![]() |
Christopher Walken .... Vincenzo Coccotti in True Romance, 1993. Super tare. Singurul film in care mi-a placut Patricia Arquette.
Apare intr-o singura secventa, in rulota lui Dennis Hoper care-i spune ca italienii se trag din negri. Coccoti il rade pe personajul lui Hoper. |
Originally Posted by Gaandalf:
vai, cum am uitat de o'ren !! intra in FATA lui elle, din partea mea. :) de fapt, adunatura de ticalosi din 'kill bill' este antologica. :P |
Originally Posted by notorious:
poate mai putin vernita green totusi. n-a aratat decat 2-3 scheme cu un cutit. |
hai sa mai bagam si un:
8. john doe ('se7en') 9. cyrus the virus ('con air') 10. cujo. :(( daca nu era [i]turbat[/] cainele ala nenorocit !! ma gandeam daca ar trebui sa introduc in top raul colectiv din 'dogville'... |
merge.dar poate stellan skarsgaard si paul bettany. totusi ei sunt cei mai "repugnant"
daca am face o categorie cu cei mai penibili, l-as baga pe dracula din blade trinity. poate stiti faza : dracula : are you ready to die, blade? blade : i was born ready, motherf*cker dracula : motherf*cker? i like that... |
Desi are un rol de cateva secunde pe mine m-a super distrat: "Bomb Voyage" din Incredibles: "Mooonsiuer Encroyable!" :lol:
- in Bambi - villain - MAN :lol: - 2001: A SPACE ODYSSEY - HAL 9000 -Clockwork Orange - Alex De Large -It - Pennywise -Wishmaster |
"robotzelu" din Red Planet, NASA parca....
|
Originally Posted by Gaandalf:
eeeew...you are so lame. The Djin e unul dintre ei mai penali villains. Nu mai penal ca ala din Bloody Murder da' whatever. :P ah..sa nu uit sa-i pun si pe aia multi din Men Behind The Sun :D |
Originally Posted by "Smeagol-Gollum:
huh ???? aschimodia aia pe care, daca n-as sti ca-i personaj negativ, as face-o cadou unui verisor de-al meu de 5 anisori sau as arunca-o la fiare vechi ?? jesus ! :shock: |
ce o sa te fut.a aschimodia aia daca te prinde...
|
baietzelule, eu cred ca tu te sperii prea usor...
|
nope..i don't think so
si in plus aici nu e faza de speriat, ci e faza de "i don't wanna fuck with" s.hit |
Jigsaw 8)
|
l-as expedia in categoria asta si pe bob din twin peaks. la o adica, mofo-ul asta mi-a terorizat serile cand ma uitam la serial. (pe de alta parte si uriasul ala, care cica era baiat bun, ma cam speria :oops: )
cu ocazia asta, ii dau si un r.i.p./o.i.p./d.s.i. lui frank silva, care il juca. |
Originally Posted by Longshot:
Bob, din perspectiva mea, nu era rau. Doar profita de slabiciunile oamenilor. Si cum motto-ul meu temporar e "hit people when they're down" ... he can't be a bad guy :P |
poate ca o sa sune ciudat, dar mie R.E.A.L.L.Y. evil mi s-a parut robert durant (larry drake) din 'darkman'. that guy was T.W.I.S.T.E.D. :((
|
All times are GMT +2. The time now is 00:21. |