![]() |
Cuibul de viespi:
Dinica, la inmormantarea tatalui, in cavou cu lautarii "Zi-o baa, p-aia care-i place lu tatutzuuu...." Si in realitate: 3 dimineata, studenti, caministi, chef sau mai stiu eu ce,jdeberi la bord toata lumea, chitara. Invariabil, de fiecare data , acelasi tip striga catre chitarist (cu o expresie si o intonatie mai mortala decat a lu Dinica, daca va puteti inchipui asa ceva ): "Zi-o ba, p-aia carei place lu tatutzuuu.." Si tot de fiecare data urma melodia aia tiganeasca superclasica, din "Satra" : "N-am nici haina, nici palton/ Nici casa cu gard si pomi/ In caruta m-am nascut/in caruta vreau sa cant/ Shai lalalalai lalalalai/ lala..." Memorabila replica, intr-adevar. De fapt si replica si cantecul le stiam din camin, de abia dupa aceea am vazut filmele. |
"Trandafire...Patraulea...dormiti ma?"
"Vai...aceste cuvinte ne doare" |
Auzi ba?Va trag un sut in cur de zburati ,tu, ma-ta,tac-tu si buticu' ala de c...t! Pai ce p..a mea!
Razvan Vasilescu - Marfa si banii :) |
" - De unde esti?
- Din Medgidia. " tot "Marfa si banii" |
"Mi s-a umflat burta la spate" - MDL
"-Unde sunt jigodiile? -In Securitate!" - E pericoloso sporgersi |
Veronica:
''Traistisoara meaaa!!! Traistisoara meaaa!!!'' :P |
"Mä, Muler, mä! De ce-ti zice tie Maria, ca la muieri?"
(Stefan Ciubotärasu, "Pädurea spânzuratilor", r. Liviu Ciulei) |
Originally Posted by Danny:
Am bagat-o ca ton de apel :D |
Bunnnä, asta! :lol:
Un sfânt ti-a iesit din gurä! Ce haios ar fi ca toatä CineMagia sä-si bage varii replici d-astea ca tonuri de apel! Si când ne-ntâlnim la câte-o multibere, atunci sä vezi fonocnematecä! :D |
Deci: preþuri de restaurant, care le-aveþi ºi dvs. pe listã, decât cã pe listã nu e trecut
la porþie, ci la gramaj. Nae Caranfil, Filantropica |
"si cand oi pune pula pe tine..."
"Viteazul Ciciorel" arhiva personala, filmul e tradus din franceza in aramaica si e tras dintr-o sala(din congo). |
Vreau sa transformam prietenia noastra intr-un sentiment mai profund
Bai Anghel ma ... tu esti periculos ma ! Bai Anghel ... stii vorba aia ... Inteleptii cedeaza ma ? .... nu-i adevarata ma ... doar fraierii cedeaza baaaaaaaaai ! E pericoloso Sporgersi, Nae Caranfil :hmm: |
N-ai o picatura de apa ... ca mi-i o foame, de n-am unde dormi la noapte !
Pacala, Geo Saizescu |
"Buni si-ästia, cä mi-e o foame, de n-am unde dormi la noapte!"
- Oarcä (adicä TOT Papaiani!) ("Cu mâinile curate", Sergiu Nicolaescu) |
"Simti?"
"Ce?" "M-AM BASIT!" Baieti buni |
"Bestie micä...!" :P
"Olele, asta-i dezghiocatä gata!" :w00t: "Saiche! Adunä bre oltenii, îl furarä pe Nea Märin!" :o ("Nea Märin Miliardar") |
"Ce faceeeeee? am ajuns sa sponsorizez futaiuri?"
:love: Filantropica |
cred ca am putea continua aici, chiar si dupa o asa pauza lunga...
pt. inceput, 'doua' de la mine: "Adela: Dumneavoastra dl-le Dragan le stiti chiar pe toate? Mama: Adelaa!! Emil (fetei): Cand ai sa mai cresti ai sa le stii si tu pe toate... chiar pe toate!" Adela (Mircea Veroiu, 1985) "De unde vii uratule?" (Colonelul Maruta catre 'Maistrul Michele' - cu replica asta incepe calvarul pt. batranul artist de circ...) Inghititorul de sabii (Visarion Alexa, 1981) |
more lines
intreba cineva de replica lui Visan din Balanta. era "Al mai prost om din lume e americanu'"
apoi: "Da banana, dom'le, unde isi are semintele?" (Occident) si: "Attends que je t'explique!" (Patul conjugal) in sfirsit: gheorghe cozorici (secretar de partid): iti voi face cunostinta cu noul nostru inginer hidroenergetician. diana lupescu (tinara proaspat repartzata la baraj): dar daca e urit? cozorici: un inginer hidroenergetician nu poate fi urit. |
Re: more lines
Originally Posted by transilvana:
Originally Posted by transilvana:
(Da, tin minte cä ploua cu d-astea, da' nu stiu de un' s-o iau; replicä tip - cred cä Traian Stänescu, într-o piesä de teatru TV: "Te iubesc, draga mea, dar combinatul...?") |
All times are GMT +2. The time now is 02:01. |