Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   gadjo dilo (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85865)

nume 22 Feb 2005 15:10

@ hobiti indragostiti
Incercati sa ma stoarceti de seva mai rar. In felul asta va pot alimenta mai consistent.

Bulumulu 22 Feb 2005 16:16

si ce daca sunt (ei) lotr fans? si ce daca au "invadat" forumul, scapati de la fanatic? gadjo dilo is niice si user e user :sleep:

Gaandalf 22 Feb 2005 16:29

Originally Posted by Bulumulu:

si user e user :sleep:

mai bine sa fiu un paria al acestui forum decat :
Originally Posted by careva:

1. Ambra Blu a luat trenul spre 2046, in timp ce voi ati ramasi blocati in negri anilor '30. Va reveni in 7 zile.

nume 22 Feb 2005 16:35

Papushel, vezi sa nu va fac niste vizite dese pe la fanatic. S-ar putea sa devin subit interesat de subiect. Nu de alta dar as vrea sa va poluez un pic armonia aia "frateasca". :sick:

Gaandalf 22 Feb 2005 16:40

ma abtin sa comentez ce s-a scris la film in general ... cat ptr armonia aceea frateasca de care tot vb - nu exista...

exista doar tentative inutile de a salva ceva ce este pe duca ...
nu ma intreba de ce ma complac ca nu stiu nici eu ...

Nightwane 22 Feb 2005 16:57

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Nightwane:

Originally Posted by Gaandalf:

dar sunt persoane de pe acest forum kre nici salut nu mi-ar fi spus inainte ... asta pana m-au cunoscut.
Unul imie foarte bun amic.
Nu dau nume.

tu de cine dracu' vorbesti mah? :P

a bit gelous are we ? :D

you spelled it wrong :P si nu..nu-s gelos. eram doar curios despre cine vorbeai.

Gaandalf 22 Feb 2005 16:58

my best friend ... you know you are ...

you need not hear it again ...

Jay 22 Feb 2005 17:20

ati adus intariri?... ce dracu' mah... nu mai vorbiti de lotr peste tot ca sa putem si noi sa intram pe topicuri... apropo... de rahaturi din astea... gen fiecare cu gusturile lui si bla bla bla... m-am saturat...
@wralth... nici macar nu am sa ma obosesc...

Bulumulu 22 Feb 2005 17:27

@jay
"m-am saturat"... well... si de ce ne spui asta? n-ai ce face? du-te si citeste o carte... (lotr or your choice) :P

Jay 22 Feb 2005 17:29

tare bou esti

Bulumulu 22 Feb 2005 17:43

ramai tu la "watch" k scrisu nu-ti vine bine... pe bune, si mai las-o moale

Jay 22 Feb 2005 17:55

Nu ai treaba pe la asociatii diverse or smth??

nume 22 Feb 2005 17:57

Emanuele inchide topicul asta, a luat-o razna. Numai de Gadjo dilo nu se vorbeste ... :hmm:

Nae 22 Feb 2005 17:57

wow, cata suparare...

Bulumulu 22 Feb 2005 18:33

there definetely IS something in the air...

@jay
i will elevate you by my love :P

WraIth 22 Feb 2005 20:39

@jay nici nu doream ...dar in schimb (stai sa-mi dreg vocea) ,citez,cu cateva modificari:

" ia mai du-te si te culca ... ca esti un fraier pierdut prin satul de vacanta... dai citate in latina, corecte sau greshite,nush... si vii si vorbesti vulgar ca un fanatic descreierat
hai pa "

Am incheiat citatul.
sper sa fi pus capat la asha zisa ta apatie fata de... ,deshi nu cont,dar transmiti numai bad vibs.
bafta

Jay 22 Feb 2005 20:43

Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

keyzer soze 22 Feb 2005 20:48

Originally Posted by Jay:

tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

se pare ca nu-s singurul lotrofob
bravo jay, good taste as always

nume 22 Feb 2005 22:03

Originally Posted by WraIth:

Am incheiat citatul.

Il incheiasesi deja prin ghilimele.
Eu poate nu eram lotrofob, dar prin prezenta voastra prin paginutzele astea albastre, m-ati facut sa devin.
De acum inainte am sa incep sa citesc "fanaticul".

WraIth 23 Feb 2005 14:12

Originally Posted by Jay:

Eu nu am nici un fel de apatie pentru lotr...adica nu-mi place and so on... dar la mine e o problema personala... tot incerc sa va evit si dau peste voi ... am tot tacut... dar gata... m-am enervat...

:lol: bine ma,dar nu ma referam la apatie pt lotr.gata.that's all i needed to know.thx
salut

@nume ... ma scuzi. am specificat pt citire.lasa chiar daca nu-i ocrect dpdv gramatical sau whatever

All times are GMT +2. The time now is 01:12.