![]() |
:? :o :shock:
|
Te punem R rated sau NC-17, ca esti explicit vizual.
|
i've always been XXX, dar cred ca problema e a lui nume care nu suporta emoticoanele - o chestie ciudata din copilarie, pesemne :oops:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by nume:
boooOOORING!!! :sick: |
Originally Posted by Ambra Blu:
Numai ai grija sa nu se pise si lumea pe ... Si mai lasa-l pe patapievici... faza asta ca daca vrei sa fii "tineresc" tre sa fii si nebun la cap e obosita tare :sick: no offence |
Originally Posted by keyzer soze:
o cumpar ! :w00t: |
Chestii care mi-au placut:
1. Articolul despre "Common People". Pulp rules. no doubt about it. Apopou, cam scurt articolul. 2. Interviul cu LCD Soundsystem. 3. Bataia de joc la adresa Udoi a lui Carmen. (MM sux tho!) Chestii care nu mi-au placut: 1. JLO??? WTF??? 2. cronica despre TCM :P remake-ul sux donkey cock. 3. restul chestiilor. |
pt. nightwane: da, uitasem, articolul despre Pulp e f. misto.
pt. axiology: nu mai bat tastatura degeaba, cine intelege, bine. cine nu, sa incerce pe alte meleaguri. |
|
Originally Posted by Nightwane:
HUOOOOOOOO !!! :x |
Numarul doi parca articolele mai putin interesante. Adica chestiile gen sacose & streetwear. Misto chestia de Che & Papa. O sa zic mai multe dupa ce o citesc pe toata.
|
Originally Posted by notorious:
Udoi iz ghei. |
la fel erau si posetele noastre de la tiff... i don't mind if it helps. :P
|
Originally Posted by notorious:
|
ma uit si eu prin nr. 2 acuma. nu prea vad rostul articolului cu "cine da mai putin" care e pus la epatare. ori dai in cap la filme considerate mari de majoritatea dar nu de respectivii (caz in care scoti din lista aia gen gladiatorul, titanic si lasi calauza, nasul, portocala s.a.) ori dai in cap la filme overhyped dar mai subtiri (caz in care lasi gen gladiatorul, chicago lotr, titanic si le scoti pe restul).
p.s.: layer cake - re:gal? gizas. |
pt. Notorious: http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=11worst :lol: :lol:
|
pt longshot
ce spui tu ar fi valabil daca 're:publik' si-ar fi propus sa faca o distinctie (si-n chestia cu filmele astea, si-n altele) intre 'cultura inalta' si 'cultura joasa' (sau populara)... or, the point is ca NU face - si e f bine asa! in observatorul cultural de sapt asta a aparut o recenzie f corecta (& empatetica) a primului numar, care o pozitioneaza perfect pe piata romaneasca ;) |
Originally Posted by Nightwane:
visinie merge ? :lol: eu n-am ascultat 'how to dismental an atomic bomb', so... dar U2 e cool. (acuma colegu' de camera asculta lautareasca, deci daca preferi asta... te chem aici cu transport asigurat !) |
Originally Posted by Longshot:
dorinta de soca, fireste. gustul acestei 'republici' este insa foarte [u]foarte[/b] dubios. :hmm: mai dubios pe luna ce trece. |
All times are GMT +2. The time now is 18:33. |