![]() |
Originally Posted by redmen:
|
Time to wake this topic up !
Eu o sa fiu out of the forum pana dupa Sarbatori asa ca zic de pe amu: Hristos a inviat ! Enjoy the holiday, the family the sun, the good food, the wine, the life .... :-* |
Si de la mine pentru toata lumea care citeste si care nu : sa va simtiti cat mai bine! :)
|
Sarbatori Fericite!! :)
|
Paste fericit O:-) all!
|
Si eu plec, asadar: Sarbatori fericite, simtiti-va bine!
|
Eu stiam ca e corect Pasti, nu Paste.
BTW, Happy Hans Christian Andersen day! |
Happy Easter everyone!
|
Si io voi fi plecata. Sarbatori fericite! Sa va simtit bine! :)
|
Da. Sarbatori implinite, copii, Mai vorbim pe marti.
|
Sarbatori fericite tuturor!
|
Sărbători fericite!
Şi din partea mea un PlayList YouTube, absolut superb: Tudor Gheorghe - Cu Iisus in celulă
"Sunt, Doamne, copt pentru cules, nu ca mi-s anii grea recolta, cât mi-este inima o bolta de crengi, sub rodul tot mai des. Sunt, Doamne, copt pentru cules, Sunt numai fructe si balsam. Cu cât adun pe trup rugina, cu-atât mi-e sufletul gradina, si-i toata roade, ram de ram. Sunt numai fructe si balsam. Si când cu lacrimi Tu ma speli, mai mult în rod eu strâng dulceata, sa nu mai afli-n el nici ceata, nici viermi amari, nici îndoieli. Cu lacrimi fructele îmi speli. Si daca pica tot mai des din mine câte-o creanga frânta, în vârfuri, sus, gradina cânta si-asteapta marele cules. Sunt, Doamne, copt pentru cules." (Radu Gyr) -------------- PS: "Liturghie Anii noştri schingiuiţi, anii crânceni te săpară, cimitir de osândiţi de la margine de ţară. Ne-au adus din închisori robi ai stepei dobrogene, să împrăştiem pe flori roua strânsă de sub gene. Şi-am tăiat peste câmpii drum cu trupurile noastre valurilor cenuşii ale Dunării albastre. Azi dormim pe câte-un şir, fără cruci, fără sicrie. Pace ţie, cimitir fără nicio liturghie. Candelile nu ne ard, nu bat clopote de rugă, nu păzeşte niciun gard, nimeni nu mai vrea să fugă. Numai mieii, prin pustiu, pasc din trupul, câteodată, cine ştie-al cărui fiu, cine ştie-al cărui tată. Plouă stelele cu har, luna ne trimite veghe, iarba înveleşte iar pieptul dezbrăcat de zeghe. Mâine poate va veni legea cumpenelor drepte. Doamne, nu mai zăbovi, morţii ştiu să se deştepte. Anii noştri schingiuiţi stau de strajă. Pace ţie, cimitir de osândiţi de la margine de glie!" (ANDREI CIURUNGA) |
Deci radem, glumim, dar nu parasim incinta, da?
Quote:
=)) |
Va urez Paste fericit tuturor si sa aveti parte de mese pline!
|
Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va gaseasca sanatosi si sa va aduca pace, lumina in suflete si multe bucurii alturi de cei dragi :)
![]() |
Adevarat a inviat!
ms la fel |
All times are GMT +2. The time now is 12:37. |