Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   i like these calm little moments before the storm... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85953)

nume 08 Mar 2005 18:00

Christopher Walken .... Vincenzo Coccotti in True Romance, 1993. Super tare. Singurul film in care mi-a placut Patricia Arquette.

Apare intr-o singura secventa, in rulota lui Dennis Hoper care-i spune ca italienii se trag din negri. Coccoti il rade pe personajul lui Hoper.

notorious 08 Mar 2005 21:35

Originally Posted by Gaandalf:

Elle Driver ? Good pick!
Also O'Ren Ishii!

vai, cum am uitat de o'ren !! intra in FATA lui elle, din partea mea. :) de fapt, adunatura de ticalosi din 'kill bill' este antologica. :P

Longshot 08 Mar 2005 22:03

Originally Posted by notorious:

de fapt, adunatura de ticalosi din 'kill bill' este antologica

poate mai putin vernita green totusi. n-a aratat decat 2-3 scheme cu un cutit.

notorious 09 Mar 2005 16:22

hai sa mai bagam si un:

8. john doe ('se7en')

9. cyrus the virus ('con air')

10. cujo. :(( daca nu era [i]turbat[/] cainele ala nenorocit !!

ma gandeam daca ar trebui sa introduc in top raul colectiv din 'dogville'...

Longshot 09 Mar 2005 16:53

merge.dar poate stellan skarsgaard si paul bettany. totusi ei sunt cei mai "repugnant"

daca am face o categorie cu cei mai penibili, l-as baga pe dracula din blade trinity. poate stiti faza :

dracula : are you ready to die, blade?
blade : i was born ready, motherf*cker
dracula : motherf*cker? i like that...

Gaandalf 10 Mar 2005 06:11

Desi are un rol de cateva secunde pe mine m-a super distrat: "Bomb Voyage" din Incredibles: "Mooonsiuer Encroyable!" :lol:

- in Bambi - villain - MAN :lol:
- 2001: A SPACE ODYSSEY - HAL 9000
-Clockwork Orange - Alex De Large
-It - Pennywise
-Wishmaster

Sm�agol-Gollum 10 Mar 2005 21:26

"robotzelu" din Red Planet, NASA parca....

Nightwane 11 Mar 2005 12:32

Originally Posted by Gaandalf:

-Wishmaster

eeeew...you are so lame. The Djin e unul dintre ei mai penali villains. Nu mai penal ca ala din Bloody Murder da' whatever. :P

ah..sa nu uit sa-i pun si pe aia multi din Men Behind The Sun :D

notorious 11 Mar 2005 16:49

Originally Posted by "Smeagol-Gollum:

"robotzelu" din Red Planet, NASA parca....

huh ???? aschimodia aia pe care, daca n-as sti ca-i personaj negativ, as face-o cadou unui verisor de-al meu de 5 anisori sau as arunca-o la fiare vechi ?? jesus ! :shock:

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2005 20:45

ce o sa te fut.a aschimodia aia daca te prinde...

notorious 13 Mar 2005 11:19

baietzelule, eu cred ca tu te sperii prea usor...

Sm�agol-Gollum 13 Mar 2005 23:16

nope..i don't think so
si in plus aici nu e faza de speriat, ci e faza de "i don't wanna fuck with" s.hit

BeNnY 13 Mar 2005 23:33

Jigsaw 8)

Longshot 14 Mar 2005 08:09

l-as expedia in categoria asta si pe bob din twin peaks. la o adica, mofo-ul asta mi-a terorizat serile cand ma uitam la serial. (pe de alta parte si uriasul ala, care cica era baiat bun, ma cam speria :oops: )
cu ocazia asta, ii dau si un r.i.p./o.i.p./d.s.i. lui frank silva, care il juca.

Nightwane 14 Mar 2005 11:49

Originally Posted by Longshot:

l-as expedia in categoria asta si pe bob din twin peaks. la o adica, mofo-ul asta mi-a terorizat serile cand ma uitam la serial. (pe de alta parte si uriasul ala, care cica era baiat bun, ma cam speria :oops: )
cu ocazia asta, ii dau si un r.i.p./o.i.p./d.s.i. lui frank silva, care il juca.

Bob, din perspectiva mea, nu era rau. Doar profita de slabiciunile oamenilor. Si cum motto-ul meu temporar e "hit people when they're down" ... he can't be a bad guy :P

notorious 14 Mar 2005 14:05

poate ca o sa sune ciudat, dar mie R.E.A.L.L.Y. evil mi s-a parut robert durant (larry drake) din 'darkman'. that guy was T.W.I.S.T.E.D. :((

All times are GMT +2. The time now is 00:21.