Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   reabilitare/gratiere (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87914)

Airlight 26 Feb 2006 19:38

io-te aici egzemplu de maturitate :)

Leonard 26 Feb 2006 19:47

puteþi sã faceþi altceva: fiindcã unii îl vor pe nume, alþii pe ALS ºi cum nu pot exista simultan (din dorinþa exprimatã de al doilea), puteþi împãrþi anul în sezoane: sã zicem 6 luni în care nume e banat ºi ALS va scrie, 6 luni în care nume nu e banat iar ALS e cu jucãriile în altã parte. acum proporþia nu e neapãrat 50%-50%, poate fi decisã de un poll 'ALS [SAU exclusiv] nume). dacã cei doi nu vor mai interacþiona, posibil sã nu mai existe probleme.

Cinemania 26 Feb 2006 19:52

Originally Posted by raptor:

:lol: si ce anume ar putea impiedica persoana de sex masculin cunoscuta in viata alternativa a cinemagiei drept "nume" sa revina pe forum? adica ce, nu ar putea sa revina sub o alta denumire?

ba da

Alex Leo Serban 26 Feb 2006 20:08

nu-l cunoasteti pe nume: el vrea - are ambitia asta - de a reveni AS 'nume'! he won't settle for anything less...

in ce ma priveste, daca revine - totusi - sub alt... nume, i couldn't care less: as long as he doesn't indulge in his trademark lewdness, obsessiveness & vulgarity, he could just be... well, just 'anyone'!

Leonard 26 Feb 2006 20:19

eu credeam cã nici nu se mai pune problema sã revinã cu userul 'nume', ci sã i se ia banul de pe IP. adicã pentru ce facem atîta caz? pt un rahat de username? credeam cã se discutã reacceptarea lui pe forum (evident cu un alt id. dar e irelevant oricum. importantã e persoana din spatele oricãrui id)

Cinemania 26 Feb 2006 20:32

Originally Posted by Alex Leo Serban:

adica tu compari joaca mea nevinovata cu nae cu ce a facut nume pe ac. forum??

nu a fost tocmai joaca si nu a fost tocmai nevinovata...or was it just a show off? oricum am zis ca pastrez proportiile

ogto 26 Feb 2006 21:03

Originally Posted by Pitbull:

n-ar fi mai de bun-simt un vot neutru? O abtinere?

nu. nu cred ca are nume ce cauta pe acest forum. nu are nici o contributie, e enervant, injura ca un dobitoc, iar daca voi vreti sa-i folositi pe post de bufon care sa agite apele pe aici, problema voastra.

herbert 26 Feb 2006 23:53

nu mai vroiam sa intru pe topicul asta inutil, dar fictiunile lui Ambra, care tot incearca - fara succes - sa ma localizeze (il asigur ca greseste si de aceasta data!!!), ironia sa neputincioasa, ca si dorinta de a umili chiar si atunci cand – parca - aproba si el ceva, m-au facut sa mai adaug:
1. Nae nu e "un analfabet" (analfabetismul e altceva...), are uneori doar o nesiguranta a gustului (ca si Ambra, de altfel...) si o scriitura defectuoasa, dar acestea se pot depasi prin educatie, reflectie, exercitiu critic si scriptic... Oricum, evolutia lui Nae (vezi primele sale postari) e evidenta... In ochii mei (am un feeling care nu ma inseala) "tanarul studinte" Nae are potential... Depinde de el, de mediul pe care il va frecventa si de care se va lasa influentat. Faptul ca regreta – aici si acum - absenta zgomotos-vulgar-primitivului nume si-l deranjeaza linistea de pe acest forum imi spune ca aerul civilizat ceh e prea tare pt el...

2. ii doresc sincer, fara ironie si malitiozitate, lui Ambra sa aiba o cursivitate a scrisului care sa nu-i boicoteze talentul literar, atat cat isi imagineaza el ca-l are...

3. Pitbull, care incearca sa salveze un naufragiat fara nume, ar trebui in primul rand sa-si reproseze faptul ca a tolerat (incurajat, poate doar s-a amuzat?...) comportamentul lui nume. („mai numica, draga!”). Daca l-ar fi scuturat hotarat, explicandu-i (ca are, slava lui Teoctist, har pedagogic) ca sunt lucruri care nu se fac, poate ca astazi nume, cu stea sau fara, era printre noi. Intre altele, nume imi arata mare prietenie la inceput, iar cand i-am spus ca trebuie sa inceteze atacurile impotriva lui als, s-a repezit cu mascari si injurii in serial asupra mea... astfel nume nu mai exista pentru mine.

4. il felicit pe Emanuel pt fermitate si intelepciune.

Ambra Blu 27 Feb 2006 00:17

Originally Posted by herbert:

nu mai vroiam sa intru pe topicul asta inutil, dar fictiunile lui Ambra, care tot incearca - fara succes - sa ma localizeze

Stai, bre, linistit, ca nu incerc sa te localizez, ca doar nu esti tumoare maligna. Am altele mai bune de facut. Pur si simplu ma uitam pe IPul de unde scrii tu vreo 500 de mesaje, si ala indica XXX. Asa ca ia-o mai usor, mai moale. Si ai scris cam multisor pentru un om care pretinde ca nu s-a atacat. Fii mai mindru, nu e o rusine asa de mare sa cunosti ruseste.
Eh, glumeam, nu e pe dracu'. Este.

herbert 27 Feb 2006 00:41

Originally Posted by Ambra Blu:

Stai, bre, linistit, ca nu incerc sa te localizez (...) Am altele mai bune de facut.

sarmul tau, Ambra, rezida si in faptul ca te ocupi SI de lucruri mici, chiar rusinoase. hai recunoaste, de ce te sfiesti? nu e nimic rau in asta: un creator vede si simte monstruos... e bolnav de ubicuitate... chinuit de curiozitate...
te-as injura, dar pe topicul asta trebuie sa fim cuminti, ca am venit la "mormantul" lui nume...

Nae 27 Feb 2006 04:31

@ALS: tristule... sorry... you whore! (a zis-o cu gurita lui)

@pit: ;)

@ambra: thx. aceste cuvinte ne doare. 8)

@raptor:
cea mai misto reactie pe tot forumu asta.

@Leonard: correct.

@cherryblossom: keep up your belief in good humans

@Airlight. gandesti frumos, as usual.

@herbert: mersi, i guess.

si emi... it's your choice... sigur, e frumos sa vedem care e cu cine, ce zice unu de altu, si cine nu-l suporta pe altu etc.... but really now, daca ai decis, inchide topicul asta, ca nu facem decat sa masturbam la comun.

mersi pentru participarea furtunoasa tuturor.

bellhop 27 Feb 2006 05:07

Originally Posted by BeNnY:

Cat despre probleme lui personale si penale, who gives a shit, asta e un forum, nu-ti versi nervii aici.

ba, da' important e forumu asta al vostru, te pomenesti ca n-ai voie nici sa fluieri pe el; sau, privit din alt unghi, nu-i mai bine sa-si verse omul nervii pe forum decat pe vreun trecator nevinovat? :?

in alta ordine de idei, ideea asta de comunitate cu reguli si printzipuri (as opposed to a totally free medium), care pana la urma devine bisericutza si ajunge sa gaseasca cate o oaie neagra...asa mi se face greatza; voi, cei ramasi, sunteti niste penali, nu cel "exclus" si ala o fi fraier ca va mai reveni vreodata printre voi, mare filosofie sa ignori un troll, sectarismul bazat pe afinitati elective e tot atat de reprehensibil ca orice sectarism;

personal nu ma consider facand parte din comunitatea voastra, drept care nu pot sa ma pronunt; userului nume, pe care nu-l cunosc si nu-l pot judeca dupa replicile dintr-un mediu virtual, ii doresc toate cele bune; ca si lui keyser soze, un alt personaj remarcabil care se pare ca a cam disparut;

cat despre voi, go back to Lord of the Flies :hmm:

Ambra Blu 27 Feb 2006 09:12

Uite pesti abisali scosi la suprafata de tsunami

http://www.b20vtec.com/forums/showthread.php?p=47293

Si un Damen tango promotional, pentru fiecare, caci acest film in cur ma doare.

Cinemania 27 Feb 2006 10:24

so they live them ancient fishes :D

Alex Leo Serban 27 Feb 2006 11:09

Originally Posted by Nae:

@ALS: tristule... sorry... you whore! (a zis-o cu gurita lui)

ce sa-ti spun, mi-e o mila de nume de nu mai pot...
he could kick the bucket for all i care! :P

KORBEN 27 Feb 2006 14:37

daca topicul asta e despre pesti abisali
atunci da
foarte interesant
daca e cumva gen "let name back in"
atunci tot da!
pentru ca e de un milion de ori mai suportabil decat jegbert
si pentru ca daca e vorba despre cinemagia=platforma pt fandoselile lui als ei bine nu-s de acord
ii ajunge dilema, sa fie fara de protestatri acolo, aici sa fie un simplu user.

Nae 27 Feb 2006 14:43

:D .....

KORBEN 27 Feb 2006 14:59

aku k am aflat de ce-a luat ban nume...
putea macar sa puna si el niste poze mai artzy fartzy
da asta nu skimba cu nimik datele problemei
u kunt-o-phobs!!!!!!!!!!

Leonard 27 Feb 2006 15:34

Originally Posted by KORBEN:

pentru ca e de un milion de ori mai suportabil decat jegbert
si pentru ca daca e vorba despre cinemagia=platforma pt fandoselile lui als ei bine nu-s de acord
ii ajunge dilema, sa fie fara de protestatri acolo, aici sa fie un simplu user.

de acord parþial. ALS e bun pt festivalurile la care se duce (Cannes, Veneþia, Berlin...) ºi ne dã amãnunte 'la cald' de acolo. în rest, toate off-topicurile lui mã scîrbesc.

p.s. e adevãrat cã ºi offtopicurile lui nume mã cam scîrbeau, mai ales meciurile cu ALS care erau niºte discuþii care trebuiau purtate pe privat. nu mã interesau.

Bulumulu 27 Feb 2006 17:18

surely PRO

All times are GMT +2. The time now is 21:29.