![]() |
Eu o sa ma intalnesc cu Fritzbull la 17:00 la Hanu' lu' Manunchi sau La Ruine. Notorious get ready ca o sa-ti aduc cd-urile. Ain't that the bomb?
|
o sa vin si eu direct acolo dar un pic mai tarziu... :)
|
any stories to tell?
|
...stai,ca abia se ridica de pe sub mese...ce sa povesteasca? :D
|
Well it was fun...am vorbit despre filme, muzica and other shit.
Au venit urmatorii: benny, ogto, korben, jay, naughty, fritzbull, ricutza, nightwane (doh!) si carmen (cine o stie o stie cine nu nu :P logic). Am vorbit despre filme horror, despre Pulp, James, Diamanda Galas si alte chestii muzicale, despre o anumita Bostan, despre carti, despre TCM etc. etc. |
Yup, fun. S-a discutat multa muzica, momente in care intr-un colt mai restrans se discuta despre vreme, fetele de la meteo si diferite filme europene. Am primit Splatter Farm (user commentul pe imdb suna cam asa "About as shocking as static electricity") de la Nightwane care a fost as charming as ever si s-au mancat mici care aratau cam suspect, de catre doi cinemagicieni.
|
sa va ia dracu' cu mici cu tot!
ABSINTH RULZ! |
Ce-ai, bre, cu micii nostri? :?
Notty, gata, cu ästa nu mai vorbim. :x Apropo, ne-a îmbucurat cu prezenta sa si Obvious - printr-un SMS, evident, cä doar nu era sä se dezminteascä! :huh: |
N-am nimic cu voi, da' micii aia erau cam decolorati.
|
pana acuma nu au aparut efecte adverse ! (in afara de o mana care imi iese din gat) nu mai fii asa suspicios ! :P
pitbull, si tie ti-au aparut pete fosforescente pe buci ?? :(( |
Sunt încä viu!!!
(Nu eu. "Caligula", de Camus) Dacä-mi mergea normal conexiunea si aveam spatiu de jonglat, acum mi-as fi fäcut o clonä (cu voie de la stäpânire) numitä "Dr. Fronkonsteen", care sä dea replica: "He's alive, he's alive, HE'S ALIVE!!!" |
cu un SMS si cu un raspuns zglobiu la telefon, de nu se intelegea Pitbull cu Evidenta.of, mai, sesiune, haine grele. dar "pre multi am sa popesc si eu"! :P
|
Originally Posted by obvious:
bai, noi abia asteptam, dar popeste-ne odata ! |
La propunerea lui Emanuel (care n-a mai avut timp sa scrie, dar va confirma miine), am putea sa facem simbata asta o mica intilnire. Sa zicem, pe la 5. Si sa zicem, tot acolo unde a fost data trecuta.
Cine e de acord? |
cine mai vine? :P sa stiu daca imi dezlipesc imensitatea asta de cur de pe fotoliu sau nu.
|
sambata intr-o luna?
...atunci da. |
sîmbãta asta chiar da. sã n-o amînaþi pe duminicã
|
Mai încäpeazä vorbä...? ;)
|
sambata asta vin, dar nu stiu cat o sa pot sa stau. am masina pt acasa la ora 7. poate am sa plec duminica, dar oricum, macar pt o ora sau asa, vin.
unde a fost asta ? in 'hanu cu tei' ? |
Iata ca confirm intalnirea :-) Eu ma gandeam sa fie tot in Words Cafe, ca la aniversarea Cinemagista radiofonica de un an, cand a iesit misto.
Ce ziceti? Sambata seara, pe la 5 cum a zis christi... |
All times are GMT +2. The time now is 07:25. |