![]() |
Sméagol-Gollum a vrut sä spunä cä sä scrii si bemol cu minuscule.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
bemol? ce ii bemol?
|
bemolul se pune inaintea unei note si ii reduce inaltimea, explicat mai prozaic... oricum nici eu nu prea am prins ideea. :?
|
Originally Posted by WraIth:
Originally Posted by Notorious:
Uf. Ce mä, era fisä de-o sutä de lei grei? Uite, înc-odatä:
Originally Posted by WraIth:
Originally Posted by Pitbull:
Do re mi fa so la si doooooooo.....!!!! Rings a bell? Big cheese! Grand fromage! Mare scofalä! |
aheam...dea.tre sa ai ochi pt asha ceva
tre sa rectifici acolo ceva...nu eu i-am spus sa nu mai scire cu majuscule :P |
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by nume:
cand esti pregatit de un pranzit?dar sa nu imi ajunga doar pe o masea,ca aluneca pe gat si ramai fara ea!si cu siguranta nu ma voi satura |
Mai respectabili sau mai de-ai lu' peste,
Vin useri noi pe-aici, mereu-mereu, Deci Oda ne-ncetat se prelungeste, Fiindcä noblesse obligä, vreu, nu vreu. Douä noi strofe - sper c-or fi perene Grefat-am pe al Odei mândru ax. Deci cäutati-vä printre catrene, Denis_stelistu si manelesux. |
Excelent.
|
Eeee, voala de vezi! :)
Dup-atâtea luni, mäi nene, Mai sä fac atac de cord! Dezgropä aste catrene Qwerty - primul la keyboard! |
Merci mult.
|
Azi am primit in dar un caine
Un Pitbull indragit M-am tot gandit sa-i pun un Nume Si BeNn-y potrivit. Ca el ma tot averizeaza Ca-mi pune ban pe cont acum Il las sa latre nu conteaza Eu voi ramane Cine-fill postum. |
UNde esti Eminescule?
|
Originally Posted by qwerty:
:lol: :lol: :lol: n-am cuvinte... :lol: :lol: :lol: poate revin cand imi revin. :D |
E trist cat de vesel si util era forumul (adica userii ) la inceputurile lui.
Sper sa nu-i scrie Pitbull epitaf. |
Chiar de i-o scrie epitaf,
S-or mai gäsi altii ka el (Bullterrier, Rotweiler, Amstaff) Pentru Mrs. Pauline Kael. |
Originally Posted by Pauline Kael:
asta ar trebui sã te punã pe gânduri. cine ºi ce i-a îndepãrat pe oamenii ãia inteligenþi ºi plini de umor? dacã se simþeau bine, erau iubiþi, respectaþi, punctul lor de vedere era luat în considerare totuºi de ce-au plecat? acum e într-adevãr o vale a plângerii. |
Originally Posted by Picasa2:
Pitbull a scris:
Quote:
@Nu stiu ce-i cu acest staff, Catrenu-i confuz de fel, Amstaff,Lassie sau...Falstaff, Fernandel sau chiar Bunuel :) (Sa ne poezim nitel?) Sa va spun un secret,am vrut sa deschid un topic:"Pitbull si Dragomara se impaca" dar mi-a fost teama sa nu iasa alta poveste..Va implor sa incetati si sa lasati fiecare putin de la el,incercati sa treceti peste rautati...Va rog,e trist. |
All times are GMT +2. The time now is 01:32. |