ambra Blu:

'If alcohol is queen, then tobacco is her consort. It's a fond companion for all occasions, a loyal friend through fair weather and foul. People smoke to celebrate a happy moment, or to hide a bitter regret. Whether you're alone or with friends, it's a joy for all the senses. What lovelier sight is there than that double row of white cigarettes, lined up like soldiers on parade and wrapped in silver paper? I love to touch the pack in my pocket, open it, savor the feel of the cigarette between my fingers, the paper on my lips, the taste of tobacco on my tongue. I love to watch the flame spurt up, love to watch it come closer and closer, filling me with its warmth.'

Luis Bunuel, My Last Sigh

c misto! suna mai bine in engleza decit in romana in care l-am citit eu...

herbert 13 Sep 2006 20:50

am toata compasiunea pentru fumatori (niste draguti/orgoliosi
viciosi irationali :) ), dar sa nu faca fum in preajma mea..., adica sa nu atenteze la libertatea si dreptul meu de a respira un aer putin mai curat...
fumatul dauneaza sanatatii :)
punct.

Bubu 13 Sep 2006 21:47

Te referi strict la tutun? :w00t:

Cinemania 13 Sep 2006 23:02

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by Cinemania:

cfr=caca-te frate romane pe caile ferate romane

eu ºtiam CFR=Cacã-te Fãrã Ruºine.

caca-te frate romane, Cacã-te Fãrã Ruºine pe caile ferate romane

iti convine? :D

Alex Leo Serban 14 Sep 2006 07:57

Originally Posted by herbert:

am toata compasiunea pentru fumatori (niste draguti/orgoliosi
viciosi irationali :) ), dar sa nu faca fum in preajma mea..., adica sa nu atenteze la libertatea si dreptul meu de a respira un aer putin mai curat...
fumatul dauneaza sanatatii :)
punct.

bullshit! toata viata dauneaza grav sanatatii, so...

Bubu 14 Sep 2006 10:56

Are dreptate L. Oricum viata e o boala cu transmitere sexuala.

notorious 21 Sep 2006 11:32

ma rog... everything has been said. daca nefumatorii vor sa respire aer curat, sa aiba spatiul lor, daca noi vrem sa fumam, sa avem spatiul nostru. nu e prea 'ideala' scindarea asta a lumii, dar ne sacrificam pt propriile privilegii.

notorious 21 Sep 2006 11:40

p.s.: eu ma pis pe cfr pt ca au scos sageata pana la tulcea care oricum, ocolit, facea 4h30min. acuma, din nu stiu care bullshit, ca vor sa repare nu stiu ce linie (yeah, right, pariu ca fac cale pt trenul ghiulea!), au bagat un accelerat care face 6h45min asa ca apelez la microbuzele ucigase care pleaca din 2 in 2 ore. nu mai mersesei cu acceleratul de la vreo 10 ani, dar am avut ocazia weekend-ul asta, in drum spre sinaia.

culmea, initial nu mirosea a buda, dar pe la jumatatea drumului, dupa ce s-a usurat 1/2 din vagon, m-a izbit o Mireasma ucigatoare. si aveam si flori pt vara-mea, ca era ziua ei ! in cele din urma, mirosul placut emanat de ele a fost rapus de Mireasma. toata lumea simtea Mireasma, dar era mai obisnuita cu ea decat mine. era atat de obisnuita, incat a refuzat sa deschida fereastra, pt ca, vai, era frig si nu voiau sa stea in curent.

concluzia: asa oameni, asa Mireasma ! o merita (unii) !

Nightwane 21 Sep 2006 12:23

Originally Posted by notorious:

nu mai mersesei

and today, on Nutricious' gene pool: the Hillbillies.

Thank you, you'vew been a great audience.

notorious 21 Sep 2006 12:24

sper ca realizezi singur cat esti de idiot.

All times are GMT +2. The time now is 17:40.