![]() |
Originally Posted by Nae:
|
ignorance darling, this is what you'll get from me from now on.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by Pitbull:
E Nae, apuca-l-ai de c oaie ! |
Breee, tu nu stii cä pe Nae îl exaspereazä rima asta! Bagä si tu acolo "bae", "pae", "tae", "lae", "foae", "ploae" (nu Maria), "märuntae", numa' fumätura asta optscenä nu, cä se supärä si se sparge Mafia! :o
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Tot ce se poae... ästa, POATE.
|
Originally Posted by nume:
pai nae stiu ca e nikname bat nae what it you name? |
Originally Posted by Nae:
bai, nae iz ior father... |
fie.
a farewell to arms, ca-mi sarirati toti in cap. pax? |
Dragi bah...
ma exasperati deja... ba ca nu exista, ba ca e tata lu pul a mea ori smth like that... este un topic la vreau sa stiu... cu vreau sa fiu actrita... cititi-l, acolo scrie clar "negru pe alb" ca exista, a fost vazuta si cunoscuta... in plus... eu cred ca irene nu mai scrie demult pe forumul asta... iar asta este o clona.. .asa ca ... haberati mai putin va rog eu |
:lol: :D :lol:
hehehe, am ras. Mafia cinemagiei nu cade!!!! mai neim iz Nae darling. let it fol intu za balta. pax! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
is this even english?... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
You nuts, man? This is UNEVEN English! Ca-n bancu' äla cu Kissinger si secretara pe birou. Inträ unu': "Mr. Kissinger?" "You nuts, man? I'm f.ucking 'er!" |
like UNEVEN french, pitbull dearest...
n'arunquez pas des pietres dans la ballte cinematografique... |
But, my sweetest Obby Van Kenobi, je ne permetterais jamais d'azvârlir avec des bolovans...
dans cette noble balltä comme jamais f.ut alltä |
mais dragilor, je vous pries de vous oprir, caci la belle (bete ?) IMM nous a quites...
|
vous êtes tout un paquet de connards
|
Bientôt la bête sera de retour,
Véritablement-aïévea belle du jour, Et nous, nous ne nous oprirons pas, Puisse-tu nous prier cât oi vrea. |
pitbull...
:D |
All times are GMT +2. The time now is 23:19. |