![]() |
Originally Posted by Denis_stelistu:
Taci wei... |
eu ma ofer sa fiu moderator la vacile alea.
|
ArsDeViu...merita mod ! :sleep:
|
Originally Posted by Nightwane:
si sa mai zici ca visele nu devin realitate. :D |
Originally Posted by raptor:
stai draga ca inca nu m-am dus la constanta unde-s grecii cu vacile lor. |
|
Originally Posted by Gaandalf:
ce e aia? :shock: |
:lol: gata,ca va sterg. conferinta e conferinta, cafeneaua e cafenea.
|
Originally Posted by nume:
Da, sunt niste cretini si niste idioti astia doi , nu-i asa nume?? Ca noi restul de fapt!! |
Originally Posted by Blue:
you're a different kind of idiot. you're in the same league of extraordinary idiots with Denis_stelistu. |
Data viitoare cand ma ataci asa de anemic, fa-o de la o sala de net. A, era sa uit, esti .... (stii tu). Trebuie sa scrii doar doua randuri ca sa-mi dau seama ca esti .... Inconfundabil de .... |
Unde e Raptor, de ce nu mai e moderator ? Ne-a parasit ?
|
Da, a zis ca nu mai are timp si a parasit forumul insa sa speram ca se va intoarce.
|
tatatatataaaaaam ...... ma propun pe mine... pana se intoarce....
aveti profile pt CV secretara nu am nu am fani pe acest forum nu sunt critic de film, nici nu tind spre bla bla bla am avut un caine, dar a murit |
Originally Posted by Jay:
:lol: :lol: ma, da vad ca atunci cand revii, revii in forta! am citit acuma 3 mesaje de ale tale si am ras enorm! :lol: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Vezi, daca faci prostii?
|
Nu-mi vine sa cred.... a coborat mala din ceruri sa-mi scrie numele intr-un post.... u made my day.... fuck it... my week.. si eu care credeam ca ma urasti din ce in ce mai mult... pentru fazA de La bucureSti
|
Ce ura, care faza de la Bucuresti?
|
vreau si eu sa fiu moderator!
...o sa-mi pot permite sa fiu atoatestiutore...si nimeni nu o sa comenteze la ce zic eu..si chiar daca comenteaza...eu o sa le sterg pur si simplu mesajele... :P si o sa pot sa fiu nervoasa, pt ca deh, am multa treaba, si lumea nu o sa se supere...nu, nu...nici macar userii apropiati care candva au fost draguti cu mine, si carora eu acum le vorbesc de undeva de foarte sus...eh! inteleg ei! nu de-asta au mai multi ani decat mine? 8) si toti vor vrea sa fie prietenii mei, si ma voi simti si eu in sfarsit importanta... si o sa pot sa fiu o mica dictatoare si o sa instaurez cenzura! he, he... asa ca va rog, va rog, faceti-ma moderatoare!!!!! ;) |
All times are GMT +2. The time now is 20:00. |