Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88740)

catherine zeta 16 Apr 2007 18:02

Originally Posted by Zettta:

Originally Posted by Luke_Dorian:

ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.

Te inseli. :) Catherine a primit oscarul pt rolul din Chicago.

ba are mai multe oscaruri :P eu sunt cea mai mare fana a ei si o cunosc ffff bine so cute in chicago . l-am vazut pe cel romanesc cu ilinca goia . toate tariile au preluat chicago . nimeni nu a putut sa ajunga la nivelul musicalului american !

S0bY 19 Apr 2007 06:02

Angelina Jolie :D

aayana 19 Apr 2007 09:23

Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?

Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada.

Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones.

Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie!

That`s my opinion, fara suparare daca cineva nu e de acord. 8)

catherine zeta 19 Apr 2007 12:41

Originally Posted by aayana:

Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?

Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada.

Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones.

Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie!

zeta e cea mai tare si e unica :P si nu are ochii mici ii are fffff mari :P i are cam , ca o japoneza dar mai rotunzi un pic . si daca nu ar reusi ca actrita de ce ar fi luat oscarul ? se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ?

catherine zeta 19 Apr 2007 12:46

ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.

nu se poate :(( .oricum mersi pentru rectificare.

de ce sa nu se poata ? zeta e cea mai buna din loome nimeni nu o intrece .

angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P

crin3l 19 Apr 2007 15:17

Originally Posted by catherine zeta:

angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P

am si eu o curiozitate... cati ani ai ? :huh:

crisa 19 Apr 2007 15:25

Zeta arata bine. Jolie joaca bine. Iar Hayek... ma lasa rece... ;)

catherine zeta 19 Apr 2007 16:03

Originally Posted by crin3l:

am si eu o curiozitate... cati ani ai ? :huh:

am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am :P

aayana 19 Apr 2007 22:21

Originally Posted by aayana:

zeta e cea mai tare si e unica :P se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ?

Am zis " fara suparare" , ok? De gustibus et coloribus, non disputandum ;)

Originally Posted by crin3l:

am si eu o curiozitate... cati ani ai ?

Nu e greu de ghicit :)
Mai vrei indicii?

am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am

catherine zeta 26 May 2007 18:55

nu conteaza cati ani am , oricum se stie ca zeta e cea mai buna si cea mai buna si cea mai frumoasa .

aayana 27 May 2007 05:46

Ok, dream on! 8)

VampireDarkPrincess 14 Jul 2007 21:02

pai mie imi place angelina jolie si Catherine Zeta Jones ..nu stiu care imi place mai mult dintre ele ... am vazut ca aayana a scris ca ii place penelope cruz... intradevar e talentata, si mie imi place.

ale-anda 26 Aug 2007 21:31

Chaterine Zeta Jones !!! :)

angel_4u 27 Aug 2007 15:47

Angelina Jolie

RockGirl008 27 Aug 2007 21:53

catherine zeta-jones

lucky 13 Sep 2007 14:51

Zicea cineva ca Angelina e cea mai frumoasa dintre ele,dar am vazut acum vreo doua zile o stire despre ea la TV si arata ingrozitor.A slabit foarte mult...Eu as alege-o pe Salma, chiar mi-a placut in After the sunset si Frida :) pe deasupra arata si bine .

jikatuki 18 Oct 2007 02:59

Sal...sincer Angelina ar avea un tip de treaba cu cinematografia da nici ea nu prea e de doamne ajuta iar celelalte 2 sunt praf si pulbere

aayana 30 Nov 2007 16:17

Originally Posted by lucky:

Zicea cineva ca Angelina e cea mai frumoasa dintre ele,dar am vazut acum vreo doua zile o stire despre ea la TV si arata ingrozitor.A slabit foarte mult...Eu as alege-o pe Salma, chiar mi-a placut in After the sunset si Frida :) pe deasupra arata si bine .

Noi facem comparatie aici de la momentul Tmaxim al fiecareia, daca pe Zeta nu au aratat-o niciodata nemachiata sau nepieptanata asta nu inseamna ca nu poate arata rau 8)

morphego 18 Jan 2008 09:46

De ce nu Charlize Theron? :D Observ ca e topul brunetelor focoase...asa ca aleg...hmmm...Angelina Jolie...in vremurile bune...cand o vedeam cu ditamai push-up-ul in Lara Croft...

grafico 22 Jan 2008 12:35

catherine zeta-jones

nu numai pentru ca e foarte frumoasa, dar mai e si foarte talentata, ma uit cu drag la filmele ei, unul singur nu mia placut, zorro :hmm: .

All times are GMT +2. The time now is 18:15.