![]() |
Nah, e prea simplu asa, n-are nici un haz! Mai bine dä-mi pe privat un mesaj încifrat, încriptat, codificat si passwordat despre un indiciu care m-ar putea duce la fostul vecin al cumetrei unchiului cuiva care l-a cunoscut în tren pe amantul virtual al cumnatei camaradului de armatä al viitorului coleg de grädinitä al cuiva care probabil e destul de informat ca sä deducä despre ce film e vorba.
|
m-am rîs la ultimele tale 2 mesaje. Umor de tipul ãsta trebuie sã bagi ºi în serial!
edit: sitcom, pardon |
Stai numa' sä termine Silver revizia scenariului si sä mi-l dea la puricat si asezonat, cä facem rupere! Da' sä vezi de rupere-o sä fie când punem aici poze din secventele pe care-o sä ni le cenzureze C.N.A.-ul!
|
pot sa pun un film pe care il iubesc, chit ca n-am participat la ghicitoare pana acum?
http://tinypic.com/97lgs2.jpg |
un picut de ordine, in sir indian, va rog... sunt prea multe ghicitori deskise in acelasi timp.
leonard, bag seama ca vrei cu indârjire sa nu dai de baut! :D :lol: ____________________________ (a doua zi) asta-i ditai nodu deja! cum reusirati, fratiorilor? leonard, ma lasi cu traume serioase... as cauta filmu pe undeva, da macar de-as sti ce sa caut. :P da domnule un hint. mic. un indiciu. un indiciulet. sau scopu e e sa nu ghicim in veci? :w00t: dau eu de baut in locul tau, tu... da indicii. ;) |
la amemo e simplu, Fitzcarraldo (Herzog)
la leonard, :? ? |
eu am dat a doua pozã dintr-un alt film, pt cã primul era prea greu, într-adevãr.
un indiciu pt al doilea: regizorul are un oscar, dar nu pt filmul ãsta. |
hehehe
esti bestial! 1. filmu e vazut sau nevazut. cum puii mei poate fi greu sau usor? 2. ce fac cu indiciu asta? dau cu gugälu? :lol: ma asteptam la ceva mai de stil, compozitie, un pic din subiect... actorii preferati ai lu nea regizoru... la drept vorbind, nu stiu cum ma poate ajuta un oscar. s-au dat multe. PREA MULTE! :P 3. daca esti mai milos, imi completez si eu lista cu dvd-uri de comandat, ca-mi arde visa-cardu de nerabdare. |
ok, leonard s-a dus la bere. cand se intoarce, ne povesteste el. daca are kef. :)
amestec cartile shi deskid cu: ![]() |
dau si eu o poza ca sunt curios:
filmul e color, e cu astronauti si s-a dat la tv in ultimi... 3 ani, cred. http://img308.imageshack.us/img308/6550/iamge16dv.jpg |
@leonard:
killing zoe @wellington: naked lunch @ogto capricorn one |
zizi, de la mine ai coctailu cu umbreluta pe masa. sa vedem daca leonard da in sfarsit de baut. :)
da' usurel, ca in ritmu asta, cu trei pahare o data, cine stie unde ajungi. :P acu ce poza ne pui? |
Bre, syd/wellington, ma uit si nu-mi cred ochilor.
Ok, ca dai buzna cu topicul bagat pe-o mineca si subtilizat din alta parte nu pot sa ma supar. Da macar ai decenta de a lasa pozele alea acolo unde sint. Daca n-ai idei proprii, incearca macar sa te exprimi cu cuvintele/pozele tale, please. Ai 135 de pagini de topic la dispozitie, sa-ti umfli bojocii de mindrie, dar ai bunul simt de a nu clona Ciumperca, fix de la prima pagina. Mai rasfirat, fata, mai de pe la mijloc. Multumex ancitipat, tovarasa syd, Luptam pentru pace! Eta |
All times are GMT +2. The time now is 19:55. |