![]() |
Originally Posted by Zettta:
ba are mai multe oscaruri :P eu sunt cea mai mare fana a ei si o cunosc ffff bine so cute in chicago . l-am vazut pe cel romanesc cu ilinca goia . toate tariile au preluat chicago . nimeni nu a putut sa ajunga la nivelul musicalului american ! |
Angelina Jolie :D
|
Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?
Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada. Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones. Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie! That`s my opinion, fara suparare daca cineva nu e de acord. 8) |
Originally Posted by aayana:
zeta e cea mai tare si e unica :P si nu are ochii mici ii are fffff mari :P i are cam , ca o japoneza dar mai rotunzi un pic . si daca nu ar reusi ca actrita de ce ar fi luat oscarul ? se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ? |
Originally Posted by Luke_Dorian:
de ce sa nu se poata ? zeta e cea mai buna din loome nimeni nu o intrece . angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P |
Originally Posted by catherine zeta:
|
Zeta arata bine. Jolie joaca bine. Iar Hayek... ma lasa rece... ;)
|
Originally Posted by crin3l:
am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am :P |
Am zis " fara suparare" , ok? De gustibus et coloribus, non disputandum ;)
Originally Posted by crin3l:
Mai vrei indicii?
|
nu conteaza cati ani am , oricum se stie ca zeta e cea mai buna si cea mai buna si cea mai frumoasa .
|
Ok, dream on! 8)
|
pai mie imi place angelina jolie si Catherine Zeta Jones ..nu stiu care imi place mai mult dintre ele ... am vazut ca aayana a scris ca ii place penelope cruz... intradevar e talentata, si mie imi place.
|
Chaterine Zeta Jones !!! :)
|
Angelina Jolie
|
catherine zeta-jones
|
Zicea cineva ca Angelina e cea mai frumoasa dintre ele,dar am vazut acum vreo doua zile o stire despre ea la TV si arata ingrozitor.A slabit foarte mult...Eu as alege-o pe Salma, chiar mi-a placut in After the sunset si Frida :) pe deasupra arata si bine .
|
Sal...sincer Angelina ar avea un tip de treaba cu cinematografia da nici ea nu prea e de doamne ajuta iar celelalte 2 sunt praf si pulbere
|
Originally Posted by lucky:
Noi facem comparatie aici de la momentul Tmaxim al fiecareia, daca pe Zeta nu au aratat-o niciodata nemachiata sau nepieptanata asta nu inseamna ca nu poate arata rau 8) |
De ce nu Charlize Theron? :D Observ ca e topul brunetelor focoase...asa ca aleg...hmmm...Angelina Jolie...in vremurile bune...cand o vedeam cu ditamai push-up-ul in Lara Croft...
|
catherine zeta-jones
nu numai pentru ca e foarte frumoasa, dar mai e si foarte talentata, ma uit cu drag la filmele ei, unul singur nu mia placut, zorro :hmm: . |
All times are GMT +2. The time now is 18:15. |