![]() |
Originally Posted by BeNnY:
On-topic: zilele mele se transforma in luuuuuungi deplasari de la un birou la altul, de la o masa la alta, de la calculator la tv si dorm din ce in ce mai des. :sleep: |
inca un amic care pleaca... masa de despartire, prieteni, baut, chestii. si ca intotdeauna ma apuca o reverie, de parca se termina lumea. in mod normal, vorbeam rar, dar acum parca ma apuca mereu parerea de rau... ca puteam sa vorbim mai mult, etc, etc... e ciudat cum te leaga cateodata ceva de ne-pus in cuvinte de niste oameni. i wouldn't be able to put my finger on it. just special.
in rest, am si eu o curiozitate mare pe cinemagia asta: vreau si eu sa stiu cine sunt bellhop si tailgunner. ca scriu prea misto, si e aiurea sa ramii cu niste nick-uri din astea. |
;)
|
tailgunner e undercover, nu vezi ca are o cutie-n cap ? :D
|
exameneala generala la cinemagisti. :shock:
reveniti-va, tineri cinefili/cineasti! :) |
Mda...meditatii la bio de dimineata. Ajuns acasa, cinemagia. Mai downloadez niste The Pillows. Si astept Bacu' de luni si joi rezultatele pt. facultate...
|
cutie-n cap? :D mda, o fi stiind el ce stie. si ca tot am inceput (e si asta weblog, nu, sa spui tot ce-ti trece prin cap), vreau si eu sa stiu la ce facultate vrea MinRep sa dea, la fel si Nightwane. Film, ceva? Observ ca am din ce in ce mai multe puncte in comun cu MinRep-- si eu jucam tenis, si eu mergeam/si inca mai merg (mai rar) la church si eram 'oldskool' cand eram la liceu: ascultam clasici. nu-i nimic, te schimbi mai tarziu si ajungi wild. :D da, pai sa ne revenim, vorba lui obvious....
|
Originally Posted by obvious:
*zbârr-sfârr-taca-taca - wheels and cogs turning...* Evidento! M-ai inspirat! Short story coming soon! :w00t: |
trecut si de asta....
repetitii pana la 7, 12 ore de inregistrari si perfectionari, si apoi, o imbateala pe cinste in Ambasada republicii Peru, cu Pisco... good thing to drink. acasa, dezamagitoare seara, trista noapte, frustranta dimineata, deh, sper ca acuma se termina zilele mele. |
Originally Posted by Nae:
Näicäää...! :( Cine te-a supärat pe tineee, bäiatuleeeee...??? :o Cui ne lasi tu pe noiii-iiiii...????? :(( Näicä, nu face asta Näicäää, ...äää, ...äää!!!" |
O zi obisnuita...
Wake up at 6.30, merg la munci impreuna cu taica-miu, stau acolo pana la 17, vin acasa, ceva forumuri (printre care si CineMagia, obviously), stat pe afara pana la vreo 22, jucat gta sa pana la vreo 12...si culcat pe la vreo 1... and the next day idem (aproape). p.s. Lasa Nae ca orice ar fi asa de greu o sa treaca... |
:lol: :lol: :lol:
Ora 6... wake up!!! ore de chimie de la 7:30... apoi ceva romana... pe la amiaza imi vine cheful de tarkovski si ma uit la "Copilaria lui Ivan"... dupa-amiaza in stil "Moartea domnului Lazarescu" (i don't wanna talk about that)... seara - pana de curent: stau sa invat versuri din Arghezi la lumina luceafarului... dau pe TCM, unde e "An American in Paris" si rezist pana cand adorm in timpul numarului de la final... |
Stati asa...
E 7:30. a.m. Voi, ästia, matinalii - ce povestiti aicea? Cum a fost ieri, sau cum o sä fie azi? Cä-n cazul al doilea, am si eu nevoie sä vä-ntreb ceva - timpul probabil, si altele... |
Originally Posted by Pitbull:
|
Asta voiam sä stiu.
Ia zi, MinRepe (cä "MinRepule" sunä urât, iar "MinReputule" sunä urâtel), cât o sä-mi vinä, mâine, factura la ConneX? Cä vreau sä stiu cât sä pun deoparte din banii pe care-i iau azi. |
Eu vb de ieri...dar azi nu am mai mers la munca ...dar am scris doar daca as fi mers .. :P :D si poate de maine...
|
De la 8, am avut vreo 5 ore de meditatii. Nu mai imi simt popoul. Ma simt ca si cum as fi fost violat intr-una. And, boy, i didn't like it! Acum trag o ascultare de muzici (especially The Pillows) si dup-aia dorm cu bashini.
|
ok, for me, these days end now... sau macar pe CineMagia.
eu ma retrag de pe forum, din mai multe motive pe care nu vreau sa le numesc. totusi, vreau sa-mi iau la revedere de la voi, si sa va multumesc pentru timpul misto pe care l-am avut pe forum, unde am ras mult, unde am aberat mult, dar unde chiar am si reusit sa si invat ceva. mi-am facut multi prieteni p-aci, cu care sper sa raman in contact. am apreciat foarte mult compania unor forumisti destepti, cu o minte clara, si cu un simt dezvoltat estetic pentru film... nume, Pitbull, Nightwane, MinRep, notorious, Ambra, tailgunner, belhop, Gollum, Bulumulu, Jay, Mala Portugal, obvious si BeNnY... (chiar si tie ALS) well then my friends, these days do end, and so does my career on this forum. a fost chiar misto. p.s. cred c-o sa mai scriu numai despre Karlovy Vary daca o sa fie ceva de poevestit. |
"I'll miss you the most, Scarecrow" :((
|
:(( Bye-bye, Nae! You'll be missed...
Inapoi la topic...
Originally Posted by Nightwane:
apoi somn... iar in continuare, mai mult somn... |
All times are GMT +2. The time now is 11:39. |