![]() |
asta am zis si eu..e mediu-metraj si in general a fost inclus la categoria "scurt-metraje" peste tot pe unde a fost...oh well...important e ca a castigat.
|
de aici am luat
http://www.hotnews.ro/articol_56847-...lungmetraj.htm si eu m-am mirat, dar foarte putin... |
pai daca au numit-o "Marinela..." ce diferenta mai e intre scurt, mediu si lung-metraj..
|
Originally Posted by herbert:
la Milano, a fost kiar omagiere Nem, cu proiectia celor mai premiate scurte ale lui. (plus concursul). |
intrebarea e daca se incadreaza la lung-metraje
|
Sarmanii oameni... :(( :huh: Dar oare chiar nu au putut fi salvati? Adica... vreau sa spun... ce accident atat de puternic incat sa moara trei oameni...
Si, apropo: cate filme a regizat regizorul acesta? Poate sa-mi parjoleasca si mie pe un CD vreun film de-al sau? :o :? |
Originally Posted by alakazam:
Primul lui lung-metraj, California Dreaming (cu Armand Assante) era vorba ca se va lansa in toamna asta. Eu i-am vazut doar scurt-metrajele "Mihai si Cristina" si "Poveste de la scara C", si pe astea s-ar putea sa le gasesti pe cai mai mai mult sau mai putin oculte, dar pe care nu e cazul sa le mentionez aici. Plus, ca bonus, cauta pe YouTube videoclipul formatiei ab4 "Cold", ca e regizat tot de el. |
Apropo, ce se intampla cu filmul? Il va monta un alt regizor?
|
Din cate am auzit, cand Cristi Nemescu a avut accidentul, lucra deja la montaj, si editase o varianta preliminara a filmului. Am inteles ca restul va fi montat de mai multi regizori (printre care si Radu Muntean) respectand viziunea lui Cristi.
|
un nou premiu pentru Cristi Nemescu - Opera Prima la Prometheus
"(...)Desi au recunoscut ca le-a fost foarte greu sa ia aceasta decizie, membrii juriului au votat in favoarea regretatului regizor Cristian Nemescu. Premiul a fost ridicat de catre producatoarea ultimelor sale filme, Ada Solomon. „Cristian continua sa fie alaturi de noi prin acest premiu. Am infiintat, in memoria lui, fundatia culturala «Next», pentru ajutorul tinerilor cineasti“, a spus Ada Solomon dupa ce i-a fost inminat premiul. „Lucrurile merg mai departe. Exista intotdeauna pasul urmator si un «next»“, a completat ea". mai multe detalii aici: http://www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=98ed011410 |
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |