Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cine are nevoie de teatru? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86152)

Nae 13 Apr 2005 00:41

ne-ar cam trebuii sectiunea aia cu Teatru... si daca poate este pustiu, din cand in cand o sa scrie careva p-acolo, si o sa fie o discutie... ce zici Pitbull, daca moderatorii nu au timp (ca de chef nu mai vorbim in cazul asta), te bagi tu pe postul de moderator?
cred c-ar fi misto sa putem discuta si despre spectacole, care in bucuresti cred ca sunt chiar mai vizitate decat filmele romanesti...deci daca avem o sectiune pentru filmele romanesti, atunci ne trebuie si una de teatru... la numar de vizitatori teatrul bucurestean bate filmele produse la noi...

Pitbull 13 Apr 2005 00:51

Iubite, boborul a votat. N-o sä se facä... Tristul adevär e cä cele douä topicuri de teatru de-aici zac... In ästa scriem doar noi, din An în Pasti, iar celälalt e mort de mult... Cât i-am dat eu un brânci nou, zilele trecute, cu cronica la "Apus de soare", si tot degeaba.
Altfel, sigur cä l-as fi putut modera si eu, am si spus, în deschiderea acestui topic - DACA as fi avut ce modera!... Lasä, când avem ceva de spus, spunem aici, si poate si-n celälalt topic - desi îl si väd cum lunecä repejor înapoi spre paginile ascunse...
Dacä-mi pare räu de ceva, nu e cä nu se face sectia, ci cä e atâta lume încuiatä la cap. Nu numai aici, ci si în general. Asta e, culturä cu forta nu se poate.

Serghei 13 Apr 2005 00:58

Originally Posted by Pitbull:

Iubite, boborul a votat.

Faceti o cerere scrisa la adminstratie sa faca topicul sticky,in felul asta n-o sa se piarda printre celelalte subiecte si nici nu o sa se faca scandal pt. crearea unei noi sectiuni.

Pitbull 13 Apr 2005 01:04

Da, si vezi sä nu-l facä "sticky"! Uite-ACU o sä-l facä, uite-ACU!

Serghei 13 Apr 2005 01:31

Da, si vezi sä nu-l facä "sticky"!

Da-i mp lui emanuel si se rozolva.

Pitbull 13 Apr 2005 01:38

Poate... Om vedea... Desi Emi nu-i singur pe-acolo, pe sus... Mai sunt unii pentru care teatrul e cam totuna cu "bambiliciul" - bun de tinut "în cuscä", precum pe vremea lu' Nea Nicu si Coana Leanta.

Pitbull 30 May 2008 22:34

Memento...
Am dat întâmplätor peste topicul ästa vechi si 'telectual... Practic, boborul gräit-a, iar nisa noasträ teatralä are echilibrul ei - dar e înduiosätor sä vedem cum cumbäteam, acu' trei ani SI mai bine...! ;)

djinjis 13 Jun 2008 11:28

he, e destul loco la cafenea...

Pauline Kael 13 Jul 2008 12:10

Originally Posted by klein:

Nu pricep de ce sa nu vorbim despre teatru daca tot am vorbit despre literatura sau muzice? Pana la urma cred ca teatrul se apropie cel mai mult de film. S-a scris atat despre cartea preferata, de ce sa nu se scrie si despre teatru? Ce aveti domnilor importiva?
Una din piesele cele mai misto pe care le-am vazut a fost "Toujours l'amour". Sper ca se mai joaca, pentru ca e unul din spectacolele care isi pastreaza prospetimea chiar si dupa atata timp. Si mi-a mai placut o piesa, dar aia e de mult apusa. Putini isi mai aduc aminte. cred ca unii s-au plans ca dura cam mult. E drept ca 3 ore nu e usor de suportat, dar ce interpretare si ce mise en scène!!! :love: este vorba despre 1794 al lui Al. Darie

Snobism si incapatanare.Cum se face ca niste persoane atat de inteligente,cultivate, sa fie deranjate de o biata sectiune de teatru?Oare va e frica?
Lipsa topicurilor,subiectelor noi,si scandalurile nu aduc trafic,din contra,ii izgonesc pe cei care ar vrea sau ar avea ceva de spus.
Sunt persoane care din motive diferite nu pot ajunge la un teatru.
Sunt autori de teatru ecranizati in filme(Shakespeare,Tennessee Williams,etc),sunt mari actori ai teatrului englez pe care ii vedeti "jucandu-se " in filmele americane cu care ne spalam in fiecare zi/saptamana creierul.
Dar daca se merge pe principiul" less is more" ...
Ar fi multe de discutat intr-o sectiune de teatru.
Si e culmea si jenant ca sa nu va amintiti ca succesul il da sinestezia ,interferenta artelor.
Artele,psihologia intercoreleaza si ne ofera spectacolul vietiil...
De ce atata discriminare...oare magia ne ofera numai cinema-ul?
Cinemagia.Vodoo.

djinjis 13 Jul 2008 14:28

he, ce ma distreaza femeile si dubla lor consecventa in a nu intelege despre ce e vorba si de a gasi in acelasi timp o solutie la acel lucru in sine, cand, cu necesitate. hauever, eu, in nici un caz nu am timpul nor inclinatia sa-ti esplic pe deshte despre ce e vorba, exista oameni platiti pentru asta. de altfel nu ma intereseaza nici topicu' sau toothpicku , doar cam primit s-mailu, ca cica subiectu' care-l urmariti???? (ba, la ma-ta) si aceste a se considera asa, intr-o paranteza misogina, the men brotherhood olveiz and forever, etc. sau poate pentru ca am beut aseara si-am prins femeile de cur, lucru care/se pare/ il fac in continuare, si i'm izi like sunday moaning... spre seara insa o sa fiu sobru. he.

p.s. gioni masturbandu-se in tufis... se loooov (ce le trage baiatu asta la rame, toata stima, se descurca si cu actoria... da', e clar care ii sunt prioritatile...)

p.p.s corect: fachin' vodoo magic, man...

p.p.p.s. uite ceva educativ http://www.youtube.com/watch?v=zKnMuTuTI70 someday beibi... I will...

illotempore2002 14 Jul 2008 08:59

memorabil post-ul lui djindjis.... :lol:
suna perfect a persoana care a tras la masea toata noaptea....
post de chefliu

Pitbull 14 Jul 2008 09:01

Nici mäcar...
Cum sä sune a ceva, ceva ce nu existä?

illotempore2002 14 Jul 2008 12:15

hai Pit, nu fi invidios pe textul semi-suprarealist al lui Djindjis... :D

Pitbull 14 Jul 2008 12:42

Mai aproape de adevär ar fi:
- Hai Pit, nu avea cosmaruri apropo de prostia în adâncime... Priveste partea comicä a lucrurilor.

marx 14 Jul 2008 12:54

dar daca abundenta grafomanei nick-numite Pauline Kael nu te deranjeaza, kiar e de prost-gust sa incepi productia de spume la vazul serpentinei livresti construite de mr. dj

Pauline Kael 14 Jul 2008 13:55

Originally Posted by marx:

dar daca abundenta grafomanei nick-numite Pauline Kael nu te deranjeaza, kiar e de prost-gust sa incepi productia de spume la vazul serpentinei livresti construite de mr. dj

The rest is silence.
Maestro,mars funebru!

Pitbull 14 Jul 2008 14:01

Cel ce nu stie, si nu stie cä nu stie, e prost. Ocoleste-l.
Cel ce nu stie, si stie cä nu stie, e nestiutor. Invatä-l.
Cel ce stie, si nu stie cä stie, e modest. Lumineazä-l.
Cel ce stie, si stie cä stie, e întelept. Ascultä-l.

Personajul (aici) off-topic (Pauline) inträ INDUBITABIL la categoria a II-a.
Personajul (aici) on-topic (nulitatea) inträ CATEGORIC la categoria I.

Decât sä träiesc aläturi de un zero agresiv, nociv, toxic, angoasant, apocaliptic, abisal, mai bine m-as sinucide în bratele unei Pauline inofensive, modeste, nestiutoare, dornice sä învete, si... guralive. ;)

* * *

Unde-au dispärut urmätoarele douä mesaje?
Originally Posted by StefanDo:

Teatru, please!

Mrozek

Erau la fix.

Pauline Kael 14 Jul 2008 14:10

Cel ce nu stie, si nu stie cä nu stie, e prost. Ocoleste-l.
Cel ce nu stie, si stie cä nu stie, e nestiutor. Invatä-l.
Cel ce stie, si nu stie cä stie, e modest. Lumineazä-l.
Cel ce stie, si stie cä stie, e întelept. Ascultä-l.

Personajul (aici) off-topic (Pauline) inträ INDUBITABIL la categoria a II-a.
Personajul (aici) on-topic (nulitatea) inträ CATEGORIC la categoria I.

Decât sä träiesc aläturi de un zero agresiv, nociv, toxic, angoasant, apocaliptic, abisal, mai bine m-as sinucide în bratele unei Pauline inofensive, modeste, nestiutoare, dornice sä învete, si... guralive. ;)

* * *

Unde-au dispärut urmätoarele douä mesaje?
Originally Posted by StefanDo:

Teatru, please!

Mrozek

Erau la fix.

Multumesc.
Si asa reusiti sa cuceriti si femeile.Sau inima lor.Si daca sunt frumoase,li se iarta nestiinta,daca sunt bune si modeste,li se iarta logoreea si batutul campilor.Daca sunt nebune,sunt ca sa se apere si sa viseze,sa creeze.
Teatru:

(My fair lady),Pygmalion,G B Shaw.
Cortina: ies cantand" In Spain is rain..."
Despre Seneca ,next time.Sau Socrate.

sebastian___ 14 Jul 2008 14:57

.

:D

djinjis 15 Jul 2008 08:33

"By my head, here come the CaPulets.
MERCUTIO
By my heel, I care not."

Unlikely, e normal sa te sinucizi imbratist de mediocritate, destinul tau de altfel. asteptam cu nerabdare finalul.

All times are GMT +2. The time now is 02:05.