![]() |
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring.Cel mai bun somnifer
|
Cinderella Man - vãzut în 4 reprize în decursul a 2 zile, deci am adormit de 3 ori la el.
Escape from NY (vãzut mai demult da mi-am adus aminte) tot în 4 reprize. Batman Begins. 3 reprize. Syriana Memoirs of a Geisha |
Am adormit doua zile la rand la Syriana,am reusit sa-l vad pe tot in mai multe reprize.
|
Roll Bounce
Am inceput aseara sa ma uit la filmul mai sus mentionat dar am adormit si m-am trezit la timp sa vad finalul .
Extraordinar de PLICTISITOR FILMUL. Cred ca il intrece doar Brokeback Mountain la categoria filme pentru tratarea insomniei. Parerea mea ! |
Cred cä cel mai adânc am dormit la "Dr. Doolittle" - ästa cu Eddie Murphy.
|
1. Pearl Harbour - in aprox. 5 minute
pe asta il tin minte, fiindca m-a adormit in timp record, dar au mai fost multe altele. Tin minte ca printre ele era si "Saw"(l-am revazut in ziua urmatoare si am regretat, ca l-am revazut, evident, nu ca am adormit) si inca unu cu Ron Perlman, war drama or smth, cu niste rusnaci, care mi-a parut colcaind a clisee si extrem de penibil, nu ii mai tin minte titlul original cu exactitate, insa ala romanesc era ceva de genul "Dincolo de liniile inamice", parca |
Acasa, la multe, mai ales daca e noapte. :P
La cinema in schimb, nu mi s-a intimplat decit o data, la LOTR1. M-am invatat minte si la 2 & 3 n-am mai fost. |
la Aeon Flufff..de 4 ori..record personal...sper sa ramana asa
|
nu am adormit la nici unul dintre filmele cu multe nominalizari din acest topic.
dar am adormit la The Ring 2, Saw 2, Pride & Prejudice asta nou...de fapt, p'asta am refuzat sa-l mai vad, deoarece vroiam sa dorm linistit :P in general, adorm la filme cand sunt foarte obosit |
Originally Posted by Leonard:
esti varza. |
de la 'hostel' stiu ca voiam sa plec (chiar daca nu mi-a venit sa adorm propriu-zis :D) dupa prima ora or so... dar daca ma sculam de la 6:30 ca in fiecare zi de joi, as fi adormit - i'm putting my life at stake !
in cele din urma, m-am straduit sa raman pana la final, pierzand vreo 30 minute din meciul steaua-rapid. :( |
nu pot sa spun ca am adormit, dar am intrat intr-un fel de standby cand am vazut de curand `ken park`, un film care m-a uimit prin lipsa de statement de care da dovada, am incercat sa trag o concluzie, dar nu am reusit. please correct me if i`m wrong.
|
am adormit ieri la howard the duck - era chiar misto de slabutz facut... dar cred k eram prea obosit -- howard, i'll be back :D
|
'My Big Fat Greek Wedding' e unul dintre puþinele filme la care nu m-am putut uita. Nesimþit de inutil filmul, kiar ºi pt. scopuri comerciale.
|
avataru' ala l-am avut si eu candva. gusturi bune sinnerman.
|
Stealth - pericol invizibil... singurul, o experienta ce n-am s-o repet prea curand... nici n-am dormit prea bine, ma tot trezeam cand era cate-o explozie (... si au fost)
|
cele mai flagrante adormeli le-am tras (oboseala & plictiseala au facut o colaborare fructuossisima) la "Sacrificiul" lui Tarkovski, la un Rohmer (nu mai stiu daca era la "ma nuit chez maud" sau la vreunul din "Contes.."), la "Howard's End" (imi amintesc ca m-a trezit sormea care plangea la o scena se pare emotionanta) si last but not least la "Alphaville" al lui Godard :sick: si nu-mi pare rau.
la Brazil imi schimb am experimentat (prima oara cand l-am vazut) lupta perfecta intre corp/minte (ca sa vezi ca exista...) : corpusorul meu vroia sa doarma dupa zile intregi d nesomn, dar mintisoara era in awe. hmda. cam asa. la mai mare |
"The Texas Chainsaw Massacre" 2003 ma facut sa :sick: si sa am :alien: in stomac.Scene lipicios de scarboaste, ca de exemplu......supa de urechi cu degete de picioare, maxilare tocate cu limba etc etc plus torturari groaznice ;) ;) ;) ;)
|
Originally Posted by sandokan:
WTF? te-a facut sa-l ai pe E.T. in stomac? |
The Da Vinci Code echivalentu a 10 flacoane diazepan
|
All times are GMT +2. The time now is 12:46. |