![]() |
Visul lui Liviu!! Tare filmul!! Tu ce visezi noaptea? In ziua de azi regizorii romani sunt dependenti de filmul care reflecta realitatea!! Realitatea e cruda, e pentru cei puternici...ma consider unul dintre ei!! Viata bate filmul!! Un film despre Romania!! Nu-mi place cum arata Romania dar ce sa fac...realitatea ma incojoara!! Viata e realitate!! Merita vazut filmul!!! ;) ;) ;) :D
|
De ce plang atunci cand visez..de ce suspin cand ma gandesc la lumea pe care o caut...de ce tre sa inebunesc ca sa fac un lucru maret??? :?
|
...
De ce nu pot sä tac? De ce când râd e räu? De ce sä mint zâmbind? De ce sä-nvät sä lupt? De ce e äla räu? De ce sä port costum? De ce e drumul greu? De ce sä tac acum? De ce sä strig mai tare? De ce sä nu renunt? De ce doar eu gresesc? De ce doar eu mä zbat? De ce-am uitat sä râd? De ce plätesc doar eu? De ce mereu mi-e fricä? De ce nu sunt bärbat? De ce îmi beau invidia? De ce nu sunt si bun? De ce nu sunt curat? De ce-am pe suflet scrum? De ce-am în creier nord? De ce-am în suflet sud? De ce nu sunt copil? De ce-s atât de crud? ... |
:lol: :lol: :lol:
hahaha- :w00t: ha-hahaha--ha ha! pitbull is genius |
Originally Posted by Pitbull:
|
DOAMNE CATE INTREBARI... si eu care credeam ca nu pot fi rostite atatea intrebari doar intr-o singura poezie...sau ma rog...dar e veritabil...ingenios...impecabil si totus absurd!! Dar trece;)
|
Originally Posted by Bulumulu:
|
E bine si asa:D Dar mai erau intrebari...si totusi m-am referit la raspunsuri...nu la intrebari!!;):D :P
|
Eu NU strivesc corola de minuni a lumii!
|
Si intr-o zi am sa vad cu ochii meu ce am sperat de atata vreme ca voi vedea, ca voi simti, voi pipai, am sa profit de fiecare secunda ca stau langa acel ceva care imi da fiori, ma cutremura imi da speranta zilei de maine!! O doamne... cat imi doresc sa vina ziua aia mai repede!! intrebare: Ce astep eu cu atata nerabdare?? :lol: :P :D
|
Noaptea nuntii? :?
|
Nop...nici nu-mi trece prin cap sa devin adult...nici nu vreau sa ma gandesc la clipa cand nu voi mai fi liber ca pasarea cerului...nu..nu nu!! E altceva..citez "Bai, ce va place sa va complicati!"
|
ADOR citatele din clasici!
Mai ales äia IN VIATA!!! (Apropo, noaptea nuntii nu-i DELOC complicatä. Complicat e ce vine DUPRE HAIA!) |
Respectele sunt respecte...daca noi intre noi (cinefilii) nu ne respectam... Eu consider ca in noaptea nuntii trebuie ...sa te consideri pe un munte al tau pe care-ti construiesti palatul, gloria vietii!! nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat mariajul...de ce sa sticam clipa pe o curva!! Nici nu concep!!! Mai bine mai astept!! Sa mai fiu un "liber" al acestei lumi (nu sunt singurul) dar momentul o sa fie special cu toate ca nu vreau sa vina...dar tre s-o fac si pasta!!
|
Eee, "muntele meu" e undeva în Ardeal, si cum noaptea nuntii s-a consumat în Bucuresti, am fost nevoit sä mä multumesc cocotat pe mai modestul "munte al lui Venus"...
|
:lol: Da...e bine ca totusi te-ai simtit pe un munte!! E important!!! ;)
|
Ce frumos e sä faci forum-chat pe douä topicuri concomitent! Parc-am alerga-n juru' cozii!
|
incerc sa ma ridic la "inaltimea" asteptarilor!! Dar stai linistit..e ca la mess..cand vb cu mai multi subiecte diferite!! Eu unul sunt obijnuit...pot sa mai deschid doua trei subiecte!! Dar mai bile ii las si altuia, sa nu fiu lacom!!!!;) Si tu ziceai ca iti scoti film in primavara????
|
Eu îmi BAG (picioarele)-n primävarä, nu SCOT (film).
Cel mult, o sä-mi scot câinii mai des la primblare. |
Ma... stai calm...daca vrei sa faci film...ai sa faci!! Stai calm..daca nu vrei sa te agiti cu filmul....tot o sa iasa ceva!! Dar in primavara nu-ti baga nimic!! Primavara e mai clad putin!! E mai multa culoare(bine ca asta e spre sfarsit dar tot e bine-e ca un film de actiune) ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 10:26. |