![]() |
@ hobiti indragostiti
Incercati sa ma stoarceti de seva mai rar. In felul asta va pot alimenta mai consistent. |
si ce daca sunt (ei) lotr fans? si ce daca au "invadat" forumul, scapati de la fanatic? gadjo dilo is niice si user e user :sleep:
|
Originally Posted by Bulumulu:
Originally Posted by careva:
|
Papushel, vezi sa nu va fac niste vizite dese pe la fanatic. S-ar putea sa devin subit interesat de subiect. Nu de alta dar as vrea sa va poluez un pic armonia aia "frateasca". :sick:
|
ma abtin sa comentez ce s-a scris la film in general ... cat ptr armonia aceea frateasca de care tot vb - nu exista...
exista doar tentative inutile de a salva ceva ce este pe duca ... nu ma intreba de ce ma complac ca nu stiu nici eu ... |
Originally Posted by Gaandalf:
you spelled it wrong :P si nu..nu-s gelos. eram doar curios despre cine vorbeai. |
my best friend ... you know you are ...
you need not hear it again ... |
ati adus intariri?... ce dracu' mah... nu mai vorbiti de lotr peste tot ca sa putem si noi sa intram pe topicuri... apropo... de rahaturi din astea... gen fiecare cu gusturile lui si bla bla bla... m-am saturat...
@wralth... nici macar nu am sa ma obosesc... |
@jay
"m-am saturat"... well... si de ce ne spui asta? n-ai ce face? du-te si citeste o carte... (lotr or your choice) :P |
tare bou esti
|
ramai tu la "watch" k scrisu nu-ti vine bine... pe bune, si mai las-o moale
|
Nu ai treaba pe la asociatii diverse or smth??
|
Emanuele inchide topicul asta, a luat-o razna. Numai de Gadjo dilo nu se vorbeste ... :hmm:
|
wow, cata suparare...
|
there definetely IS something in the air...
@jay i will elevate you by my love :P |
@jay nici nu doream ...dar in schimb (stai sa-mi dreg vocea) ,citez,cu cateva modificari:
" ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina, corecte sau greshite,nush... si vii si vorbesti vulgar ca un fanatic descreierat hai pa " Am incheiat citatul. sper sa fi pus capat la asha zisa ta apatie fata de... ,deshi nu cont,dar transmiti numai bad vibs. bafta |
Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...
|
Originally Posted by Jay:
se pare ca nu-s singurul lotrofob bravo jay, good taste as always |
Originally Posted by WraIth:
Eu poate nu eram lotrofob, dar prin prezenta voastra prin paginutzele astea albastre, m-ati facut sa devin. De acum inainte am sa incep sa citesc "fanaticul". |
Originally Posted by Jay:
:lol: bine ma,dar nu ma referam la apatie pt lotr.gata.that's all i needed to know.thx salut @nume ... ma scuzi. am specificat pt citire.lasa chiar daca nu-i ocrect dpdv gramatical sau whatever |
All times are GMT +2. The time now is 01:12. |