![]() |
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by StefanDo:
aa... am ras copios la faza cu scosul si bagatul dopului :)) . vroiam sa spun ca avand in vedere ca ma asteptam deja ca finalul sa fie tare varza si un mare fass care sa ma lase total in pom a fost totusi bine. nu spun ca nu contest lipsa de logica presarata pe parcursul serialului, dar am de gand sa il vad peste ceva vreme si pt a doua oara. |
Originally Posted by Windom:
Well, I did hope ! :D |
|
Serialul Lost este simptomatic pentru o generatie (tinara ) nescolita si lipsita de minine cunostinte culturale.Pentru acesti oameni ,amestecul asta post modern kitchos pare sa functioneze de minune.Bagi de toate :decoruri exotice ,disparitii ,o spoiala filozofica jenanta ,incalcarea celor mai elementare reguli ale fizicii ( inerenta jonglare cu :timpul ,fizica cuantica ,teoriile lui Einstein ,etc.) ,conspiratii si gargara pseudometafizica .In primul sezon recunosc ca m-a prins si pe mine dar apoi pelteaua a devenit evidenta.Unii sustin ca si dragostea tine doar 3 ani .Cum a reusit serialul asta sa tina 6 sezoane tine de domeniul miraculosului.Singurul miracol din Lost .
Lost a devenit un ''Asteptindu-l pe Godot '' in varianta Tv in care finalul nu avea cum sa arate nimic . |
Originally Posted by bremen1980:
Bremen, nu poti fi totusi putin mai subtil cu noi ? :)) I mean, i know we're plain silly and all but you could make it sound softer, dammit X( Chiar trebuia sa ne injuri pe fatza ? :P @the fans: letz rokk on dudes !O) http://www.youtube.com/watch?v=7b9A4ukseZ8 @the haters: stop being so serious, being always serious is the main cause of WAR ! ... There I've said it :"> |
S-a gatat Lost, ati ramas cu un imens gol, vedeti numa' sa nu-l umpleti cu Fringe (tot de la JJ citire). Bagati si voi un The Wire or somethin' more rational for christ sake.>:)
|
|
Chambord am dat peste o coincidenta care mi-a placut .Saptamina trecuta Don Draper scotea pe gura urmatoarele cuvinte :''I hate to break it to you, but there is no big lie, there is no system, the universe is indifferent ''.Ieri citeam ceva despre existentialism si am dat peste aceeasi chestie :suntem singuri aici si nimanui nu-i pasa de noi.Era generatia postbelica :Sartre ,Camus ( si mitul lui Sifilis :)) ) ,Beckett ,Ionesco.
Asta ar fi trebuit sa stie si cei care asteptau minunea explicativa din Lost Aseara in Mad Men Don Draper isi amintea de decesul unei rude la care el a fost ''purtatorul cosciugului' :Aveam 15 ani si ei au decis sa nu-mi ascunda nimic '' |
Dude, you're takin Don Draper waaay to seriously ! And I told ya this means fucking war maaaan. Listen to the Island man, the Island don't lie ! She just bullshittin us a lil'. That's all. <):)
|
Don Draper este fratele mai mare pe care nu l-am avut .:P .
Dr.House ar avea rolul unchiului. Lasind gluma la o parte ma uit la Mad Men doar atunci cind am timp. |
|
De pe la începutul sezonului 3 am început să mă uit la Lost numai pentru dânsul .
|
ultimele doua sezoane au fost varza,trebuiau sa-l termine de mult iar finalul a fost rasuflat si exagerat.
|
am terminat lost acum ... 1 luna cred este foarte frumos
|
Originally Posted by bremen1980:
Vad ca cei mai in masura sa comenteze despre Lost sunt cei care au renuntat dupa sezonul 1 ( e clar ca daca nu v-a placut dupa un sezon nu o sa va placa niciodata). Dar ei sunt niste bagatori de seama. Ceea ce e simptomatic pentru niste intelectuali ratati. Daca ati fi vazut serialul cu atentie ati fi remarcat ca filozofia, fizica, mitologia etc au fost inca de la inceput in background si netratate cu seriozitate. Iar finalul normal ca nu arata nimic pentru ca nu asta era scopul. Iti trebuie mai mult decat inteligenta sa te prinzi de asta.
Originally Posted by Windom:
Nu o sa intelegi niciodata Eraserhead ;) . |
Ce sa inteleg, filozofia, fizica si mitologia plictisului?(:|
|
|
:)) tare
|
Ce mistere nu au fost elucidate ? Nu de alta , dar sunt si eu curios ! Va dati cu parerea de-ampulea, ati vazut alt serial cred. S-a incheiat cum nu se putea mai bine , au scos maximul din ce s-a vrut !
Si ce plm vorbiti aiurea despre filosofie? Serialul in sine s-a vrut a fi psihologic , etaland toate schimbarile ce tin de fiecare persoana . Va dati mari cunoscatori ... nu v-a placut si incepeti sa faceti tam-tam aiurea! Oricum filosofia este un rahat istoric ... toti la un moment dat ne gandim la anumite chestii pe care le descoperim in "marile" scrieri ale "istoricilor intelepti" cum ar fi : Sartre , Descartes , Socrate si etc . Aia au fost niste idioti , care nu aveau treaba p-acasa , stateau toata ziua cu pla-n sus si meditau mai ceva decat budhistii, iar voua genul asta de oameni vi se par "atragatori" ! Pfff , pentru numele lui Dumnezeu , nu mai aruncati vorbele-n vant ! |
All times are GMT +2. The time now is 18:16. |