![]() |
ba, io pe ce loc am iesit?
|
Coispe.
|
Cu coispele in gura ta.
|
Da' a ta ce-are, i-ocupatä de fascisti?
|
De separatisti.
|
Bäi, asta-i loviturä sub centurä! :(
Nu vorbi de separatisti în casa... (Las' cä-ti explic eu, la berea aia.) |
bwahaha. i am evil.
separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti separatisti |
BUFNILULE!!! :((
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Misto gluma ... :lol: :lol: :lol: |
Au mai ramas 10 si unul trebuie sa castige.Cred ca TVR-ul putea sa faca altceva cu acesti bani.
|
.evident. putea lansa campania "mici romani"
|
Cu siguranta ca va urma dar numai cand o termina pe asta.Si daca castiga Stefan cel Mare cum o sa-i dea premiul?
|
Mi se pare groaznic de trist clasamentul pentru ca nu se rasfrange sub nicio forma asupra celor votati ci asupra celor care au votat. Votul popular reflecta cat de confuz si bascalios este alegatorul roman si dovedeste inca odata ca in mare suntem lipsiti de niste puncte de reper. Interesant e ca multe persoane au refuzat sa voteze neavand incredere in campania TVR (poate ca ar fi aratat altfel clasamentul). Nu pot fi in totalitate de acord cu finalistii dar e totusi bine ca in clasamentul primilor 10 nu s-a infiltrat vre-un ilustru necunoscut, mai mult sau mai putin in viata (ma refer aici la exemplare precum Becali, Moga, Radoi etc.).
|
toate ca toate, dar ii meritam pe toti becali sau mutu din top.
|
Castiga Stefan cel Mare, care in urma campaniei se va numi Stefan cel Mare Roman.
|
neah. sigur o sa castige Eminexu'. Ca e cel mai sifilitic roman.
|
nu, ca nu-i mai poti spune bunelului prins intr-un moment delicat "iliescu sa fii tare cum a fost ...eminescu"
|
Originally Posted by Airlight:
that's a good one :P PS deceptii personale: - k maria tanase nu e mai sus - k monica lovinescu nu e deloc - k cioran nu e in locu lui eliade - k antonescu e intre primii 10 - k zelea codreanu e intre cei 100 si, fireste, cu voia dvs ult. pe lista -k jiji e m...m... mare roman |?| cind el, de fapt, e a-roman ;) |
eu as fi ales (asta daca nu ma votam pe mine. tee-hee!) pe negulesco sau ionesco. numa de-al dracu'. Iaca-sa.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
k Cioran nu e în locul lui Eliade??? uhhhh aceastã preferinþã , ne doare :happy: |
All times are GMT +2. The time now is 21:55. |