Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

erick 05 Mar 2006 03:39

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring.Cel mai bun somnifer

Leonard 05 Mar 2006 09:47

Cinderella Man - vãzut în 4 reprize în decursul a 2 zile, deci am adormit de 3 ori la el.
Escape from NY (vãzut mai demult da mi-am adus aminte) tot în 4 reprize.
Batman Begins. 3 reprize.
Syriana
Memoirs of a Geisha

qwerty 05 Mar 2006 14:09

Am adormit doua zile la rand la Syriana,am reusit sa-l vad pe tot in mai multe reprize.

cine-fill 03 Apr 2006 20:01

Roll Bounce

Am inceput aseara sa ma uit la filmul mai sus mentionat dar am adormit si m-am trezit la timp sa vad finalul .
Extraordinar de PLICTISITOR FILMUL.
Cred ca il intrece doar Brokeback Mountain la categoria filme pentru tratarea insomniei.

Parerea mea !

Pitbull 03 Apr 2006 21:11

Cred cä cel mai adânc am dormit la "Dr. Doolittle" - ästa cu Eddie Murphy.

kasper hauser 03 Apr 2006 21:44

1. Pearl Harbour - in aprox. 5 minute

pe asta il tin minte, fiindca m-a adormit in timp record, dar au mai fost multe altele. Tin minte ca printre ele era si "Saw"(l-am revazut in ziua urmatoare si am regretat, ca l-am revazut, evident, nu ca am adormit) si inca unu cu Ron Perlman, war drama or smth, cu niste rusnaci, care mi-a parut colcaind a clisee si extrem de penibil, nu ii mai tin minte titlul original cu exactitate, insa ala romanesc era ceva de genul "Dincolo de liniile inamice", parca

christi 05 Apr 2006 13:33

Acasa, la multe, mai ales daca e noapte. :P

La cinema in schimb, nu mi s-a intimplat decit o data, la LOTR1. M-am invatat minte si la 2 & 3 n-am mai fost.

Cinemania 05 Apr 2006 21:57

la Aeon Flufff..de 4 ori..record personal...sper sa ramana asa

lbzk 08 Apr 2006 00:34

nu am adormit la nici unul dintre filmele cu multe nominalizari din acest topic.
dar am adormit la The Ring 2, Saw 2, Pride & Prejudice asta nou...de fapt, p'asta am refuzat sa-l mai vad, deoarece vroiam sa dorm linistit :P
in general, adorm la filme cand sunt foarte obosit

Nightwane 08 Apr 2006 12:52

Originally Posted by Leonard:

Escape from NY (vãzut mai demult da mi-am adus aminte) tot în 4 reprize.

esti varza.

notorious 09 Apr 2006 21:52

de la 'hostel' stiu ca voiam sa plec (chiar daca nu mi-a venit sa adorm propriu-zis :D) dupa prima ora or so... dar daca ma sculam de la 6:30 ca in fiecare zi de joi, as fi adormit - i'm putting my life at stake !

in cele din urma, m-am straduit sa raman pana la final, pierzand vreo 30 minute din meciul steaua-rapid. :(

The Jew 10 Apr 2006 00:25

nu pot sa spun ca am adormit, dar am intrat intr-un fel de standby cand am vazut de curand `ken park`, un film care m-a uimit prin lipsa de statement de care da dovada, am incercat sa trag o concluzie, dar nu am reusit. please correct me if i`m wrong.

Bulumulu 07 Jun 2006 02:18

am adormit ieri la howard the duck - era chiar misto de slabutz facut... dar cred k eram prea obosit -- howard, i'll be back :D

Sinnerman 07 Jun 2006 16:10

'My Big Fat Greek Wedding' e unul dintre puþinele filme la care nu m-am putut uita. Nesimþit de inutil filmul, kiar ºi pt. scopuri comerciale.

Nightwane 07 Jun 2006 18:04

avataru' ala l-am avut si eu candva. gusturi bune sinnerman.

anouk 07 Jun 2006 20:29

Stealth - pericol invizibil... singurul, o experienta ce n-am s-o repet prea curand... nici n-am dormit prea bine, ma tot trezeam cand era cate-o explozie (... si au fost)

rapt_spot 27 Jul 2006 13:29

cele mai flagrante adormeli le-am tras (oboseala & plictiseala au facut o colaborare fructuossisima) la "Sacrificiul" lui Tarkovski, la un Rohmer (nu mai stiu daca era la "ma nuit chez maud" sau la vreunul din "Contes.."), la "Howard's End" (imi amintesc ca m-a trezit sormea care plangea la o scena se pare emotionanta) si last but not least la "Alphaville" al lui Godard :sick: si nu-mi pare rau.
la Brazil imi schimb am experimentat (prima oara cand l-am vazut) lupta perfecta intre corp/minte (ca sa vezi ca exista...) : corpusorul meu vroia sa doarma dupa zile intregi d nesomn, dar mintisoara era in awe. hmda. cam asa. la mai mare

sandokan 27 Jul 2006 13:41

"The Texas Chainsaw Massacre" 2003 ma facut sa :sick: si sa am :alien: in stomac.Scene lipicios de scarboaste, ca de exemplu......supa de urechi cu degete de picioare, maxilare tocate cu limba etc etc plus torturari groaznice ;) ;) ;) ;)

Nightwane 27 Jul 2006 16:22

Originally Posted by sandokan:

sa am :alien: in stomac.

WTF?

te-a facut sa-l ai pe E.T. in stomac?

horney1 27 Jul 2006 20:54

The Da Vinci Code echivalentu a 10 flacoane diazepan

All times are GMT +2. The time now is 12:46.