![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Este o remarca personala la adresa mea ori what? |
Originally Posted by Jay:
p.s. it's not personal unless you want to make it ... |
O arzi aiurea... cand l-am laudat eu pe gigi? sau ceva de genul asta... nu inteleg de ce te iei de mine... vrei sa te pun si pe tine pe lista?..(people I ignore)?? P.S. mi-e lene sa scriu un pm asa ca ... mai te snowboardezi?, eu am facut azuga, predeal si acum as face o sinaia ... 120 cm white powder... uha |
p.s. la munte nu am ajuns anul asta ca am o slujba de tot kakatul la care voi renuntza dupa licenta. Stiu pe cineva care are apartament in Predeal asa ca din iarna asta sper sa-mi cumpar placa cu toate ele si sa ma mut acolo pentru sezon. uha! :w00t: |
Nu cred ca cineva sanatos la mine l-ar lauda pe jiji... si mai cred ca Keyzer face caterinca de jiji si de voi... doar nu l-ai luat in serios... :?
P.S. mda... pacat, eu am o placa nitro, legaturi Burton, si boots Vans, deci stau bine... mai imi trebuie ochelari si o geaca noua...asta ca sa ma laud...:P .... o sa ne anturam la anu poate la un freeride... |
p.s. esti bazat nu gluma... la preturile de anu asta nu se mai merita sa inchiriezi de aia voi face un efort sa imi iau si legaturi si boots si placa cat de cat ... si dk voi avea si cazarea asigurata o sa ma destrabalez ... Mai bine dau banii pe telescaun decat chirie ... cam cat crezi ca ma ajunge o placa cu toate cele ? |
Poate unii vb serios... dar eu nu-i vad...
P.S. eu am dat 14 milioane pe placa si legaturi, dar... placa in stare foarte buna si de calitate, iar legaturi noi freestyle Burton ce dracu, plus bootsii ii aveam... adusi de afara... Oricum la predeal nu e de placa... ma duc sambata la SInaia si acolo e raiul.. well... daca vrei sa-ti iei ceva asa mai de inceput... poti sa dai pe toate cele... vreo 8 milioane asta ca sa poti aluneca bine... anyway... as vrea sa ajung la vara la Balea Lac ca am auzit ca e extreme freeride... cam atat... restul pe pm :P |
In rest deviati. |
Originally Posted by nume:
de deviat am deviat but no more... |
lupta steaua, lupta steaua, ole,ole! :D
|
Tare mi-e ca o luam in pizda, Zenga pleaca la Bilbao, Radoi la Arsenal, iar mania suporterilor la pneurile Maybach-ului. And though...
OLE! |
.zenga pleaca dupa ce ia cupa uefa. :huh:
|
Originally Posted by raptor:
this shit iz funny! la cum se prezenta terenul si vremea asteptam oameni la urgentza cu degeraturi ... solutie: sa joace pe jumate de teren ... sa o puna de o miutza! :lol: |
si totusi eu am berea langa mine. acuma ce dreacu fac cu ea? :P
forza steaua anyway. |
pula mea
|
haha! :lol:
tristii aia care au venit de prin toata tara :sleep: ... :lol: ACASA CU VOI! :sleep: |
nu faptul ca se duc acasa e prob, ci faptul ca se duc acasa rupti de gripa.
si hai, gata, am inteles ca ai o prob cu steaua. now shove it. :hmm: |
da....mishto meciul...multe faze de gol... :lol:
cand am deschis televizorul si am fazut ca terenul este acoperit cu un strat de zapada mi s-a facut :sick: PS: fortza steaua!! |
sint rupt de oboseala si nervi; am fost in ghencea sa vedem meciul si m-am simtit ca si cum as fi plecat cu colindul. si n-am vazut nimic!
|
foote-m-as pe gura aia a ta spurcata gandalfe. mai aveam putin si ma transformam in om de zapada. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |